• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا آپلود ویدئوی پر بازبدید در یوتیوب مزیت(( پول )) توش هست ؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
از تیتری که زدم سوال مشخص هست ، واقعا چه سودی داره که یک فایل وئدیویی رو آپلود کنی که فرضا" 9 میلیون بازدید کننده داشته باشه ؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
این سوال من هم هست...یه دفعه افتادم دنبالش , تو یاهو یکی گفته بود که از یه مقداری به بالا اگه بازدید داشته باشی میری تو فاز قرار داد و تبلیغ و اینا و پول گیرت میاد.
این یارو گنگ من استایل فکر کنم دیگه لازم نیست کار کنه تا اخر عمرش

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
اگه تو گوگل ادسنس ثبت نام کنی بعد تبلیغ گوگل تو اون ویدئو جای گذاری کنی یک کلیک از 5 -6 سنت تا 10 دلار برات حساب میشه

برای ایرانی ها محدودیتی نداره ؛ به حساب لیبرتی هم واریز می کنن ؛ کجا می تونیم شرایط اشو بخونیم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگه تو گوگل ادسنس ثبت نام کنی بعد تبلیغ گوگل تو اون ویدئو جای گذاری کنی یک کلیک از 5 -6 سنت تا 10 دلار برات حساب میشه

تبلیغات گوگل؟؟؟
یکی دوبار دیدم اول ویدئوها تبلیغ میذارن.. اون؟

اول فکر کردم تبلیغ خو گوگل :دی

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
برای ایرانی ها محدودیتی نداره ؛ به حساب لیبرتی هم واریز می کنن ؛ کجا می تونیم شرایط اشو بخونیم

چرا متاسفانه داره نه باید ویزا کارت استفاده کنی یه کتاب هست کسب درامد از اینترنت در 7 روز نوشته مونا افشار اونجا کامل توضیح داده

3Dpars

Registered User
لایک‌ها
37
ا
این یارو گنگ من استایل فکر کنم دیگه لازم نیست کار کنه تا اخر عمرش
خدا بگم چکارت کنه از بس دارم میخندم اشک از چشمانم داره سرازیر میشه خدا شادت کنه که از ته دل خندیدم ناموسا...........:D

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
نه به لیبرتی واریز میکنن و نه ویزا کارت به کارتون میاد چک میفرستن در خونتون بعد باید برید توی بانک نقدش کنید

در ضمن 5 سنت تا 10 دلار هم نیست! ادسنس توی یوتیوب کلا قضیه اش با وب سایت ها فرق داره! درآمد از هر تبلیغ متفاوته ولی دیگه بعید میدونم از 4 سنت بیشتر باشه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
نه به لیبرتی واریز میکنن و نه ویزا کارت به کارتون میاد چک میفرستن در خونتون بعد باید برید توی بانک نقدش کنید

در ضمن 5 سنت تا 10 دلار هم نیست! ادسنس توی یوتیوب کلا قضیه اش با وب سایت ها فرق داره! درآمد از هر تبلیغ متفاوته ولی دیگه بعید میدونم از 4 سنت بیشتر باشه

یعنی منظور شما اینکه ایرانی ها هم می تونین از این سرویس استفاده کنن ؟!
و اون دستمون بالا گفتد که به ویزا کارت واریز میشه
میشه اطلاعات بیشتری بدین ؟!

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
یعنی منظور شما اینکه ایرانی ها هم می تونین از این سرویس استفاده کنن ؟!
و اون دستمون بالا گفتد که به ویزا کارت واریز میشه
میشه اطلاعات بیشتری بدین ؟!

گوگل که کلا یکی از پلیدترین سیاست ها رو در برخورد با کاربران داره! جلو جلو قبل از دولت آمریکا ایران رو تحریم کرده و امکانش نیست! تازه اگر هم چک رو بتونید به هر نحوی داخل ایران دریافت کنید قابل نقد کردن نیست!

ایشون احتمالا منظورشون AdWords بوده نه AdSense

موفق باشید

Last edited:
بالا