ایجاد ساب دومین و وصل کردن آن به هاست!

شروع موضوع توسط aarash ‏8 فوریه 2007 در انجمن PHP

  1. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,364
    تشکر شده:
    129
    محل سکونت:
    شیراز
    سلام .
    اساتید PHP کار اومید وارم حالتون خوب باشه .
    ببخشید من میخواستم یک سایت راه اندازی کنم که بشه توش ساب دومین ساخت و اونو وصل کرد با دی ان اس به یک هاست دیگه . اسم دومینش 3 حرفی هست و میخوام مثل مثلا : coo.com و یا ... به اسم دومین مجزا بفروشم .
    مثلا شما میایی داخل سایت . یک دومین انتخاب میکنی مثلا :
    ali.coo.com
    بعد پول رو میپردازی .
    من میخوام یک سیستم رو راه اندازی کنم که اول به این طرف یک کنترل پنل بده . و این دومین ( ساب دومین ) رو براش آماده کنه تا اون بتونه تنظیمش کنه رو دی ان اسی که میخواد .
    یک توضیحی میخوام برای اینکه باید چه کار کنم.
    آیا خیلی دردسر داره . من با PHP یک مقدار آشنا هستم و تا به حال بیشتر از 10 یا 20 تا اسکریپت نوشتم .
    میخواستم قسمتی که برای طرف به طور اتوماتیک یک ساب دومین میسازه و بهش اجازه میده که دی ان اس رو روش تنظیم کنه رو یاد بگیرم .
    ممنون میشم کمک کنید ..
    یا علی
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    اول یه توضیح بعد جواب شما:

    این چیزی که میخوای راه بندازی مثل http://coo.ir/ یک سرویس ری دایرکت هستش و dns را کاری نداره شما مثلا میگی من میخوام این اسم را ali.coo.ir را بفرستید به وبلاگم به این آدرس ali.test.com و صرفا یک تعویض آدرس انجام میشه ...

    برای راه اندازی سرویس مثل این باید از هاستت بخوای که wildcat dns را برات فعال کنه و بعدش با یک اسکریپت ساده می توانی تشخیص بدی که x.coo.ir وقتی زده شد توی دیتابیس دنبال x بگردی و به ادرس تعیین شده بفرستیش ...



    حالا جواب شما:
    برای اینکه یک ساب دامین را به یک dns و Ip خاص اختصاص بدی روی سرور لینوکس میتوانید یک دسترسی whm بگیرید و با یک fopen درخواست ساختن ساب دامین را بدید و dns , ip را هم مشخص می کنید و whm خودش بقیه کارها را انجام میدهد. (البته whm یک API هم داره که کار راحت میشه ولی برای یک کار کوچیک همین هم جواب میده)


    درضمن فکر میکنم حداکثر 9999 عدد ساب دامین میتوانید با این روش درست کنید.


    معمولا رایجش همون راه اولی است.
     
  4. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,364
    تشکر شده:
    129
    محل سکونت:
    شیراز
    ممنون از جوابتون .
    والا به عنوان توضیح فهمیدم چی شد . ولی این توابع رو که گفتید اگر میشه یکم بیشتر دربارش توضیح بدید . مثال یا مقاله ای درموردش معرفی کنید تا من بتونم بیشتر آشنا بشم با اینا .
    مخصوصا راه اولی . اگر یک مثال با سرس بدین براش ممنون میشم .
    خیلی آقایی.
    یا علی
     
  5. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,364
    تشکر شده:
    129
    محل سکونت:
    شیراز
    ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم که اصلا به اینجا ربطی نداره . ولی ممنون میشم کمک کنید .
    من با Front page کار میکردم . راضی هم بودم ازش . ولی چند مدت هست که فهمیدم خیلی ساده هست . و میخوام IDE خودم رو تغییر بدم .
    ولی راستش کار با Dream Weaver خیلی سخته . مخصوصا اگر بخوای صفحه رو با Table درست کنی . و اینکه با زبان فارسی مشکل داره .
    آیا میتونید کمکی به من بکنید تا بتونم صفحه ی بهتری و پیشرفته تری نسبت به Front Page درست کنم .
    پیشنهاد تون چیه ؟
    یا علی
     
  6. Nazanin_1366_fe

    Nazanin_1366_fe کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2007
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    مگه html بلد نیستی ؟
     
  7. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    html , css
     
  8. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,364
    تشکر شده:
    129
    محل سکونت:
    شیراز
    عزیز من از اول با Html کار نکردم . یعنی جوری نبوده که بشینم و اساسی و به صورت پایه ای Html رو بخونم.
    من با Front page سایت درست کردم و بصورت تجربی با این نرم افزار با html آشنا شدم . البته دقیق اچ تی ام ال رو میفهمم . ولی توی Front page یک قوانینی هست و توی Dream Weaver هم یک قوانین دیگه . به همین خاطر کار کردن باهاش برام سخت هست .
    یا علی
     
  9. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,364
    تشکر شده:
    129
    محل سکونت:
    شیراز
    نه منظورم برای Editor هست .
     
  10. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    برای راه اول بعد از فعال شدن wildcat dns به دو صورت هستش یا تمام ساب دامین ها به یک جای خاص فرستاده میشوند یا نه همه ساب دامین ها روی دامنه اصلی میان (حالا ما کاری نداریم فرقی هم نمیکنه)
    با متغییر $_SERVER[http_host] نام ساب دامین را با split پیدا کنید و بعد هم یک query به دیتابیس برای پیدا کردن آدرس مقصد و در اخر با header("location: ..."); میفرستید به آدرس مقصد.

