• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر از تبلیغات یاهو خسته شدید ، اینجا رو بخونید!

ASANWEB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب. بریدی و دوختی برای خودت ...
منکر این نمی شه شد که با استفاده از هوش مصنوعی میشه سیستم بلاگ.فا و میهن.بلاگ رو هم ...
اما دلیل هم نیست که شما فتوا در کنید که در این سیستم هوش مصنوعی نمی تونه استفاده بشه.
هوش مصنوعی دوست من قرار نیست که آپولو هوا کنه یا معجزه کنه.
وارد کردن کد ، اون هم با سیستم فعلی بلاگ.فا ، بدون استفاده از هوش مصنوعی هم امکان پذیره. برای کسی که یکبار با GD کار کرده باشه به راحتی آب خوردنه . اما اگر فونتش عوض بشه !!! ...!!!

علی یارت

خوب دوست عزیز من کی گفتم هوش مصنوعی معجزه های حضرت صالح رو انجام میده فقط من الان واقعا مشتاق شدم که بدونم شما به چه دلیل و برای کجاش از هوش مصنوعی استفاده کردین؟
ضمنا شما اگر GD رو کمی خوب بدونید مفهمید که به این راحتی آب خوردن هم نیست که شما انقدر راحت داری میگی!!

adz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوست عزیز من کی گفتم هوش مصنوعی معجزه های حضرت صالح رو انجام میده فقط من الان واقعا مشتاق شدم که بدونم شما به چه دلیل و برای کجاش از هوش مصنوعی استفاده کردین؟
ضمنا شما اگر GD رو کمی خوب بدونید مفهمید که به این راحتی آب خوردن هم نیست که شما انقدر راحت داری میگی!!
بله اشتیاق شما از همون پست اولتون (خصوصا یکی دوتا Smiley ) روشن بود.

اما ما همچین اشتیاقی نداریم که شما بدونید که در کجاش استفاده شده !

اگر شما این اشتیاق رو دارید، می تونید کمی فکر کنید و ببینید که کجاش استفاده شده. یا از یک صاحب نظر بپرسید.

به عنوان پست هم لطفا توجه کنید . لطفا تاپیک رو منحرف نکنید.

عرض کردم که شما می تونید اصطلاح "هوش مصنوعی" رو هر طور که خودتون مایل باشید در ذهنتون تعریف کنید.

در ضمن شما اولین نفری نیستنید که این واکنش رو نشون میدید. تا بوده همین بوده . مثال هم زدم.

ASANWEB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله اشتیاق شما از همون پست اولتون (خصوصا یکی دوتا Smiley ) روشن بود.

اما ما همچین اشتیاقی نداریم که شما بدونید که در کجاش استفاده شده !

اگر شما این اشتیاق رو دارید، می تونید کمی فکر کنید و ببینید که کجاش استفاده شده. یا از یک صاحب نظر بپرسید.

به عنوان پست هم لطفا توجه کنید . لطفا تاپیک رو منحرف نکنید.

عرض کردم که شما می تونید اصطلاح "هوش مصنوعی" رو هر طور که خودتون مایل باشید در ذهنتون تعریف کنید.

در ضمن شما اولین نفری نیستنید که این واکنش رو نشون میدید. تا بوده همین بوده . مثال هم زدم.

موفق باشی عزیز
بحث رو ختم میکنیم همه چیز معلوم شد .

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
خوب ما همچنان در انتظار یک تست به سر می بریم

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
بابا این درگیریا برای چیه ؟
نمی دونم چرا تو این فروم یه عده هستند که دوست دارن تاپیک رو منحرف کنن .
adz یکی میگه asanweb یکی دیگه میگه. بابا ول کنین این چیزا رو!!!!
تا کی میخواین این جوری باشین؟ علت عقب افتادگی مون همینه ... همش دنبال درگیری هستیم
یه آتو از یکی بگیریم و .......
asanweb عزیز .. شما اگر داری از adz ایراد میگیری ، راهنماییش کن به جای اینکه مسخرش کنی !!!
adz عزیز ... و شما اگر ایرادی در کارت نمیبینی هیچ دلیلی نداره که به خاطر برنامه بیای دلیل و مدرک بیاری که آقا اینجوریه ، اونجوریه ... اگر برنامه مشکلی نداره >>>> چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است :cool: و اگه ..........

از همه خواهش میکنم تو تاپیک درگیری ایجاد نکنین. از ادز عزیز هم می خوام که با ملایمت بیشتری پاسخ دوستان رو بده :) البته این یه امر طبیعیه .... یه برنامه نویس اعصاب درست و حسابی نداره :lol: اما ملاحظه بفرمایید..

