آژانس هواپیماییexchanging

ایا کسی که ADSL داره ویروس یاب هم باید نصب باشه

شروع موضوع توسط dargharnn21 ‏1 فوریه 2008 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. dargharnn21

    dargharnn21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    390
    تشکر شده:
    6
    با سلام

    ایا کسی که ADSL داره ویروس یاب هم باید نصب باشه

    با تشکر
     
  2. Wiseman

    Wiseman مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    3,388
    تشکر شده:
    131
    محل سکونت:
    Meet Me in St. Louis
    چه ربطی میتونه داشته باشه ؟!:دی
    از لحاظ امنیت منظورته ؟ خب بکن ! (نصب !!)
     
  3. dargharnn21

    dargharnn21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    390
    تشکر شده:
    6
    اخه کسی که اومد نصب کنه گفت می تونی ویروس یاب

    روبرداری و احتیاجی نیست ... می خواستم بدونم دوستانی

    که دارن ویروس یابشون رو برداشتن یا نه ؟
     
  4. saalek110

    saalek110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    212
    تشکر شده:
    1
    ربطی نداره.

    من adsl دارم و ویروس یاب هم همیشه روشنه. هیچ مشکلی هم نداره.
     
  5. Ashimoto

    Ashimoto Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,960
    تشکر شده:
    1
    شما چه از روش Dial up وصل بشی چه ADSL به هر حال به شبکه اینترنت وصل میشی! و ویروسی هم اگه قسمتت باشه که بگیری از اینترنت میگیری نه از طریق وصل شدنت;)
     
  6. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    اگر adsl داری ویروس کش و فایر وال از نون شب برات واجب تره چرا ؟
    چون که سرعت اتصال شما بالا ست و ویروس ها و spy ها خیلی راحت میتونن روی کامپیوتر شما وارد بشن البته شما وقتی adsl دارین مطمئنا فایل های بیشتری رو دانلود میکنید که خطر ویروس رو به شدت بالا میبره
    البته من خودم به شخصه اصلا از ویروس نمیترسم ولی وقتی مو به تن من سیخ میشه که به نفوذ به کامپیوتر و دسترسی دیگران به فایلهای شخصیم میاد تو ذهنم الته الان یه جوریه که هر کسی حداقل یه مقداری عکس خانوادگی رو کامپیوترش داره و از این بترسید که فایل های شخصیتون روی اینترنت منتشر بشه بنابراین همین الان حداق تا فایروال خود ویندوز رو فعال نکردید کانکشنتونو قطع کنید
    خود دانید از ما گفتن بود
     
  7. Dariush

    Dariush Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,408
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    پاسارگاد
    بله باید نصب باشه چون احتمال ویروسی شدنت زیادتر از دیال آپه
    نه تنها آنتی ویروس که حتی فایروال هم لازمه هم ممکنه هک بشی هم همه برنامه های کرک شده ات از کرک درمیاد.
     
  8. sky2y

    sky2y محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    172
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران من
    آقا از ویروس نگید که دل من خونه این روزها همه TAPESH نگاه می کنند شما چطور؟ :D

    اما از شوخی گذشته اینروز ها کسایی که با اینترنت کاری ندارن هم از هزاران روش ویروس میگیرند.

    شما نصب کن ضرر نداره هیچ فوایدی هم داره.

    موفق باشی
     
  9. R E Z A

    R E Z A کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2007
    نوشته ها:
    1,266
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TeHrAn
    من ADSL دارم.

    ویروس یاب نیز دارم! :دی

    حتی ویروس یابم NOD32 میباشد.

    از این بابت بسی خوشحالم. :|