• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر از تبلیغات یاهو خسته شدید ، اینجا رو بخونید!

themylife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلیه ی شرایط + اسکرین شات + قیمت برای بنده هم پ.خ کنید

تشكر​

dvd.arzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا نیست جواب بده

شرایط لطفا

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
من هم خریداری کردم قرار شد فردا فعال بشه بعد خبرشو می دم :D

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
مبارک باشه آقا. چه قیمت با شما حساب کردن :) .
میشه برای من پی ام کنید .
ممنون میشم. :cool:

شما كه اين رو خريداري كرديد ميشه بگيد اصلا اين چي هست؟

نرم افزاره؟ اسكريپته؟ چيه؟

و اينكه طرز كارش به چه صورتيه؟

ممنون

adz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینجا نیست جواب بده

شرایط لطفا

نه! ظاهرا كسي نيست

چرا هست.به تمام پیام خصوصی ها پاسخ داده شده.

اما ظاهرا اینجا کسی نیست که به تاپیک و پست ها توجه کنه که نوشته :

از حالا به بعد جزئیات فقط در اختیار کسانی قرار می گیره که از طریق پیام خصوصی اقدام کنند.
از ارائه جزئیات به کسانی که اینجا درخواست خودشون رو اعلام کنند ، معذوریم .

و موضوع همونه که دوستان فقط بلدند پستشون رو زیاد کنند.

به هر حال فعلا برای این دوست عزیز ارسال شد. منتها از این لحظه به بعد:

از ارائه جزئیات به دوستانی که در اینجا درخواست خودشون رو اعلام کنند معذوریم

حتی اگر در پیام خصوصی هم درخوست بدن ...

Last edited:

adz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک باشه آقا. چه قیمت با شما حساب کردن :) .
میشه برای من پی ام کنید .
ممنون میشم. :cool:

:rolleyes: اینطور چیزها در پ.خ

شما كه اين رو خريداري كرديد ميشه بگيد اصلا اين چي هست؟

نرم افزاره؟ اسكريپته؟ چيه؟

و اينكه طرز كارش به چه صورتيه؟

ممنون

خوب قطعا نرم افزاره. چون به صرفه نیست با سخت افزار پیاده سازی بشه

در ضمن در شهر ما ، اسکریپت هم نوعی نرم افزار به حساب میاد!

دوستان لطف کنند جزئیات رو بصورت خصوصی مبادله نمایند.

با سپاس از همه شما .

Last edited:

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
چشم عزیز.
شرمنده :D نمیدونستم اینجا حکومت نظامیه :)
اما واقعا فکر خوبیه . از این به بعد هر سوالی داشتم با پ.خ مزاحم میشم.:happy:

adz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در پاسخ به اظهارات gold عزیز (0511) باید به عرض برسانم که هر چیزی که در مشهد مقدس وجود نداشته باشد یا ایشان ندیده باشند، دلیل آن نیست که اصلا وجود نداشته باشد !

دوست عزیزمان سوالاتی را مطرح نمودند که بد نیست اینجا پاسخ بدم چون ممکنه سوال دوستان دیگر هم باشه.

بی شک هر پدیده ی جدید و هر پیشرفت جدیدی نیازمند اثبات و گذر زمان برای پذیرش از طرف عوام دارد.

تا زمان طرح نسبیت توسط دانشمند بزرگوار جناب اینشتاین (استاد پروفسور حسابی) همه گمان می کردند که تمام پدیده های فیزیکی با قوانین فیزیک کلاسیک قابل توجیه است و نظریه نسبیت را چیزی ماورای طبیعت تصور می کردند! و باور آن برای عوام چندان آسان نبود!
همچنین در مورد گردش زمین به دور خورشید گمان می شد که این خورشید است که به دور کلیسا می گردد، اما حقیقت دقیقا چیزی بود که در باور عوام نوعی کفر به حساب می آمد! گردش کلیسا به دور خورشید!
بی شک پذیرش هر پدیده نوظهور یا طرح روش های جدید با مقاومت عمومی روبرو می شود.

اما در مورد برنامه نویسی. متاسفانه برخی دوستان با پیاده سازی یک فرم یا نهایتا نوشتن یک CMS گمان می کنند که برنامه نویس هستند!

اما خیر. برنامه نویسی توانایی نوشتن و تایپ برنامه نیست!
بلکه چگونگی این نوشتن است که فرق برنامه نویس را با سایرین مشخص می کند.
در برنامه نویسی چگونگی انجام شدن ملاک است نه صرفاً، شدن.

اما موضوع "هوش مصنوعی" اکنون به قدری واضح و مبرهن هست که نیاز به توضیح نداشته باشد. اظهارات و واکنش هایی که دوستان در مقام برنامه نویس به این موضوع نشان دهنده این هست که اصلا این کلمه به گوش دوستان نرسیده !

چرا که برخی از دوستان تصور می کنند یک چیزی است که روی برنامه نصب می شود! یا اینکه با جادو جمبل کاری شده که این برنامه خودش هوشمند عمل می کند! یا اظهارت دوست دیگری که گمان می کنند یک روبات نوشته شده که می تواند فکر کند!
بله . همه اینها امکان پذیر هست، اما استفاده از هوش مصنوعی الزاما به معنی رسیدن به این حد هوشمندی نیست!
به نقل از یکی از اساتیدم باید به عرض برسانم که حتی این چیزی هم که این بالا ^ نوشته شده ، در همین کشور خودمان توسط یک دانشمند نوجوان (زیر 20 سال) و تحت حمایت و sponse آقای رفنسجانی نوشته شده ! و در سطح کاربردی در صنایع دفاعی از آن استفاده می شود.

به هر حال اینجا کلاس آموزش هوش مصنوعی نیست اما دوستانی که خود را برنامه نویس می دانند و گمان می کنند استفاده از هوش مصنوعی در این برنامه نوعی خرافات یا طبق اظهار Gold عزیز نوعی فریب است! می توانند به کتابفروشی سر کوچه مراجعه کرده و کتاب های آموزش هوش مصنوعی را تهیه نمایند!

البته جهت روشن شدن موضوع تعریف خلاصه ای از اصطلاح هوش مصنوعی در زیر آورده شده است:
هوش مصنوعی ( Artificial Intelligence) یا هوش ماشینی ، روش‌هایی است برای تبدیل كامپیوتر به ماشینی كه بتواند اعمال انجام شده توسط انسان را شبیه سازی کند.

هوش مصنوعی یک شیوه نوین است که مخصوصا در برنامه نویسی از آن برای ساده سازی و آتومیشن فرآیند های پیچیده و شبیه سازی رفتار انسان از این متد استفاده می شود. صرف نظر از اینکه زبان PHP یا ASP یا #C یا ... باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند در اینترنت کلمات کلیدی هوش مصنوعی، آزمون تورینگ ، Artificial Intelligence را جستجو نمایند.

برای درک ملموس موضوع یاد آوری می کنم که پردازش تصویر و بازخوانی حروف دست نوشته فارسی از روی فرم های ثبت نام در کنکور سالهای گذشته و همچنین کارت ملی توسط هوش مصنوعی انجام شده است.

در مورد خود این برنام هم :
این برنامه به مدت 11 روز (11*24 ساعت) تحت یادگیری بر روی یک رایانه خانگی بوده است.

یکی از دوستان هم در کنفرانس اذعان داشتند که شما یک فرمول به برنامه داده اید که این کار را انجام می دهد . بله قطعا هر برنامه ای یک الگوریتم برای اجرا دارد.
اما آیا این الگوریتم رو بنده کشف کردم؟!
خیر. مسلما تشخیص اینکه کدهای مخفی درون سورس چگونه و از روی چه پارامترهایی generate می شوند و مهندسی معکوس برای رسیدن به الگوریتم موردنظر کار چندان آسانی نیست.
قطعا نوشتن این برنامه به سبکی که همه عملیات از سمت سرور انجام بشه به مراتب ساده تر هست ، تا نیازی هم به شبیه سازی رفتار انسان و این همه وقت و برنامه نویسی و ... نباشه. :rolleyes: اما خوب لابد دلایلی وجود داشته تا در ساخت این برنامه از هوش مصنوعی استفاده بشه !

بلکه این برنامه در طول 11 شبانه روز فرآیند یادگیری به میزان قابل قبولی از ضریب موفقیت رسیده (95 تا 90%) و تکلیف اون 5 تا 10% خطا هم در پیام خصوصی که به دوستان ارسال شده مشخص شده است.

اگر دوستان زیاد به این موضوع بدگمان هستند می توانند اطلاعات خود را افزایش داده یا اگر در جمع دوستان کسی هست که برنامه نویس باشد یا تحصیلات آکادمیک داشته باشد می توانند با تهیه سورس برنامه و بررسی آن یا نشان دادن آن به یکی از اساتید دانشگاه اطمینان حاصل نمایند که در تهیه این برنامه از هوش مصنوعی استفاده شده !

خوشحال شدم که این تاپیک مقداری بار علمی هم به خودش گرفت.

Last edited:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
واسه ما که قرار بود امروز فعال بشه اما ایمیلی نرسید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
گویا برای سیستمشون مشکلی پیش اومده که به زودی رفع می شه به محض اینکه رفع شد و اکانت گرفتم و تست کردم به دوستان اعلام می کنم تا اونا هم از این سیستم ارزشمند بی بهره نمونند :)

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
جناب Adz كه فرمودند بجز شما تا حالا چند نفر ديگه هم اين سيستم رو خريداري كرده اند.

پس چرا كسي فيدبك نمي گذارند؟

Last edited:

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی دوستان:cool:
این پست رو از طرف ادز دارم می دم :blush:. دیشب با من تماس گرفت و گفت
که بیام پی تی و بگم که براش یه مشکلی پیش اومده.به من گفت که
برای سیستمم تو خونه یه مشکلی پیش اومده و تا روز پنج شنبه یا جمعه اکانت ها
رو نمیتونه بده. اکانت منم غیر فعال شده . مثل اینکه قراره سیستم رو ارتقا بده. به
هر حال دوستان اگر تا روز 5شنبه صبر کنن کار همگی راه می افته, یه من اینطور گفت.:cool: حالا همه با هم
برای بهبود وضعیت ادز 3 صلوات بفرستیم.:lol: :) :rolleyes: :D

ASANWEB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هوش مصنوعی !!!
parssmile_smiley_13.gif
parssmile_smiley_13.gif

دوست عزیز شما برای سیستم بلاگ اسکای یک اسکریپت ساده نوشتی و دلیلی برای هوش مصنوعی وجود نداره شما هر وقت اومدی برای سیستم های میهن بلاگ و بلاگ فا همین ترفند رو پیاده کردی اون وقت بیا دم از هوش مصنوعی بزن اینجا که دیگه سر کوچه نیست که مردم نفهمن چی میگی و از خودت یک چیزی سمبل کنی و بگی عزیزم اینجا حرفی که نادرست باشه جلوشو میگیرن

عزیز سیستمی که شما نوشتی با بلاگ اسکای کار میکنه و بلاگ اسکای برای گذاشتن کامنت کد امنیتی (captcha) نمیخواد هر وقت شما برای سیستم های بلاگ فا و میهن بلاگ که جدیدا این کد رو گذاشتن (فعلا هیچ کامنت سندری برای اینها نیومده) تونستی این اسکریپت بنویسی اونوقت من حرف شمارو 100 % تضمین میکنم که از Artificial Intelligence استفاده کردی کلی هم مشتری برات پیدا میکنم .

عزیز من اصلا دوست ندارم نون شمارو خراب کنم ولی قبول کن یکسری حرفای مزخرف به خورد ملت میدید که اصلا قابل هضم نیست
و منم باید شفاف سازی کنم درسته شما برای این زحمت بسیار کشیدی ولی این یک پست هوش مصنوعی رو پاک کن که واقعا خنده داره.

خواهشا بعدش نیا بگو که این بابا هیچی از هوش مصنوعی نمیدونه داره یک چیزی قرقره میکنه و در این مورد من حاضرم با شما وارد مذاکره تخصصی بشم.

