آژانس هواپیماییexchanging

ایجاد ساب دومین با htaccess

شروع موضوع توسط shikopick ‏18 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :blink: :blink: :blink: سلام به همه

    آقایون خانوما :D من میخوام تو htaccess کاری کنم که اگر یوزرم آدرس http://test.example.com رو وارد کرد این دایرکتوری رو http://example.com/test/ که قبلا تو روت ساختم باز کنه


    من رو این کد کار کردم

    کد:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !\..+$
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !/$
    RewriteRule (.*) http://example.com/$1/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.+)\.example\.com
    RewriteRule (.*) http://example.com/%1/$1 [R=301,L]
    
    
    
    
    ولی رو سرور من جواب نمیده ممکنه تنظیماتی داشته باشه که من بی خبرم ؟؟؟

    مثلا تو فایل httpd.conf

    خیلی حیاتیه :D
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آره توی httpd.conf یه خط هست که mod ها رو فعال میکنه
    mod_rewrite رو فعال کن
     
  3. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
  4. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    بايد به هوستت ايميل بزني ببيني قبول ميکنن يا نه، شما خودت اگر shared hosting داري نمي توني در اين مورد کاري انجام بدي.
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    نه بابا فکر کنم منظورش رو لوکال بوده
     
  6. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D ای ول دمتون گرم
    اینا رو گرفتم دیروز

    کد:
    Edit Apache’s VirtualHost Directives
    Okay, now we’re going to edit a line in Apache’s configuration file, httpd.conf.
    
    Open httpd.conf in your favourite text editor (from the shell, change the directory to where httpd.conf is located, and then type “pico httpd.conf”) and scroll down, usually way way down, to where the VirtualHost directive is set up for your domain. It should look something like this:
    
    <virtualhost 123.456.789.012>
    ServerAlias www.example.com example.com
    ServerAdmin [email protected]
    DocumentRoot /home/example/public_html
    BytesLog domlogs/example.com-bytes_log
    ServerName www.example.com
    <ifmodule mod_userdir.c>
    Userdir disabled
    Userdir enabled example
    </ifmodule>
    <ifmodule mod_php4.c>
    php_admin_value open_basedir "/home/example:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp"
    </ifmodule>
    User example
    Group example
    CustomLog domlogs/example.com combined
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/example/public_html/cgi-bin/
    </virtualhost> 
    
    
    

    این کد فکر کنم درستره



    کد:
    <VirtualHost 64.246.62.114>
    DocumentRoot /home/photomat/public_html
    BytesLog domlogs/photomatt.net-bytes_log
    User photomat
    Group photomat
    ServerAlias *.photomatt.net
    ServerName www.photomatt.net
    CustomLog domlogs/photomatt.net combined
    RedirectMatch 301 (.*) http://photomatt.net$1
    </VirtualHost>
    
    
    ولی فعلا share hosting دارم قرارداد یه سرور اختصاصی توپ رو با روسیه نوشتیم اینشالا تو اون سروره ازش استفاده میکنم


    :blush: به هر حال ای ول دم همتون گرم حال دادید :D
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :D کد روی لوکال رو هم میشه بگید :D
    کد:
    <VirtualHost *>
        ServerAdmin [email protected]
        DocumentRoot "C:/Program Files/EasyPHP/www"
        ServerName localhost
        CustomLog logs/localhost common
    RedirectMatch 301 (.*) http://localhost$1	
    </VirtualHost>
    
    
    
    :blink:
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    با ما بودی؟ :blink:
     
  10. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :blink: :blink: :blink: مگه غیر از ما کس دیگه ای هم هست :D :D


    من الان تو فایل httpd.conf لوکالم


    این کده

    کد:
    
    #<VirtualHost *>
    #    ServerAdmin [email protected]
    #    DocumentRoot /www/docs/dummy-host.example.com
    #    ServerName dummy-host.example.com
    #    ErrorLog logs/dummy-host.example.com-error_log
    #    CustomLog logs/dummy-host.example.com-access_log common
    #</VirtualHost>

    البته از کامنت درش اوردم و عوضش کردم شد این



    کد:
    
    <VirtualHost *>
        ServerAdmin [email protected]
        DocumentRoot "C://www"
        ServerName localhost
        CustomLog logs/localhost common
    RedirectMatch 301 (.*) http://localhost$1	
    </VirtualHost>
    
    
    

    ولی بازم کار نمی کنه :D :D


    تو لوکال چطوری راش بندازم :D اینجا اسمایل بوسو گل و لاو ترکونی و این چیزا نداره :D

    :wub: :blink:
     
  11. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    ببخشین اگه جسارت نباشه خودتون گفتین که همه مسایل مربوط به htaccess رو تو تاپیک قبلی می زنین . بهتر نیست همشون به جا جم بشه تا خوبتر یاد بگیریم . جسارته ها . ببخشین .
     
