• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد تارنما (سایت) به زبان انگلیسی

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
درود،

چندی هست که در اندیشه ی ایجاد یک تارنما اون هم به زبان انگلیسی هستم. خیلی دوست دارم تا دیدگاه دوستان تو این زمینه رو بدونم.

از دیدگاه شما ارزش داره آدم یک تارنمای انگلیسی ایجاد کنه؟ (اگه پاسخ مثبت هست ایجاد چه تارنمایی سود داره؟ )

بنده خودم دوست دارم تا یک تارنما بزنم و در اون فیلم و سریال و موزیک ویدیو و آهنگ قرار بدم ولی دو دل هستم.

از راهنمایی هاتون پیشاپیش سپاسگزارم :general504:

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
بله ارزش داره. ولی شرایط اون با وب فارسی کاملا متفاوته !

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
بله ارزش داره. ولی شرایط اون با وب فارسی کاملا متفاوته !

میشه بیشتر توضیح بدین؟ ریزه کاری هاش یا نکاتی ریزی که شاید ما ندونیم؟ چه شرایط متفاوتی داره. هزینه سرورها و هاست به طور کلی ماهی چه قدر در میاد؟

از دیگر دوستان هم میخوان مشارکت کنن.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
فکر کنم موزیک و فیلم خارجی کار کنی مشکل برات ایجاد شه بخاطر کپی رایت !!

سرور و هاست و دامین ایران میشه ؟ :دی

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
فکر کنم موزیک و فیلم خارجی کار کنی مشکل برات ایجاد شه بخاطر کپی رایت !!

سرور و هاست و دامین ایران میشه ؟ :دی

من دیدم خیلی از تارنماهایی که برای بارگیری آهنگ ایجاد شدن هندی هستن! چند نمونه روسی هم دیدم. گمون کنم باید از کشورهایی سرور و هاست خریداری کنم که قانون کپی رایت رو نداشته باشند.

تو ایران می ترسم دستگیرم کنن :D

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
تو نت ایران سخت بشه کار کرد با این شرایط.
فقط سایت انگلیسی. مخصوصا سایت اندرویید.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
خیلی عالیه ! اگه بتونی سایت انگلیسی بزنی و اداره کنی و روش وقت بذاری. :)

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
من هم علاقه دارم در حوزه آشپزی و گردشگری اگر خواست میتونیم همکاری کنیم و طب سنتی

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
ایده خوبیه.من چند ماهه یه سایت خیلی ساده انگلیسی رو ایجاد کردم و کار فروش فایل دارم.تقریبا هیچ زمانی برای کسب درآمد صرف نمیکنم اما به صورت passive میانگین ماهانه 100 یورو درآمدزایی داره(فروش فایل).فکر میکنم اگر سرویس خوبی برای ارائه کردن داشته باشین و اصولی کار کنید پتانسیلش از اینترنت ایران بالاتر و دردسرش هم کمتر باشه.
آماده همکاری هم هستم.موفق باشید.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من هم علاقه دارم در حوزه آشپزی و گردشگری اگر خواست میتونیم همکاری کنیم و طب سنتی

من خودم ترجیح میدم تو حوزه هایی که باید نوشتارها رو به انگلیس یبرگردان کنم وارد نشم :D

چون هم دیر بازده هستن، هم برای برگردان این نوشتارها باید وقت زیادی رو گذاشت و در پایان هم اینکه چون ما زبان مادریمون انگلیسی نیست هر چه قدر هم وارد باشیم باز هم در هر برگردانی چندین خطای دستوری داریم افزون بر آنکه برگردان هامون هم غیر طبیعی از آب در میاد.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
ایده خوبیه.من چند ماهه یه سایت خیلی ساده انگلیسی رو ایجاد کردم و کار فروش فایل دارم.تقریبا هیچ زمانی برای کسب درآمد صرف نمیکنم اما به صورت passive میانگین ماهانه 100 یورو درآمدزایی داره(فروش فایل).فکر میکنم اگر سرویس خوبی برای ارائه کردن داشته باشین و اصولی کار کنید پتانسیلش از اینترنت ایران بالاتر و دردسرش هم کمتر باشه.

چه فایل هایی می فروختید؟ یکم میشه بیشتر توضیح بدید؟

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
بله البته.ببینید نحوه درآمدزایی از سایت های خارجی واضح هست,شما یا مستقیما محصول یا سرویس خودتون رو به فروش میذارین,مثل فروش فیلم,آهنگ,نرم افزار,طراحی وبسایت,برنامه نویسی,freelance jobs و..و یا اینکه یه سایت رو بالا میارین و بعد از یه مدت از طریق یک شرکت و یا راه ثالث درآمد زایی میکنین مثل ppc,گوگل ادسنس,یوتیوب و...
هر دو راه استراتژی خاص خودش رو میخواد.من فعلا از راه اول(فروش مستقیم فایل) استفاده میکنم و همین طور که عرض شد سرمایه گذاری و درآمد بالایی از این راه ندارم,صرفا در حد درآوردن مخارج خود اینترنت.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
فایلای خودتو میفروشی یا همکاری در فروش ؟ سیستم پرداختت چیه ؟ پی پال بیتکوین و ...

بالا