معذرت بابت همه حرفایی که واقعا نتونستم جلوی خودمو بگیرم

یا علی

Last edited:

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

adz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هوش مصنوعی !!!
parssmile_smiley_13.gif
parssmile_smiley_13.gif

دوست عزیز شما برای سیستم بلاگ اسکای یک اسکریپت ساده نوشتی و دلیلی برای هوش مصنوعی وجود نداره شما هر وقت اومدی برای سیستم های میهن بلاگ و بلاگ فا همین ترفند رو پیاده کردی اون وقت بیا دم از هوش مصنوعی بزن اینجا که دیگه سر کوچه نیست که مردم نفهمن چی میگی و از خودت یک چیزی سمبل کنی و بگی عزیزم اینجا حرفی که نادرست باشه جلوشو میگیرن

عزیز سیستمی که شما نوشتی با بلاگ اسکای کار میکنه و بلاگ اسکای برای گذاشتن کامنت کد امنیتی (captcha) نمیخواد هر وقت شما برای سیستم های بلاگ فا و میهن بلاگ که جدیدا این کد رو گذاشتن (فعلا هیچ کامنت سندری برای اینها نیومده) تونستی این اسکریپت بنویسی اونوقت من حرف شمارو 100 % تضمین میکنم که از Artificial Intelligence استفاده کردی کلی هم مشتری برات پیدا میکنم .

عزیز من اصلا دوست ندارم نون شمارو خراب کنم ولی قبول کن یکسری حرفای مزخرف به خورد ملت میدید که اصلا قابل هضم نیست
و منم باید شفاف سازی کنم درسته شما برای این زحمت بسیار کشیدی ولی این یک پست هوش مصنوعی رو پاک کن که واقعا خنده داره.

خواهشا بعدش نیا بگو که این بابا هیچی از هوش مصنوعی نمیدونه داره یک چیزی قرقره میکنه و در این مورد من حاضرم با شما وارد مذاکره تخصصی بشم.

معذرت بابت همه حرفایی که واقعا نتونستم جلوی خودمو بگیرم

یا علی

عجب. بریدی و دوختی برای خودت ...
منکر این نمی شه شد که با استفاده از هوش مصنوعی میشه سیستم بلاگ.فا و میهن.بلاگ رو هم ...
اما دلیل هم نیست که شما فتوا در کنید که در این سیستم هوش مصنوعی نمی تونه استفاده بشه.
هوش مصنوعی دوست من قرار نیست که آپولو هوا کنه یا معجزه کنه.
وارد کردن کد ، اون هم با سیستم فعلی بلاگ.فا ، بدون استفاده از هوش مصنوعی هم امکان پذیره. برای کسی که یکبار با GD کار کرده باشه به راحتی آب خوردنه . اما اگر فونتش عوض بشه !!! ...!!!

خوب شفاف سازیتونو اگر کردید اجازه بدید ما به کارمون برسیم . یکه خندیدن کار احمقان است.

جای کل کل نیست . و نیازی هم نمی بینم و نه جاش اینجاست و نه فرصتش هست.
شما می تونید در دایرة المعارف ذهن خودتون اصطلاح "هوش مصنوعی" رو هر طور بخواید تعریف کنید!!!

علی یارت

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
پروژه به كجا رسيد؟ مشكلات فني رفع شد؟

Last edited:

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

اقا بلاخره کسی برنده مضایده نشد ؟؟

قرار شد شما قیمت بدید تا بدونیم حولوحش قیمت رو !

درضمن اکانت تست هم قرار بود بدین که هنوز منتظرشم !!!

به هرحال امیدوارم تو کارتون موفق باشید دوست عزیز ;)

adz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

قرار شد شما قیمت بدید تا بدونیم حولوحش قیمت رو !

مثل اینکه پیام خصوصی تون رو خوب مطالعه نمی کنید. پس بقیه پست ها هم همینطوری الکی بوده ؟!

به gold داده شده ! می تونید به صورت خصوصی با این عزیز ارتباط داشته باشید. مثل اینکه تاپیک رو هم خوب مطالعه نمی کنید.

به هرحال امیدوارم تو کارتون موفق باشید دوست عزیز ;)

خواهش می کنم. نظر لطف شماست.

بالا