• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر كسي ميتونه در سايت www.learniran.com اموزش بده بياد تو..

explorer5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

به تعدادی . مدرس و برنامه نويس در تمامی زيمنه ها به طور فوری نيازمنديم ((با مزایای عالی ))

موضوع : اموزش در سايت www.learniran.com

مدرس ها : جهت اموزش برنامه های در زمينه برنامه نويسی . گرافيک . اينترنت . سيستم عامل ها . هک . امنيت . نرم افزارهای اينترنتی . نرم افزارهای تحت ويندوز . نرم افزارهاي ساده ويندوز . نرم ازفزارهای تحت داس . نرم افزارهای تحت وب . نرم افزارهای طراحی سايت و نرم افزارهای ديگر.............

برنامه نویسان : php . html . xml . xhtml . و برنامه نویسی تحت وب ... همچنین برنامه نویسی تجاری و .....

از مهندسان عمران . الکترونيک . مکانيک . راه و ساختمان . مهندسان کامپيور جهت اموزش نرم افزارهای تخصصی هر رشته دعوت به همکاری می نماييم.

از کليه مترجمان . و کليه کسانی که به زبان های خارجی انگليسی . فرانسه . المانی تسلط دارند دعوت به همکاری می نماييم

عزیزانی که مایل به همکاری هستند هر چه سریع تر با ایمیل [email protected] تماس گیرند منتظزیم.

سایت : www.learniran.com

ایمیل جهت ارتباط : [email protected]
گفتگوی انلاین : learniran

مزایا : ایمیل رایگان بصورت نام شما ات لرن ایران دات کام
وبلاگ رایگان بصورت نام وبلاگ + لرن ایران دات کام
فضای رایگان
و امکانات ویژه دیگری برای مدرسان عزیز

از کلیه عزیزان در هر زمینه ای دعوت به همکاری می اید

نیاز فوری به همکاری

خواهشنا هر چه سریع تر [email protected]

msd23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من درمورد تدريس visual basic تجربه دارم اميدوارم بتونم به شما كمك كنم

منتظر جوابتان هستم
باتشكر
مهندس مصطفي دهنادي

emil : [email protected]
emil : [email protected][/url]

msd23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من درمورد تدريس visual basic تجربه دارم اميدوارم بتونم به شما كمك كنم

منتظر جوابتان هستم
باتشكر
مهندس مصطفي دهنادي

emil : [email protected]
emil : [email protected][/url

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Isatis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از explorer5 :
سلام

به تعدادی . مدرس و برنامه نويس در تمامی زيمنه ها به طور فوری نيازمنديم ((با مزایای عالی ))

موضوع : اموزش در سايت www.learniran.com

مدرس ها : جهت اموزش برنامه های در زمينه برنامه نويسی . گرافيک . اينترنت . سيستم عامل ها . هک . امنيت . نرم افزارهای اينترنتی . نرم افزارهای تحت ويندوز . نرم افزارهاي ساده ويندوز . نرم ازفزارهای تحت داس . نرم افزارهای تحت وب . نرم افزارهای طراحی سايت و نرم افزارهای ديگر.............

برنامه نویسان : php . html . xml . xhtml . و برنامه نویسی تحت وب ... همچنین برنامه نویسی تجاری و .....

از مهندسان عمران . الکترونيک . مکانيک . راه و ساختمان . مهندسان کامپيور جهت اموزش نرم افزارهای تخصصی هر رشته دعوت به همکاری می نماييم.

از کليه مترجمان . و کليه کسانی که به زبان های خارجی انگليسی . فرانسه . المانی تسلط دارند دعوت به همکاری می نماييم

عزیزانی که مایل به همکاری هستند هر چه سریع تر با ایمیل [email protected] تماس گیرند منتظزیم.

سایت : www.learniran.com

ایمیل جهت ارتباط : [email protected]
گفتگوی انلاین : learniran

مزایا : ایمیل رایگان بصورت نام شما ات لرن ایران دات کام
وبلاگ رایگان بصورت نام وبلاگ + لرن ایران دات کام
فضای رایگان
و امکانات ویژه دیگری برای مدرسان عزیز

از کلیه عزیزان در هر زمینه ای دعوت به همکاری می اید

نیاز فوری به همکاری

خواهشنا هر چه سریع تر [email protected]

سلام

من مترجم زبان انگليسي هستم. خوشحال مي شوم همكاري كنم. ولي نتوانستم سايت تان را باز كنم. آدرس اي ميلم هست [email protected]

با تشكر

بالا