• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا کسی میتونه به من در زمینه اتصال دو کامپیوتربرای بازی شبکه کمک کنه از زحمتش درمیام

mahsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتصال دو دستگاه با کابل شبکه برای بازی شبکه تحت لن داخلی ایا از دوستان عزیز در سایت میتونه کمک کنه

mahsoft@tebyan,net

logo.gif

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
1 . اگر توي بخش بازي مطرح ميكردين بهتر بود.
2. فكر كنم اگر اسمش رو مشخص كنيد خيلي بهتر بشه راهنمايي كرد. ديدم كه بعضي بازيها راحت Lan ميشن اما بعضيها خيلي اذيت ميكنن.
اما از بخش لن اون بازيتون روش كار كنيد بايد بشه! ( اگر داشته باشه )

aminweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mahsoft :
اتصال دو دستگاه با کابل شبکه برای بازی شبکه تحت لن داخلی ایا از دوستان عزیز در سایت میتونه کمک کنه

mahsoft@tebyan,net

logo.gif
چه بازي هست. اينو بگو تا بهت بگم چيكار بايد بكني

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
رفيق كابلهات رو حاضر كردي يا نه و آيا اصلا كارت شبكه داري يا نه ؟؟؟ تنظيمات شبكه رو سيستم عاملت كردي يا نه ؟؟؟

ميشه يه كم اطلاعات بدي ... كه بشه يه چيكه كمكت كرد ؟؟؟؟!؟!؟!

mahsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از شما عزيزان كمال تشكر را دارم عزيزان هم كارت شبكه دارم هم دو دستگاه قدرت بالا هم كابل و ويندوز اكس بي

نمي دونم چطور در ويندوز اتصال رو برقرار كنم يا در بازي مثال غلعه والشتاين در بازي چه عملياتي بايد انجام شود

:blush: :blush: :blush:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببين دوست عزيز اول از همه شما ياد ببيني شبكه برقرار شده يا نه . برو تو my network place ببين كامپيوتر دوم رو داري يا نه . اگر داشتي مي ري تو بازي يه جا داره معمولا به اسم Multiplayer بعد از اون متفاوته يا local network يا lan يا يه چيزي تو ايم مايه ها . بهد از اون يك دستكاه بايد شروع كننده باشه . شما با يه دستگاه وارد بازي شبكه ميشيد و كامپيوتر ديگه هم بايد Join كنيد . چون بازيها متفاوته ديگه از اين بهتر نمي تونم كمكت كنم .

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اين ولفنشتاين هم كه ميگي فقط ورژن Enemy Territory اش multiplayer داره ها ...

بالا