• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا هر یک از شیر کنندها صورت تمایل هر کسی رو از لیست حذف کنه!؟

در چه صورتی کسی رو می شه ار لیست زر و سیم حذف کرد!؟

• با ید هر شیر کننده بتونه افراد رو حذف کنه!؟

Votes: 0 0.0%
  • با پیشنهاد شیان موافقم

Votes: 1 100.0%
  • باید مکانیزمی دیگه ای با برسی بیشتر طراحی بشه

• رک راست کسی کار اشتباه ناجوری کرد جمع ناراحت بود فریدا بهش بگه برو بیرون

• Total voters
    1
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
با توجه به اظهارات دوستانی نازنین و تازه وارد از شیر کننده ها عزیز و دوستداشتنی که اعلام کردن که اگر که کسی از دید اونها مرتکب اشتباهی بشه هر یک از اونها حق دارن اون رو از لیست زر و سیم حذف کنن خواهان برسی اونها هستم!از مدیران تقاضا می شه بگزارن این موضوع برسی بشه و در صورت عدم تمایل این اسم فرد رو پاک یا قفل (قفلو ترجیح می دم!) کنن تا موضوع در گفتگو پیرامون مسائل مربوط به فروم صورت بگیره!
موارد مورد برسی اینهاست
1.همه افراد از حضور در اینجا نفع می برن یکی یک درصد نفع می بره و نود و نه درصد نفع می رسونه یکی هم مثل من کلا فقط شاید یک درصد برای اینجا فایده داره!(حضور در سیستمی که نفعی نداره غیر عقلایی! و( منظورم پول یا درامد نیست اصولا فقط ادم هایی که فاقد شرافتن فکر می کنن انیمه فقط برای کسب درامد و پوله!)همین که از دانش بقیه استفاده می کنید یک نفعه و شخصا از اینکه افتخار خوندن مطالب دوستان باسواد در اینجا نصیبم شده بسیار خوشحالم!)
2.همه ما با اکثر دانلودرها و شیر کننده ها دوستیم و خروج هر فرد از جمع هزینه و تنش و ناراحتی بسیاری رو بهمراه داره!بنابراین من معتقدم وقتی ورورد به این محفل بسیار مشکله خروج ساده از اون توهین به همه یوزرهاست!
3.به نظر من قاعده حذف در صورت سهول ! صمیمیت در بخش در صورت اجرای این قانون نقض می کنه !به هرحال دوستی از هرچیزی مهمتره!
4. طبق قوانین فروم بحث در باب همه چیز تا جایی که مخالف مرامنامه نباشه ازاده! وضعیت انیمه ها ولیست تراستت قاعده دارای شخصی حاکمه!و خوب این دارای شامل انیمیشنهای از خارج اومده(حداقل پنجاه درصد!) زحمت شیرینگ و رایت و دانلود در داخل پیدا کردن تورنت و معلوماتی از دوستان باسواد که همه ما از اون استفاده می کنیم و البته در کنار دوستان خوب بودن(زیاد رو این بحث نمی کنم چون خیلی مبهمه !)
5. وجود مکانیزمی جهت تنبیه افراد در صورت اقدام به اعمال شنیع و غیر قابل عفو لازمه و خوب بجز فروش انیمه های بخش هنوز مورد دیگه ای که جزء قوانین باشه نداریم!و وضع قوانین جدید لازمه!و اینکه هر کس اعتراض کنه حذف بشه قطعا با مرام اکثریت بچه ها چه دانلودر چه شیر کننده چه متخصصان انیمه شناس و چه امثال مصرف کننده من مغاییره!
6.در ضمن باید دید اگه هر شیر کننده یا دانلودر اگه بخواد بتونه یکی از کسانی که از ف ی ل ت ر های سفت و سخت توسط خود ما وضع شده بگزره مشکلاتی پیش میاد!
اول اگه اون فرد خودش بیاد و در امر شیر کمک کنه یا انیمشن دانلود کنه !همین حق رو داره!؟
دوم افرادی که با فرد دوستن(همه ما دوستانی بین شیر کننده ها یا دانلودر ها داریم!) کینه حذف دوستشون رو به دل می گیرن و هر ناراحتیی یه جا بروز می کنه
سوم اگر دوستان فرد حذف شده طرف اون رو نگیرن متهم به عدم دفاع از دوستشون می شن که باعث مشکلات شخصی می شه!
چهار:شاید تصمیم گیری فقط حق افرادی باشه که کار اجرایی می کنن ولی در هنگام تصویب همه کسانی که در جمع هستند باید حق نظر دادن داشته باشن!
در کل وضع قانونی که در اون همه باهم برابرباشن حتی برای حذف ظاهر هم بهترین وعاقل ترین گزینست !
شخصا پیشنهاد می کنم حذف از لیست تنها در صورت اول ارتکاب و تکرار یک خلاف واقعی با رای همه یا اگثریت قاطع
دانلو در ها و شیر کنندها و تایید دو مدیر امکان پذیر باشه و به عنوان اخرین گزینه
!که چرا که تنها در این صورت که ارزش لیست تراستت پایین نمیاد! به علاوه مدیران به خودی خود تنها حق عمل در چارچوب مرامنامه رو دارن و هر یک از دانلودر شیر کنندگان و تک تک کسانی که در این بخش پست زدن حتی بسیار جزئی سهمی در این بخش دارن و می تونن طبق قاعده مالکیت شخصی عمل کنن که صحیح نیست و هر یک از ما وقتی از یک سیستم استفاده می کنیم باید قواعد اون سیستم رو بپذریم در حالی که اینکه هر شیر کننده اکان حذف هر دوستی رو در صورت مخالف با نظر اون فرد داشته باشه باعث هرج و مرج کدورت می شه!
این حق ماست که سخت بگیریم برای ورورد به یک سیستم ولی بعد از ورود باید افراد تا جای ممکنه با هم برابر باشن!چون هدف اصلی حفظ صمیمیت بین اعضاست!
راستی من شخصا اظهاراتمو در مورد کم بودن سهمیه انیمه پس می گیرم!هر چند نظر دادن حق من بود!ولی کلا نمی تونم بگم صد در صد الان هم روی همون نظرات هستم!در ضمن من از فریدا (به شرافت برادر شیان قسم اگر فریدا شخصا به طور خصوصی می گفت دیگه در بخش نیا بدون اعتراض از بخش می رفتم!چون برای دوستام اینقدر احترام قائلم که صورتی که از من خوششون نیاد دور برشون نیام!فقط باید محترمانه بگن برو!)
و بقیه کاربران فعال عذر خواهی کردم و به هیچ این تاپیک جهت اغراض شخصی نیست!به جون شنگو راست می گم!;)

اینم برای اینکه شائبه ای نباشه!من از اون پستی که در جواب فریدا زدم رسما عذر خواهی میکنم !من بخاطر اینکه در یک سیستم از دید خودمن نقصی دیدم به کل سیستم پریدم!وگفتم بی ارزشه !در ضمن تقاضا دارم فعلا در خدمت سهراب خان نباشم و موقتا اسمم برداشته بشه!(ایشون بسیار ادم نازنینی هستن و عملکرد بسیار خوبی داشتند ازشون متشرکم و من فقط برای موضوعات وتمایل شخصی خودم این درخواستو دارم!)

اون پست از عصبانیت بود در ضمن اینم اضافه کنم ما اینجا کسی که بی دعوت نیومده باشه یا کاری برای جمع نکرده باشیم نداریم من خودم اولین سری رو برای کسایی که غایب بودن زدم!شاید بیستا بیشتر نبود(حالا جهارتا بیشتر با زحمت فوقالعاده دوستان قابل مقایسه نبود قرار بود نگم ولی دفعه دومه چون پرستیژ کم میارم چیزیایی که معمولا نمی گمو دارم میگم!اینجور مو اقع واقعا حالم از خودم بهم می خوره!) ولی می دونم چقدر زدن و پست کردن سخته فقط بحث رایت نیست می خوای بری پست بزنی و بعدش استراحت کنی می بینی ا رفیقت باید ادرسشو در بیاری!(پیرینترم نداشتم اون موقع!) باید بری اسمو بنویسی بعدشم رایت کنی!راستی دوستان نظرشون راجع برنامه وان کلیک چیه!بعدشم دی وی دی خدایش یکم زمخت تر از سی دیه! من یه زمانی فیلم زیاد می زدم ولی انیمه قشنگ تره الان فیلم عشق فلسفه مخملباف هست !خیلیم قشنگه !ولی خدایش من ترجیح می دم نینجا اسکرول ببینم!
خوب بگذریم بریم سر بحث مکانیزم حذف به طوری که باعث کدورت نشه و واقعا مرتکب کاری بسیار زشتی کرده باشه!;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
گفتم فقط لیست زر و تاحدودی سیم!چون عدم وروود افرادی که با بعضی از یوزرهای لیست مشکل دارن به جمع از نظرم عاقلانست و جای بحث نداره و به علاوه تا حالا تو بخش ابتدایی وروود اشتباهی صورت نگرفته !و کلا طلایی ها و نقره ای ها مورد بحثن!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام

من يه پيشنهاد خيلی بهتر دارم! :) اصلاً چطوره به طور کل بيخيال کل قضيه پخش بشيم.:rolleyes: مثل قديما که اينجا فقط جای صحبت کردن از کارتون ها بود ميآيم و صحبت ميکنيم. :happy:بچه ها هم ميرن اگه خواستن کارتون ها رو ميخرن و ميبينن!;) نخواستن هم که هيچی!:D

------------------

شيان ID ياهو مسنجرت چيه؟!:eek: منو add کن. ما 2 تا بايد با هم حرف بزنيم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا