• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر سایت پربازدید دارید یا گروه یاهو فعال دارید و نمایش دهنده تبلیغات هستید ، خریدارم

azimbazar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر سایت پربازدید دارید :
- نمایش پاپ آپ
- بنر تبلیغاتی
- ارسال ایمیل گروهی
- پست تبلیغاتی
را نمایش می دهید و یا حتی اگر یک کدام از این روش ها را نمایش می دهید با من تماس بگیرید .
لطفا اطلاعات عمومی سایت ( تعداد بازدید و ورودی آی پی در روز ) را همراه با نام سایت برای من ارسال کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیرم و بر سر قیمت توافق کنیم . اگر قصد دارید که همکاری مداوم داشته باشیم لطفا قیمت متعادلی پیشنهاد بدهید

اگر گروه یاهو فعال دارید و تعداد کاربران خوب است می توانید شرایط تبلیغات خود را اعلام کنید

برای پیگیری می توانید در همین تاپیک بنویسید یا پیغام بفرستید .
در هر موردی اگر توافق کردیم شرایط طبق روال معمول است و محدودیت پرداختی برای تبلیغ نداریم و 50% اول پرداخت می شود و 50% دوم در نیمه مدت زمان تبلیغ تقدیم می شود .

azimbazar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته یک نکته ای هم اینجا خدمت سروران گرامی عرض کنم . مدیر بخش تبلیغات ما در نظر دارد که اسکریپتی درست تهیه کند که به صورت یک باکس تبلیغات کالای فروشگاهی را نمایش دهد و در ازای کلیک مبلغی پرداخت کند یا اینکه رقم ثابت ماهانه برای نمایش دهنده در نظر بگیرند . البته مدیریت محتوای لینک ها از طرف ما باشه و نمایش دهنده فقط کد را داخل وب سایت خود قرار دهد . چون کالاها مدام تغییر می کنند و قیمت ها هم هر روز تغییر می کند .
ظاهرش مثل تصویر زیر باشد تقریبا :
http://upload7.ir/viewer.php?file=22004054377916933738.png

دوستان اگر اسکریپت آماده ای سراغ دارند یا می توانند چنین چیزی بنویسند خوشحال می شوم من را در جریان قرار بدهند . با تشکر

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
بهترین مکان برای شما تبلیغ کلیکی در بلاگدهی است پول کلیک میدهید و همان مقدار مخاطب واقعی دریافت میکنید از لینک زیر میتوانید تعرفه را ببینید و آنلاین سفارش دهید.
http://www.blogdehi.com/advertise
ارادتمند.

بالا