• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا GreenHorse واقعا پول می دهد ؟

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
از دوستان خواهش می کنم اگه در مورد این سایت اطلاعاتی دارن ارائه کنند؟ ایا این سایت واقعا پول می دهد ؟ ایا از دوستان کسی از این سایت پول گرفته ؟ و اگر پول می ده چگونه می توان چکی را که می فرسته تو ایران نقد کرد ؟ اگه این سایت واقعا پول بده که خیلی راحت هست چون با تبلیغات paid2signup عرض 1 هفته ادم تمام سطوحش رو پر می کنه تازه با روشی که قبلا هم گفتم می تونم بی نهایت اکانت توش ایجاد کنم و خودم زیر مجموعه خودم بشم!!!!!!!!! :blink:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از hamid206 :
از دوستان خواهش می کنم اگه در مورد این سایت اطلاعاتی دارن ارائه کنند؟ ایا این سایت واقعا پول می دهد ؟ ایا از دوستان کسی از این سایت پول گرفته ؟ و اگر پول می ده چگونه می توان چکی را که می فرسته تو ایران نقد کرد ؟ اگه این سایت واقعا پول بده که خیلی راحت هست چون با تبلیغات paid2signup عرض 1 هفته ادم تمام سطوحش رو پر می کنه تازه با روشی که قبلا هم گفتم می تونم بی نهایت اکانت توش ایجاد کنم و خودم زیر مجموعه خودم بشم!!!!!!!!! :blink:
نه عزيز
يه كار بايد توجيه اقتصادي داشته باشه
اينم كه نداره ;)

30pooldust..00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamid206 :

:) :)
شك نكن!! از پول خبري نيست :( :( :(

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از hamid206 :
تا حالا كدومشون پرداخت كردند كه اين دوميش باشه :lol:

sevenmax

Registered User
لایک‌ها
3
نه عزيز
يه كار بايد توجيه اقتصادي داشته باشه
اينم كه نداره
شما با چه دليل و مدركي اين حرف رو مي زني شما قبلا با اين سايت كار كردي يا كس ديگه اي رو ميشناسي كه كار كرده و پول نگرفته ;)
مي توني بيشتر توضيح بدي من فكر مي كنم اين سايت توجيه اقتصادي داره به هر حال بايد نرم افزار سايت رو نصب كني و تبليغات سايت رو ببيني و به زير مجموعه هات هم بگي كه اين كارو بكنن تا سودي بهت تعلق بگيره

sevenmax

Registered User
لایک‌ها
3
تاييد ميشه به شديد! :eek:
پس ما نتيجه مي گيريم تنها روش هاي درآمد از اينترنت روش هايي مثل گلدماين و گلد كوست و غيره مي باشد و بقيه كاملا كلاهبرداري محض مي باشد پس دوستان وقت و پولشان را براي اين كار ها هدر ندهند چه جالب:D :D :D

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از mahiar0 :
اقا 100% نمي ده پول من خودم 60 زير مجوعه داشتم نداد
مهيار تو هم :wacko:
بابا چند بار بگم كار رو درست بايد انجام داد
معقول ;)

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
اخرش چي شد ميده يا نه اگه ژول ميده چكش رو ميشه تو بانك هاي ايران نقد كرد :blink: :happy:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر كس ادعايي داره اسكن چكش رو بزارا اينجا و گر وعده و وعيد رو هر كسي ميتون بده :cool:

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
اقا من همین حالا تو این سایت عضو شدم و در کمتر از 2 ساعت 10 تا زیر مجموعه گیر اوردم --- 10 بار توش عضو شدم---- من که فکر نمی کنم پول بده ولی خوب به امتحانش می ارزه تو همین هفته 100 تا رو کامل می کنم ببینم ایا تا ماه بعد پول میده یا نه --- فکر نمی کنم ---- :D

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از sevenmax :
پس ما نتيجه مي گيريم تنها روش هاي درآمد از اينترنت روش هايي مثل گلدماين و گلد كوست و غيره مي باشد و بقيه كاملا كلاهبرداري محض مي باشد پس دوستان وقت و پولشان را براي اين كار ها هدر ندهند چه جالب:D :D :D
نه دوست عزيز ما چنين حرفي نزديم :happy:

