• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد فیلم گوگل ارث

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه دوستان

میخواستم یه تیکه فیلم از گوگل ارث درست کنم. به این صورت که از حرکت گوگل ارث که دنبال یه مکان خاص میگرده فیلمبرداری کنم و از فیلمش در یه flash استفاده کنم.

میخواستم ببینم کسی میدونه با چه برنامه ای میشه از این حرکت گوگل ارث با کیفیت بالا فیلم گرفت ؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
سلام به همه دوستان

میخواستم یه تیکه فیلم از گوگل ارث درست کنم. به این صورت که از حرکت گوگل ارث که دنبال یه مکان خاص میگرده فیلمبرداری کنم و از فیلمش در یه flash استفاده کنم.

میخواستم ببینم کسی میدونه با چه برنامه ای میشه از این حرکت گوگل ارث با کیفیت بالا فیلم گرفت ؟

اگر منظورت فیلمبردای از صفحه دستکتاپه snagit رو پیشنهاد می کنم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگر منظورت فیلمبردای از صفحه دستکتاپه snagit رو پیشنهاد می کنم

امتحانش کردم اما به نظر میرسه فریم ریتش بسیار پایینه. فیلمی که گرفته میشه با لگ و تاخیر هست و اصلا اون روونی خود برنامه رو نداره.

سایتی نیست که از این فیلمها به صورت انلاین ایجاد کنه ؟

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
از camtasia studio هم میتونی استفاده کنی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از اونم استفاده کردم خیلی فرق نکرد

بذارید دقیق توضیح بدم چی میخوام شاید اینطوری بهتر باشه.

من یه انیمیشن یا فیلم باید ایجاد کنم که بذارم روی صفحه اول یه سایت که به صورت full width پلی بشه

حالا این تیکه فیلم 20 30 ثانیه ای قراره از روی کره زمین شروع کنه و زم کنه بره روی اون نقطه مورد نظر ما

حالا صرفا نمیخوام همین حرکت ساده گوگل ارث باشه.. دیدید این فیلمهای پلیسی رو که مثلا برای پیدا کردن موقعیت مکانی شخصی که تلفن میکنه چطوری زوم میکنه روی یه نقشه و هر دفعه زوم میکنه تو اون کادر مورد نظر

یه همچون چیزی میخوام.

حالا میخوام ببینم میشه اینو ساختش یا نه ...

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
نرم افزار کامل گوگل ارث رو بگیر
فکر کنم گزینه ضبط داره یا وگرنه با یه نرم افزار معمولی فیلم بگیر با فرمت avi فریم ریت بالا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نرم افزار کامل گوگل ارث رو بگیر
فکر کنم گزینه ضبط داره یا وگرنه با یه نرم افزار معمولی فیلم بگیر با فرمت avi فریم ریت بالا

گوگل ارث پرو ندارم. کامتیازیا و اسنگ ایت رو تست گرفتم اما کیفیت ضبطشون خوب نیست. فیلم ضبط شده تاخیر و لگ داره

نرم افزار بهتری در این زمینه سراغ ندارید ؟

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
گوگل ارث پرو ندارم. کامتیازیا و اسنگ ایت رو تست گرفتم اما کیفیت ضبطشون خوب نیست. فیلم ضبط شده تاخیر و لگ داره

نرم افزار بهتری در این زمینه سراغ ندارید ؟

پی30دانلود هستش

بالا