• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده ای که در 1 ماه موجودی حیاب دو برابر شود

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
از دوستان عزیز 1 سوال دارم.
چه راه حل هایی ظیشنهاد میدید تا با مبلغی که تو حساب بانکی دارم بتونم کار کنم و در 1 ماه دو برابرش کنم؟مبلغ حساب بانکی ام 500هزار تومان هستش.
لطفا هر ایده ای دارید بگید هرچند غیر قابل انجام باشه

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
چه راه حل هایی ظیشنهاد میدید تا با مبلغی که تو حساب بانکی دارم بتونم کار کنم و در 1 ماه دو برابرش کنم؟مبلغ حساب بانکی ام 500هزار تومان هستش.
یه سکه بخر 6 ماه دیگه بفروش

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119

با این تفکر تو هر کاری بری شکست میخوری
توصیه ام اینه سکه بخری

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بورس-مشارکت در راه اندازی یه شرکت یا مغازه یا امثال اینها
البته در 1 ماه یه جوریه

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
یه سکه بخر 6 ماه دیگه بفروش

اوضاع یازار سکه هم خرابه اصن مشخص نیس تحقیق کردم در این مورئ متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم.خوشم نمیاد پولمو تو بانک بخوابونم باید کار کنه.اما ممنون از نظرتون.مرسی.روش بیشتر فکر می کنم

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
با این تفکر تو هر کاری بری شکست میخوری
توصیه ام اینه سکه بخری

داداش مطمئنم راهی هست اما میخوام پولم در گردش باشه.هر چند کار هم میکنم اما نباید پول راکد باشه

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
نیم بخر .
الان سکه حباب نداره .
اگه انس بره بالا نمیتونن سکه رو پایین نگه دارن .
سکه ظرف ماه های اتی میره بالا .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
نزول بده ..

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471

توبه توبه ! :دي

با ايده جلوي آيينه موافقم
الان انجام دادم
جالب بود :دي و لذت بخش

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
توبه توبه ! :دي

با ايده جلوي آيينه موافقم
الان انجام دادم
جالب بود :دي و لذت بخش
حالا 1 بار من پولمو جلو 2 تا آیینه گذاشتم 3 برابر شد.تا 90تا آینه میخوام امتحانش کنم ببینم 10 برابر شدن پول چه لذتی داره؟؟؟ :دی

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
نزول ماهی 10 درصد میشه. موجودی حساب 1.1 برابر میشه نه 2 برابر

یه کار سود ده رو در طول ماه انجام بده، اگه کاری 10 درصد سود داره در طول ماه اون رو 10 بار انجام بده، هر بار 10 سود به پول اصلیت اضافه میشه. اینجوری بیشتر از 2 برابر سود کردی

مثلاً فروش شارژ سیم کارت هر بار حدود 3 درصد سود داره ، اگه بتونی در طول ماه 30 بار شارژ سیم کارت بخری و بفروشی موجودیت 2 برابر میشه

یوزرت چرا بروجردیه اما محل سکونت زنجان؟

مرسی دوست عزیز ایده جالبی بود و البته نیازی به مغازه هم نداره.حتما رو نظر شما فکر میکنم تا 1 جنسی پیدا کنم تا فروشش خوب باشه با سود خوب تا ایده شما رو روش پیاده کنم.اصالت خانوادگی من بروجرده اما پدر پدر بزرگم متاسفانه اوندن زنجان.این شد که فامیلم بروجردیه اما بچه زنجانم

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
حالا 1 بار من پولمو جلو 2 تا آیینه گذاشتم 3 برابر شد.تا 90تا آینه میخوام امتحانش کنم ببینم 10 برابر شدن پول چه لذتی داره؟؟؟ :دی

با این تفاسیر از فردا نرخ خرید آینه بصورت فرضی تا هزارن برابر سکه افزایش پیدا میکنه و در عوض ریال بازم کاهش خواهد داشت. در کل برای لذت بردن از موفقیت های احتمالی در آینده ایده خوبی هست :دی

حالا از شوخی گذشته شما دو حالت پیش رو دارید. اگه صرفا حفظ ارزش سرمایه همراه با دریافت درصدی سود بصورت بلند مدت مد نظر دارید به نظر من بهترین راه خرید سکه میتونه باشه و یا اگه قصد ریسک بیشتر و کار کردن با پول مد نظر هست در زمینه ای که تخصص و مهارت کافی دارید وارد بشید.

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
با این تفاسیر از فردا نرخ خرید آینه بصورت فرضی تا هزارن برابر سکه افزایش پیدا میکنه و در عوض ریال بازم کاهش خواهد داشت. در کل برای لذت بردن از موفقیت های احتمالی در آینده ایده خوبی هست :دی
بدم میاد
حالا از شوخی گذشته شما دو حالت پیش رو دارید. اگه صرفا حفظ ارزش سرمایه همراه با دریافت درصدی سود بصورت بلند مدت مد نظر دارید به نظر من بهترین راه خرید سکه میتونه باشه و یا اگه قصد ریسک بیشتر و کار کردن با پول مد نظر هست در زمینه ای که تخصص و مهارت کافی دارید وارد بشید.
بیشتر میخوام پول تو گردش باشه.ریسک پذیر هستم و تا حالا ضرری نکردم ازش.به فکر بورس بودم اما سرمایه ام کمه.ولی بدم میاد پول بخوابه.یا این که تو بانک بمونه و هر جند سودش کم باشه اما تو جیب بانک و دولت بره.سکه هم حسابی گرون شده.اما برا سرمایه کم کافی نیست.با 500 تومن نمیشه به طلا فکر کرد.شبانه روز بفکر راه حل ام.میدونم 1 روز پیدا می کنم چطور با سرمایه کم بتونم کار کنم.امیدوارم بشه.ممنون از راهنماییت داداش عزیزم

بالا