• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد هایپر لینک؟

hamid_80386

Registered User
تاریخ عضویت
28 فوریه 2007
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سلام

من میخوام بدونم چطور میتونم وقتی روی یک CommandButton کلیک میکنم یک صفحه وب مثلاً www.msn.com باز شود.

یعنی با کلیک روی CommandButton اینترنت اکسپلورر یا هر Browser دیگری که فعال است باز شده و به سایت www.msn.com برود.

بعبارتی میخوام یه HyperLink برای وب ایجاد بشه. [:)]
 

TinySkin

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2009
نوشته‌ها
1,305
لایک‌ها
45
محل سکونت
تهران
من كه زياد نگرفتم منظورت رو ولي اگه منظورت اينه كد ساخت هايپر لينك چيه كد زير هستش
کد:
<a href="http://www.msn.com" title="MSN" target="_blank">MSN</a>
 

DorSite

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2009
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
ویژوال بیسیک!

آپ!
---------------------
قدیم یک تب بود به اسم هایپر لینک. اونو انتخاب میکردیم و کادر دکمه رو با موس پیاده میکردیم (میکشیدیم)
بعد روی کار یا دکمه پیاده شده کلیک یا دبل کلیک میکردیم ! بعد در یک قسمتی از سورس یا تنظیمات ادرس سایت رو وارد میکردیم
دقیقا یادم نیست .

اگه دوستان حرفه ای پاسخ ندادند شما اون کد رو اینجا ارسال کن
تا شاید بتونیم جای لینک رو مشخص کنیم
 

hamid_80386

Registered User
تاریخ عضویت
28 فوریه 2007
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
من كه زياد نگرفتم منظورت رو ولي اگه منظورت اينه كد ساخت هايپر لينك چيه كد زير هستش
کد:
<a href="http://www.msn.com" title="MSN" target="_blank">MSN</a>

دوست عزیز این کد که برای HTML هست!

من میخوام تو ویژوال بیسیک 6 این کار رو بکنم.
 

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡

DorSite

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2009
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
با این حساب
CAPTION عنوان
و TEXT جای یو آر ال شماست .
 
بالا