  12. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  13. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :D :rolleyes: :rolleyes: دمت گرم carp3 جون :D ولی اینی که تو دادی اگر تعداد ساب دومین هاستمونو محدود کرده باشن تأثیری نداره ؟؟ بازم میشه نا محدود ثاب دومین درست کرد ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    carp3 = pedram
    خیر
    این به محدودیت ربط داره ... خیلی هم ربط داره !
     
  16. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    :blink: :blink: :blink: گفتممممم :D این همون اسکریپتای زیر مجموعه cpanele ؟

    ولی خیلی خوبه میشه با هاش کارای زیادی کرد :D

    پدرام جان یه کد هست که مثل همین تو cpanel ایمیل تعریف میکنه کد اونم داری دم دست ؟
     
  17. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    خوب همون کدو با یکم تغییر میشه این کارو کرد ...
     
  18. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    این کده اصلیه میشه با کمی تغییر همه کار کرد ساخت ایمیل FTP -MySQL و همه چی ...
    PHP:
    <? 
    $website "websitename.com"// Your web site name :D
    $username "username";  // Your cPanel username
    $pass "password";  //Your cPanel Password must be BASE64 to convert your password to base64 please go to http://www.carp3.com/subdomain
    $cpaneltheme "x";  // Your Cpanel theme ( to get more information about it please go to http://www.carp3.com/subdomain
    $cpanelport "2082";  //99.9% no change /:) 
    $rootdomain "websitename.com"// Your root domain (90% your websitename)
    $bloghosterpath "http://www.websitename.com/bloghoster"//(Warning : Dont put / on the END)
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////
    //////END of config/////////////////////////////////////////////////
    //////Don't edit this code unless you know about this Program///////
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////
    $pass base64_decode($pass);
    $file fopen ("http://$username:$pass@$website:$cpanelport/frontend/$cpaneltheme/subdomain/doadddomain.html?domain=$sub_domain&rootdomain=$rootdomain""r");
    if (
    $file) {
        while (!
    feof ($file)) {
            
    $line fgets ($file1024);
            if (
    ereg ("already exists"$line$out)) {
                echo(
    "this subdomain already exists!");
            }
        }
    } else {
        echo(
    "error in adding subdomain");
    }
    fclose($file);  

    ?>
     
  19. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  20. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  21. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    البته این اسکریپ واسه ارسال مقداری کوئری به یک صفحست به روشPOST
    PHP:
    <?

    if (!
    $fp = @fsockopen('www.hsv.de'80)){
                   echo(
    "error");
            } else {
                
    $query_str 'formtype_db=abstimmen&clearCachePid=9431&clearCacheTargetPid=10108&locationData=9431%3Att_poll%3A324&data%5Btt_poll%5D%5B324%5D%5Bvote%5D=f01325eba7199df0a7ecc76c7ec84c94&x=29&y=8';
                
    $output  "POST /index.php?id=10108&no_cache=1 HTTP/1.0\n";
                
    $output .= "Host: www.hsv.de\n";
                
    $output .= "User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007\n";
                
    $output .= "Accept: application/x-shockwave-flash,text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,image/jpeg,image/gif;q=0.2,*/*;q=0.1\n";
                
    $output .= "Accept-Language: ru,en;q=0.8,en-gb;q=0.5,en-us;q=0.3\n";

                
    $output .= "Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7\n";
                
    $output .= "Keep-Alive: 300\n";
                
    $output .= "Referer: http://www.hsv.de/index.php?id=9431\n";
                
    $output .= "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\n";
                
    $output .= "Content-Length: ".strlen($query_str)."\n";
                
    $output .= "Connection: keep-alive\n\n";
                
    $output .= $query_str;

                
    fputs($fp$output);

                while(!
    feof($fp)){
                    
    $recieved .= fgets($fp500);
                }
                   }
    echo(
    "<b2>fucked! </b2><br>$recieved");

    ?>
     
  22. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    نه اینا ماله سی پنله

    :D :rolleyes: نه من یه سری کلاس گرفتم که با imap_createmailbox() کار میکنه ولی باید آمادش کنم منظورم اون بود :rolleyes: کاملش کردم میزارم بچه ها استفاده کنن