آژانس هواپیماییexchanging

ایا بعد از پارتیشن بندی لینوکس می توان به درایوهای ویندوز دسترسی داشت

شروع موضوع توسط hogat_sh ‏14 اکتبر 2007 در انجمن لینوکس و سیستم عاملهای OpenSource

  1. hogat_sh

    hogat_sh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    ایا بعد از پارتیشن بندی لینوکس می توان به درایوهای ویندوز دسترسی داشت

    سلام ویندوز و لینوکس هر دو روی سیستم نصب اند درایو h ویندوز هنگام

    پارتیشن بندی لینوکس به عنوان mnt/win معرفی شده ودر لینوکس

    قابل دستیابی است ایا حالا بعد از پارتیشن بندی راهی وجود دارد که به

    درایوهای دیگر ویندوز دستیابی داشت ؟ یعنی انها را به عنوان mnt/win

    معرفی کرد ممنون.
     
  2. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    سوالتون واضح نبود
    میتونی دوباره بگی؟
    چند min صبر میکنم اگه پستی نزدی یه توضیح کلی میدم :)
     
  3. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    ogay! پس یه توضیح کلی بدم
    اگه تو سیستمت لینوکس و ویندوز داری و میخوای با لینوکس ویندوز رو ببینی اول باید بگی لینوکست چیه
    چون مثلا اگه با فدورا 5 بخوای درایوهای NTFS رو ببینی باید با دستور yum یه برنامه دریافت و نصب کنی ایتطورییی:
    yum install ntfs-3g
    وقتی اینو نصب کردی یا اگه لینوکست جدیده این کارارو بکن:
    تو خط فرمان بزن:
    mount /dev/hda6 /mnt/win1
    فرض کردم هارد شما IDE هست و درایو h شما پارتیشن 6 ام هاردتونه اگه چیز دیگه هست خودتون عوض کنین
    این دستور محتویات درایو 6 شمارو مونت میکنه به فولدر win1 توی شاخه mnt
    اسمشو هم میتونی عوض کنی
    اگه برا یکبار میخوای مونت کنی همین کار کافیه
    اگه میخوای این مونت تو سیستم ذخیرخ شه و دفعه بعد که سیستم بالا میاد مونت پاک نشه برو فایل fstab رو با یه ویرایشگر متنی باز کن و همینارو اونجا به فرمتی که اونجا میبینی اضافه کن
    راستی اگه fat32 رو میخوای مونت کنی تو اون فایل جای فایل سیستم رو بزن VFAT من با این کلی گیر داشتن تا فهمیدم FAT و FAT32 نباید بزنیم!
     
  4. hogat_sh

    hogat_sh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    جواب نگرفتم. باشه بهتر وکاملتر میپرسم ویندوز و لینوکس هر دو با هم نصبند لینوکس فدورا کور 6 .

    هنگام نصب لینوکس درایو h به عنوان mnt/win معرفی شده وقابل دسترسی در لینوکسه حالا بعد از نصب

    لینوکس میخوام به سایر درایوهای ویندوز که البته از نوع ntfs هستند دسترسی داشته باشم

    الان با h مشکلی ندارم ایاراهی وجود داره تا به درایو های دیگه ویندوز مثل c,d...که البته ntfsند دسترسی پیدا

    کنم

    وانها را هم به عنوان mnt/win معرفی کنم تا مثلh قابل دسترسی باشند .

    ------
    ایا می توان در ویندوز به لینوکس دسترسی داشت؟
    ------
    خیلی ممنون
     
  5. P.I.T.A

    P.I.T.A کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2005
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    My Conscience
    برای دسترسی به پارتیشن های NTFS در لینوکس باید ببینی نسخه لینوکسی که داری بطور معمول قابلیت پشتیبانی از NTFS رو داره (قبل از اجرای دستور Mount باید ببینی که ماژول NTFS بارگذاری شده باشه..)

    البته پشتیبانی لینوکس از NTFS فقط خواندنی (read only) هست..

    داخل ویندوز هم میشه پارتیشن لینوکس رو مشاهده کرد البته باید قبلش درایور مخصوصش رو نصب کرد :

    Ext2 Installable File System For Windows
     
  6. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    توضیح منو خوندین؟
     
  7. hogat_sh

    hogat_sh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    بله خوندم لطفا بگید چه دستورهایی باید بنویسم
    مثلا تو این نسخه ی فدورا این دستور شناسایی نمیشهmount/ dev/hda6..., به جای hda باید disk نوشته شود
     
  8. hogat_sh

    hogat_sh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    بله خوندم لطفا بگید چه دستورهایی باید بنویسم
    مثلا تو این نسخه ی فدورا این دستور شناسایی نمیشه#mount/ dev/hda6..., به جای hda باید disk نوشته شود
     
  9. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    من تو هیچ نسخه ای از لینوکس ندیدم که به جای اسم درایو کلمه دیسک رو بنویسن! حالا اگه به نظر شما دیسک باید بذارین خوب بذارین امیدوارم خدا کمکتون کنه:D

    اولا بین mount و / باید فاصله بذارین
    دوما اگه ساتا استفاده میکنی به جای hda باید sda بذارین
    مشگل داشتی بگ. کمکت کنم ولی دیگه نگو باید دیسک بنویسیم:D
     
  10. hogat_sh

    hogat_sh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    اره راست گفتی diskاشتباهه این بار ایو نوشتم mount /dev/sda2 /mnt/win

    فک کنم به خاطر اینکه درایو از نوع ntfs این پیغامو داد
    mount:you must specify systemfile type

    من نمیتونم با لینوکس به اینترنت وصل بشم پس اگه راهی دارید که نیاز به اتصال با اینترنت نداره روبگید

    ممنون
     
  11. hogat_sh

    hogat_sh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    ------------------------------------------------------------------------
    سلام برنامه ای برای پشتیبانی از ntfs در لینوکس که قابل download باشد وجود ندارد?
     
  12. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    چرا وجود نداره؟ اسمش هست NTFS-3G و RPM هست
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. hogat_sh

    hogat_sh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    کجا میتونم download کنم وایا نصبش مشکل بالا رو حل میکنه؟
     
  15. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    شما ۲ تا مشگل درین فک کنم
    اگه پیام خطایی که بهتون میده اینه که NTFS رو پشتیبانی نمیکنه باید این برنامه رو نصب کنی
    ولی فکر کنم فدورا ۷ داشتین که خودش NTFS پشتیبانی میکنه
    پس دارین دستور رو اشتباه وارد میکنین

    چند تا هارد داری؟
    این هاردی که میخوای درایوشو مونت کنی هارد چندمه؟ درایوی که میخوای مونت کنی درایو چندمه؟ هاردت IDE هست یا SATA ؟
    برا اینکه اینارو بفهمی میتونی بری تو ترمینال متنی با پرمیشن رووت تایپ کنی FDISK -l
     
  16. hogat_sh

    hogat_sh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    نه فدورا 6 دارم یه هارد دارم وهاردمم sata است ولی فکر کنم مشکل از ntfs .
    کجا برنامه ی پشتیبانی از ntfs رو download کنم؟
     
  17. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    فدورا ۶ رو نمیدونم شاید اصلا احتیاج به اون برنامه نداشته باشی
    برو گوگل جستجو کن ntfs-3g rpm download