ولي 95% نميدن

وبعضي سايت ها ميدن كه بايد از قبل مطمئن باشي كه ميدن

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از farhad12 :
هر كس ادعايي داره اسكن چكش رو بزارا اينجا و گر وعده و وعيد رو هر كسي ميتون بده :cool:
مافقم

هركي كه گرفته چكشو بذاره اينجا تا دوستان مطمئن باشند كه ميدند

KingGroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من بر خلاف دوستان به شما مي گم كه اين سايت پول داده البته تو ايران من نديدم

كسي بگه كه اين سايت پول داده باشه

دفتر اين شركت تو نيويورك هست ولي مركزيش تو ...الان يادم نيست ولي اروپا است

اگه بازم اطلاعات خاصي در خدمتم

Www.KingGroup.Tk
[email protected]

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از davidmors :
مهيار تو هم :wacko:
بابا چند بار بگم كار رو درست بايد انجام داد
معقول ;)
اين براي 2 ماه پيش بود
برام ثابت شد كه پول نمي ده 100% نمي ده وقتتون تلف نكنيد

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از x_Axez :
كسي تا الان پول گرفته؟ اصلا چرا هيچ جاش دكمه يا بخش پرداخت نداره؟ سايتشم سكيوريتيش خيلي پايينه...
اصلا اين سايتو مخصوص كسب درآمد نساختن . مخصوص كلاه برداريه.

لایک‌ها
0
به نقل از mahiar0 :
اقا 100% نمي ده پول من خودم 60 زير مجوعه داشتم نداد

Ba salam lotfan tavajoh konid

aya shoma ke migid 60 nafar zir goroh darid va hich pooli nemiad fekr mikonid etlae kamel nesbat be nahve amalkarde greenhorse darid

tebghe ghanoone company greenhorse afradi ke moghime america hastan ta zamani ke saghfe daramadi anha be 50$ nareside company pooli baraye anha ersal nemikone
baraye kesani ke kharej az america hastan mesle ma ta zamani ke saghfe daramadi ma be 90$ naresad
company pooli ersal nemikonad

pas ba in tozih agar shoma 60 nafare khod ra be 100 nafar beresanid tazeh varede level 2 mishavid yani mahi 10$ (albate agar level 1 shoma 10 nafar ra kamel dashte bashad mahi 10$ varede hesabetan mishvad indar morede har leveli nesbat be level ghabl sedgh mikoad va baraye mesal agar man dar level 4 basham
yani 10000 nafar dashte basham ama level 3 man 1000 nafar kamel nabashad man daramade mahi 1000$
nakhaham dasht va haman 10$ ra daram pas har level bayad be andaze gofte shode company full bashad
be khater hamin behtare zir gorohatoon ra beshnasid va anhaei ra ke tanbali mikonand ra komak konid)
in ye tike ro agar nafamidid begid kameltar tozih bedam

agar level 2 full shode khod ra afzayesh nadahid bayad bad az 9mah 90$ baraye shoma ferestade shavad
albate dar morede address agar motmaen nistid ke doroste az yek modarese zaban komak begirid
va kode 10 raghami ra ham daghigh vared konid

khob agar level 3 shoma full shavad mahi 100$ be hesabetan vared mishavad va har mah pool baraye shoma ferestade mishavad

hala fekr konam ba didi baz mitoonid nazar bedid
khaheshan hichvaght az yek mayedar ke dar in forom ziad hastan komak nagirid chon az in masael khosheshon nemiad (daran dige mesle ma darbedar donbale pool nistand)

nokte dige ineke age kami fekr konid mifahmid ke company bikar nist ke biad hame ra sare kar begzare va hey link bede be mardom va nafar por kone bedoone pool chon oon company binahayat$ dare dar miare ke ina sefran dar moghabele oon

yani in nemiarze ke adam kami vaghtesho baraye in kar begzare va 1000 nafar ro biare va mahi 100$ biad
injoori koli kar bash ra miofte oonam too jameye emrooze ma ke adam ba har mashini ke dare bayad mosafer keshi kone bad bere edare hoghoghe chenderghaz besh bedan akhareshr ham bedehkartar az ghabl beshe
agar ham zerang bashi ke dige mahi 1000$ ya 10000$ migiri
haram ham nist age didi ziadi hast be faghiro bichare komak kon chon kheili ziad hastan

kheili harfha mishe zad saretoono dard avordam dorood bar shoma

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
فارسی تایپ کنین

بالا