• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد وبسایت رزرو آنلاین هتل---نیازمند راهنمایی شما

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
سلام و وقت بخیر.بنده در شرکتی کار میکنم که کار اصلیش حمل و نقل مشتقات نفتی هست.
اما بخش گردشگری ایجاد کردند و الان قصد داریم یک وبسایت رزرو آنلاین هتل راه اندازی کنیم.
یک وبسایت بکر رو با قرارداد بستن با یکی از شرکت ها درست کردیم. که قسمت مدیریت پورتالش از طریق Chartex.ir درست شده.
اما الان من که قراره ادمین این سایت شم،هیچ ایده ای ندارم که باید به ترتیب چه بکنم.
با نگاه به سایت های مشابه،دیدم نیازمند گواهی از وزارت صنعت و میراث فرهنگی هستیم.فارغ از اون باید با هتل هایی که میخوایم بوکینگشون رو انجام بدیم،قرارداد ببندیم.برای زیبایی سایت نیاز به فتوشاپ کار داریم و ... .

من تا به حال هیچ تجربه ای نداشتم.اگر ممکنه راهنمایی کنید از کجا شروع کنم.جایی هست قدم به قدم مراحل توضیح داده شده باشه؟
آیا باید با یه شرکت حرفه ای طراحی وب قرارداد ببندیم تا همیشه پشتیبان سایت ما باشه؟
منتظر راهنمایی های شما دوستان عزیز هستم.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام.
من متوجه نشدم شما شرکت نفتی هستید بعد گردشگری برای چیه؟
چون قراره با هتل ها قرارداد ببندید در اصل شما مجوز جهانگردی لازم دارید یا نه؟

من این شرکت رو پیشنهاد میکنم: kaspid.com

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
شرکت حمل و نقل با مدیریت شخصی هستیم.
الان مدیر تصمیم داره بخش جدیدی در زمینه گردشگری ایجاد کنه که این وبسایت خدمات رزرو قراره یکی از خدمات باشه.
مساله اینه که دقیقا نمیدونیم چیا لازم داریم
کاملا نا آشنا هستیم با وبسایت های خدمات آنلاین

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
به نظر من اول از همه باید مشخص کنید چه تعداد هتل و در چه سطح منطقه ای قراره تحت پوشش قرار بگیره.
این خیلی مهمه...
وقتی با اون هتل ها صحبت اولیه شد و دیدین چه حجمی از کار نیاز به سرمایه گذاری داره (جدای از بحث مالی - منظورم سرمایه ی انسانی هست) بعد برید مرحله بعد که فنی هست: طراحی سایت هتل که خب رزرو آنلاین بخش مهم اونه.
سیستم های زیاد ایرانی و خارجی آماده هم هست که میتونید در گوگل سرچ کنید برنامه هاشون رو خریداری کنید.

در ابتدای کار طراحی باید با بانک و Enamad.ir هم ثبت نام کنید برای گرفتن درگاه و نماد (داشتن نماد برای گرفتن درگاه الزامیست).
پیشنهاد میکنم از بانک ملی بگیرید که سریعتر درگاه میده. (مراجعه به شعبه > تکمیل فرم > ارسال میکنند به شرکت داده پردازی سداد در تهران) و حدودا 10 روز بعد درگاهتون آماده ست.
برای نماد هم که باید در سایتش ثبت نام کنید و مراحلش رو انجام بدین.

-----------------------
توصیه ها:
روند بالا حداقل 2 ماه زمان میبره. و اگر فرض کنیم سایت شما یک ماهه راه اندازی بشه، دو ماه برای نماد وقت لازم دارید. در مجموع در خوش بینانه ترین حالت میشه 3 ماه. کلا نیاز به پیگیری زیاد داره این جور سایت ها. و اینکه در نهایت چه طیفی از مردم بیان از این سیستم اتاق رزرو کنند خودش جای بحث و تحقیق داره. من نمیدونم برای جذب سفارش رزرو از سایت چه راه کار های بازاریابی ای مدنظر دارید. اما این خیلی مهمه که فقط به فکر راه اندازی سایت نباشید، بعدش مهمه.

2. درباره اینکه مسافر از کجا میاد به مقصد بیشتر کار کنید، این خیلی مهمه که مسافر بدونه در چه هتلی و چه امکاناتی قراره اسکان داشته باشه. و بخش توضیحات و گالری عکس هر هتل باید کامل و شفاف باشه. مسافر مقصد مشهد خیلی فرق میکنه نیازش با مسافر به شمال. اون میخواد کولر داشته باشه، این میخواد نزدیک حرم باشه!! بودجه هاشون هم کلی با هم فرق میکنه.
این ها شرایطی هست که باید در ذهن داشته باشید که شما به عنوان واسطه بین هتل و مشتری مدنظر داشته باشید. هر هتل شیک و باکلاسی برای همه جور مسافری و همه جور سفری مناسب نیست.

3. پشتیبانی سایت و در دسترس بودن اون حرف اول رو میزنه. حتما برای اداره این جور سایت یک فرد فنی لازم هست. چون مشکلات رزرو و کنسلی همیشه وجود داره. و اینترنت همیشه لازمه.

بالا