آخیش ........ یه نفس راحت کشیدیم . ببخشید که اینقدر راحت حرفام رو گفتم. باید ببخشید.
یا علی

adz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا این درگیریا برای چیه ؟
نمی دونم چرا تو این فروم یه عده هستند که دوست دارن تاپیک رو منحرف کنن .
adz یکی میگه asanweb یکی دیگه میگه. بابا ول کنین این چیزا رو!!!!
تا کی میخواین این جوری باشین؟ علت عقب افتادگی مون همینه ... همش دنبال درگیری هستیم
یه آتو از یکی بگیریم و .......
asanweb عزیز .. شما اگر داری از adz ایراد میگیری ، راهنماییش کن به جای اینکه مسخرش کنی !!!
adz عزیز ... و شما اگر ایرادی در کارت نمیبینی هیچ دلیلی نداره که به خاطر برنامه بیای دلیل و مدرک بیاری که آقا اینجوریه ، اونجوریه ... اگر برنامه مشکلی نداره >>>> چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است :cool: و اگه ..........

از همه خواهش میکنم تو تاپیک درگیری ایجاد نکنین. از ادز عزیز هم می خوام که با ملایمت بیشتری پاسخ دوستان رو بده :) البته این یه امر طبیعیه .... یه برنامه نویس اعصاب درست و حسابی نداره :lol: اما ملاحظه بفرمایید..

آخیش ........ یه نفس راحت کشیدیم . ببخشید که اینقدر راحت حرفام رو گفتم. باید ببخشید.
یا علی
دوست عزیز. من نه اهل کل کل هستم نه اهل بگو مگو.
فروم بازی و چخ چخ و کل کل از سر ما گذشته.

من دلیل و مدرک نمیارم.
اما خوب وقتی می بینم که شما رو شاخدار کردم ! گفتم روشنتون کنم! که اینقدر چیز عجیبی نیست که شاخ در بیارید.
توی متن هم پیش از پست بقیه دوستان نوشتم که یک عده چون خودشون نمی فهمند ، فکر می کنند چرنده.

حالا بعضی دوستان شاخ در آوردند و شاخ شدند و شاخ می زنند.

من هم مدرکی نیاوردم ، اصلا مدرکی هم نیاز ندارم که بیارم. مشک آن است که خود ببوید.

اما خوب دوستان گفتند که اعتماد ندارند. کسی شما رو مجبور نکرده که اعتماد کنید. دوست دارید دوست داشته باشید ، دوست ندارید ...

در ضمن شما هم که خودتون استفاده کردید دوست عزیز. می بینید .

من هم اصلا بحثی با کسی ندارم و فرصتش هم ندارم که ...

منتها دوستمون تنها اومدن برای خودشون خندیدند، تنهایی بریدند ، تنهایی دوختند و نتیجه هم برای خودشون گرفتند و رفتند !

عزت زیاد .

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا چه خبره ؟؟
چرا تاپیک خوابیده ؟؟؟
کسی حرفی برای گفتن نداره ؟:happy:

masqxz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمت و مشخصات رو برای من هم بفرستید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
اقا من تست کردم دیشب همه رو مصرف کردم الانم بازدهی شو دیدم اومدم اعلام کنم برنامه خیلی خوبه و عالی کار می کنه اینم سهم ما که قولشو داده بودم خبرتون کنم

themylife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان 1 هفته هست دنبال تستم !

شما تست نميديد !!!

لطفا قيمت رو هم بديد !

Last edited:

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
كسايي كه استفاده كردند بگند چند تا كليك ميده ؟!
قيمت ؟!

والا گه عرض کنم .....
چند تا کلیک داره که زیاد پرسش جالبی نیست . اما اگه منظورتون بازدهه که باید خدمتتون عرض کنم:
در حال حاضر هیچ راهی برای تبلیغات بهتر از این سراغ ندارم. من خودم تبلیغاتی که میکردم (تبلیغات ایمیلی- چت روم - اس ام اسی - تبلیغات تو سایتهای پر بازدید و ...) این بازده رو نداشته.
راستشو بخوای اینطوری نیست که با 10 تا نظر 50000 تا بازدید براتون بیاد... اما هرچندتا بازدید که بیاد یه بازدید مفید و سالم و واقعیه .
به هر حال نظر شخصی منه :happy:
اما بهتره که از خود adz سوالاتون رو بپرسید.
در مورد قیمت هم با adz تماس بگیرید.

یا حق

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
من الان 1 هفته هست دنبال تستم !

شما تست نميديد !!!

لطفا قيمت رو هم بديد !

با پ-خ با adz درمیون بذارید.
فکر نمیکنم که اینطوری جواب بدن :D
ما که این طوری متوجه شدیم.
یا علی
_-_-_-_-_-_-_-_-_- -_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_-_-
نمی دونم چرا امروز جو منو گرفته دارم به همه replay میدم :D
نظره خاصی ندارید ؟؟؟؟؟
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم....

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ما که گفتیم اشتراک نسخه اول رو به ما بدن حداقل به عنوان تتست هم خریده باشیم و بازدهی شو برای بار اول ببینم چقدره اگه خوب باشه که ادامه بدیم کارمون رو ؟ !
؟!؟

بالا