• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگه كمكم كنيد ممنون ميشم

salarblacklove

Registered User
لایک‌ها
0
من يك بانك اطلاعاتي فاكسپرو تحت داس دارم حجم اين بانك خيلي زياده حالا ميخوام سيستم برنامه رو تغيير بدم به بانك اطلاعاتي تحت ويندوز يعني برنامه رو نوشتم و بانك اطلاعاتي اكسس رو دارم ولي يك مشكل بزرگ دارم
اونهم اينه كه بانك اطلاعاتي تحت داس مطالب فارسي داره تو ويژوال بيسيك نمي تونم اونهارو بخونم
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
[email protected] :) :)

PersianAmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از salarblacklove :
من يك بانك اطلاعاتي فاكسپرو تحت داس دارم حجم اين بانك خيلي زياده حالا ميخوام سيستم برنامه رو تغيير بدم به بانك اطلاعاتي تحت ويندوز يعني برنامه رو نوشتم و بانك اطلاعاتي اكسس رو دارم ولي يك مشكل بزرگ دارم
اونهم اينه كه بانك اطلاعاتي تحت داس مطالب فارسي داره تو ويژوال بيسيك نمي تونم اونهارو بخونم
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
[email protected] :) :)

سلام
شما نمي توانيد مستقيما از ديتابيس استفاده کنيد.
ابتدا بايد توسط يک اسکريپت که در SQL Server اجرا مي شود حروف را معادل سازي کنيد.
در واقع بايد از پکيجي استفاده نماييد که در SQL Server ديتابيس fox شما را به اکسس يا هر ديتابيسي تبديل نمايد.
سپس از ديتابيس بوجود آمده استفاده نماييد.
موفق باشيد

salarblacklove

Registered User
لایک‌ها
0
آخه ميدونيد مشكل من دز اين هست كه از Sql چيزي نمي دونم مي خواستم ببينم آيا برنامه آماده اي هست كه اين كار تبديل رو برام انجام بده
از راهنمايي شما ممنون هستم :)

salarblacklove

Registered User
لایک‌ها
0
كمك كنيد :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
در مورد سوال بالا :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب خودتون بنويسيد!!! سخت نيست كه ! يه برنامه بنويس يه فيلد يه فيلد از اولي (همين كه گفتي ) بخونه بعد كلمه رو تبديل كنه و به دومي (ديتا بيسي كه ميخواي تبديل كني ) بنويسه همين! من كه بارها اين كارو كردم. يه بار يه ديتابيس ديكشنري بود كه اصلاح كردم ولي هر چي گشتم برنامه رو پيدا نكردم

salarblacklove

Registered User
لایک‌ها
0
فرود عصباني عصباني نشو
ميدوني مشكل من اينست كه ميخواستم برنامه تبديل بنويسم ولي موقع نوشتن برنامه به مشكل برخوردم اون هم اين بود كه مي خواستم با استفاده از كدهاي اسكي بنويسم ولي در تبديل كدها مشكل پيدا كردم

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب با يه Select - Case بنويس هر كدي رو با كد معادلش عوض كن. (تو وي بي همين Select بود ديگه؟؟؟ من يادم رفته !)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
چند ماه پيش هم سوال مشابهي براي تبديل اطلاعات فاكس پرو بود كه اونجا هم همه مسائل تبديل ديتابيس و فارسي بودنش بحث و حل شد. يك جستجو تو همين انجمنها بكن

بالا