    (پایه کار همین بود حالا رعایت یکسری نکات زمان ثبت نام و زمان چک کردن نام ساب دامین ها هم امنیت و کارائی را میبره بالاتر)


    روش دوم هم اگر بخواید از fopen استفاده کنید مشابه ساختن subdomain با cpanel میتوانید استفاده کنید که توضیحش را با یک سرچ پیدا میکنید و دیگه نیازی به کاری نیست بعد از ساخته شدن ساب دامین سرور خودش همه کارها را انجام میده
     
  11. Nazanin_1366_fe

    Nazanin_1366_fe کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2007
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    این wildcat dns چیه؟
    حتما باید اونا فعالش کنن؟
    از کجا بدونم روی هاستم فعاله یا نه؟
     
  12. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,364
    تشکر شده:
    129
    محل سکونت:
    شیراز
    ممنون از جوابت ! مثالی سراغ نداری ؟
    ( در مورد اولی )
    سوال من هم هست .
     
  13. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    آقا آرش ببخشید فککنم باید برای دادن ساب دامین یه هاست خفن بگیری مگرنه همون مشکلی که برا من پیش اومد برا تو هم میاد یعنی bandwidth تون زود تموم می شه/////
    درست گفتم ؟
     
  14. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    wildcat dns را باید از ساپورت سرور بخواهید که براتون فعال کنه خیلی ساده و خلاصه معنیش میشه : هر ساب دامینی که روی دامین زده میشه xxx.test.com , yyy.test.com , ppp.test.com هر اسمی که زده شد به جای اینکه بگه 404 همچین ادرسی وجود نداره میفرسته به دامنه اصلی یا میفرسته به یک آدرس خاص روی دامنه شما.

    یعنی فرضا من هر اسمی به عنوان ساب دامین بزنم بازم دامنه اصلی میادش ...
    حالا با یک اسکریپت هرکسی وارد سایت شد نگاه میکنم ببینم با چه ادرسی وارد شده و بقیه کارها که بالا گفتم ...
     
  15. Nazanin_1366_fe

    Nazanin_1366_fe کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2007
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    چیز جالبیه خوشم امد.
    نمیشه بفرسته مثلا به این ادرس؟ : http://domain.com/testfolder
    یا فقط ایندکس؟

    بعد چه جوری متغیری که به شکل ساب دومین هست رو دریافت کنیم؟
     
  16. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    نوشتم دیگه :)
     
  17. Nazanin_1366_fe

    Nazanin_1366_fe کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2007
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    اهان حواسم نبود
    خیلی ممنون از راهنماییتون
     
  18. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,364
    تشکر شده:
    129
    محل سکونت:
    شیراز
    ممنون از جوابتون .
    ببخشید میخواستم ببینم برای هاست باید bandwich زیاد بگیرم ؟
    مقدار فضا چی ؟
    یک توضیحی مختصری اگر میشه بدین
    یا علی
     
  19. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    نه پهنای باند زیادی مصرف نمیشه یعنی فاکتور اصلی پهنای باند نیست بیشتر مشکل روی hit هستش و بعدش Cpu useage
    معمولا سرور های share با hit زیاد مشکل دارن ولی میشه این رو نادیده گرفت مشکل اصلیت در hit بالا همون cpu useage هستش که به خاطر همین suspend میشی معمولا اتوماتیک cpanel این کارو میکنه !

    برای رفع این مشکل من جای شما بودم یه cach درست میکردم که به جای اینکه هربار بره توی mysql بگرده از کش استفاده کنه و خیلی سریعتر کار رو انجام بده :)

    کش رو میتونی خودت طراحی کنی ولی باید وقت بزاری برای یک الگوریتم سریع و خوب :)
    مثلا شما میتونی اسامی پر بازدید کننده را با یک کنتر مشخص کنی و بعد اون اسامی که بازدید بیشتر دارن مسلما بیشترین hit رو برای شما ایجاد میکنند
    شما این اسامی رو کش میکنی و مثلا میریزی داخل یک فایل و از این به بعد هروقت درخواست اون اسم امد نگاه میکنی به فایلش و سریع میفرستی به مقصد ... (یعنی مراحل کانکت شدن به مای اس کیو ال و جستجو را حذف می کنی)
    درضمن منظور از فایل ، دیتابیس فایلی نیست اشتباه نکنی !!!! برای هر اسم میتونی با md5 یک اسم درست کنی و یک فایل بسازی که داخل فایل صرفا مشخصات همون اسم ذخیره بشه و تنها کاری که لازمه بکنی باز کردن فایله برای خوندن اطلاعات اون اسم ...

    حتی فکر کردن به ایجا ریدایرکت های استاتیک هم در مرحله بعدی برای هیت های بالا چیز خوبیه :) یعنی اسامی که بیشترین هیت رو ایجاد میکنن بوسیله ریدایرکت های ثابت انجام بدی :)
     
  20. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,364
    تشکر شده:
    129
    محل سکونت:
    شیراز
    ممنون از جوابت .
    عزیز میخواستم ببینم روی این سیستم میشه تبلیغات هم گذاشت یا نه ؟ ( فقط آره یا نه توضیحات نمیخوام )
    کنتر چی ؟
    در ضمن من هر جا گشتم که اطلاعات بیشتری گیرم بیاد در این مورد گیر نیاوردم . میتونی یک منبع خوب انگلیسی بهم بگی ؟
     
  21. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    تبلیغ:آره
    کنتر: آره




    پ.ن: سرویس مجانی برای ایرانی ها و میخوای روش تبلیغ کنی ؟؟ من الان روی سرویس مجانیم امدم تبلیغ گذاشتم که کمتر از 50 ثانیه یک تبلیغ متنی نمایش داده میشه و اتوماتیک بسته میشه !! یک هفته نشده ما تبلیغ گذاشتیم طرف امده هرچی فحش بلده برامون فرستاده !!!!!!!
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی