• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده ساخت افزونه (add-on)

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دوستان چند وقتی هست که یک افزونه (add-on) میخوام بسازم ولی قبلش دوست دارم بدونم اصلا چنین چیزی بکارتون میاد؟ :D
افزونه ای که میخوام بسازم کارش این هست که سایتهای فیلتر شده رو از تو نتایج جستجوی گوگل حذف کنه. من خودم موقعی که چیلترشکنم قطعه کلافه میشم از دست سایتهای فیلتر شده و وقت زیادی تلف میشه به بستن اینجور سایتها.
قابلیت های دیگه هم درآینده میتونم براش بگذارم مثل حذف سایتهای اسپم, فیدخوان و سایتهای پاپ آپ و ... البته کاربر میتونه هر کدام را دلش خواست فعال و غیر فعال کنه... اگر ازش استقبال بشه جا برای پیشرفته تر کردنش هست. مثلا کاربر میتونه سایتهایی که بیشتر از 1 پاپ نشون میدن رو از نتایج حذف کنه یا هر عددی که خودش صلاح میدونه :D و یا سایتهای کپی رو, من خودم بارها شده که یک مقاله رو توی 20 تا سایت معروف و غیر معروف دیدم. حتی یک واوش رو هم تغییر نداده بودن, و گوگل باهوش میاد 3 صفحه اول رو اختصاص میده به یک مقاله تکراری :general607:
میشه مثلا یکی که تاریخ انتشارش از همه قدیمی تر هست رو فقط نشان داد و بقیه رو از نتایج حذف کرد...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
ایده های خیلی جذابی هست ولی اینکه کسی بیاد این افزونه رو نصب کنه کمه ...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دوستان چند وقتی هست که یک افزونه (add-on) میخوام بسازم ولی قبلش دوست دارم بدونم اصلا چنین چیزی بکارتون میاد؟ :D
افزونه ای که میخوام بسازم کارش این هست که سایتهای فیلتر شده رو از تو نتایج جستجوی گوگل حذف کنه. من خودم موقعی که چیلترشکنم قطعه کلافه میشم از دست سایتهای فیلتر شده و وقت زیادی تلف میشه به بستن اینجور سایتها.
قابلیت های دیگه هم درآینده میتونم براش بگذارم مثل حذف سایتهای اسپم, فیدخوان و سایتهای پاپ آپ و ... البته کاربر میتونه هر کدام را دلش خواست فعال و غیر فعال کنه... اگر ازش استقبال بشه جا برای پیشرفته تر کردنش هست. مثلا کاربر میتونه سایتهایی که بیشتر از 1 پاپ نشون میدن رو از نتایج حذف کنه یا هر عددی که خودش صلاح میدونه :D و یا سایتهای کپی رو, من خودم بارها شده که یک مقاله رو توی 20 تا سایت معروف و غیر معروف دیدم. حتی یک واوش رو هم تغییر نداده بودن, و گوگل باهوش میاد 3 صفحه اول رو اختصاص میده به یک مقاله تکراری :general607:
میشه مثلا یکی که تاریخ انتشارش از همه قدیمی تر هست رو فقط نشان داد و بقیه رو از نتایج حذف کرد...

میتونی 2 تا گزینه بزاری ، مثلا فقط سایت هایی که فیلتر شده رو نشون بده و سایتهایی که فیلتر نشده ، اون مورد اولی رو که بزاری برنامت جذاب تر میشه :general304::general304::general304: و همینطور استقبال عمومی ازش بیشتره

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
ایده جالبه ولی بعیده جز وب مسترا کس دیگه ای استقبال کنه
پ.ن : رایگان ؟ :cool::general601::general509:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
نه عزیزم ایده تجاری خوبی نیست
راستش به دنبال درآمد زاییش نیستم. همینجوری فی سبیل الله گفتم بسازم :D

ایده جالبه ولی بعیده جز وب مسترا کس دیگه ای استقبال کنه
پ.ن : رایگان ؟ :cool::general601::general509:
بعله رایگان هست.
آره باید ببینم چه باید کرد که کاربر عادی هم استفاده کنه وگرنه اگر قرار باشد 200-300 نفر کلا استفاده کنن به زحمتش نمی ارزه

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
راستش به دنبال درآمد زاییش نیستم. همینجوری فی سبیل الله گفتم بسازم :D

بعله رایگان هست.
آره باید ببینم چه باید کرد که کاربر عادی هم استفاده کنه وگرنه اگر قرار باشد 200-300 نفر کلا استفاده کنن به زحمتش نمی ارزه

نه داداش رایگان هم بنظر من نساز وقت و انرژی و استعدادت رو صرف کار دیگه ای بکنی رایگان یا تجاری باز خدمت مفیدتری به بشریت کردی.
صرفا نظر منه البته :دی

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
فکر خوبیه :general601:
اگر زدی در تماس باش تو بخش افزونه های آریا دانلود بزارم

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
ایده ی جالبیه
به نظر من انجامش بده

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
به جای افزونه یه سایت بالا بیار مث گوگل که نتایجو از گوگل بگیره و با فیلتر دلخواه نشون بده
بعد چند وقت هم که یوزر گرفت پاپ آپ و بنر بذار خخخ
افزونه هنوز که هنوزه جا نیفتاده

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
یادش بخیر
تولبار ضد اسپم بگردین:) برای 5 تا مرورگر ساختمش
https://www.google.com/search?q=تولبار+ضد+اسپم+بگردین&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b
از من به شما نصیحت بلانسبت ایرانی جماعت رایگان بدی میگه لابد ویروسی چیزی هست.
غیر رایگانم ایرانیها پول نمیدن. یگی هزار تومن میگن گدایی میکنی .بگی صد هزار تومن میگن گرونه.
من هزار تا تاییدیه مختلف براش گرفتم که کسی از لحاظ امنیتی شک نکنه.
هر چند دیگه اون افزونه غیر فعاله و گذاشتمش کنار.
الانم یه افزونه دیگه ساختم خدا رو شکر هم گرفته ولی تو وب ایران فعلا زیاد مطرحش نکردم. یه نسخه غیر رایگانش رو برای اندروید درست کردم تا از ایرانیها پول بگیرم. و به فکر تجاری کردنشم. مطمئنم رایگانش کنم میلیونی دانلود میشه ولی خوبی که از حد گذرد....

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
Greasemonkey یه اسکریپت داره برای این کار... توی لیست نتایج گوگی یه گزینه block میاره جلوی سایت که باهاش میشه سایتهای اسپم رو زد مسدود کرد تا دیگه نشون داده نشن در لیست نتایج... میتونی از اون کمک بگیری... لینکش رو میذارم برات:

https://openuserjs.org/scripts/jscher2000/Google_Hit_Hider_by_Domain_(Search_Filter_Block_Sites)
https://www.jeffersonscher.com/gm/google-hit-hider/

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
یادش بخیر
تولبار ضد اسپم بگردین:) برای 5 تا مرورگر ساختمش
https://www.google.com/search?q=تولبار+ضد+اسپم+بگردین&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b
از من به شما نصیحت بلانسبت ایرانی جماعت رایگان بدی میگه لابد ویروسی چیزی هست.
غیر رایگانم ایرانیها پول نمیدن. یگی هزار تومن میگن گدایی میکنی .بگی صد هزار تومن میگن گرونه.
من هزار تا تاییدیه مختلف براش گرفتم که کسی از لحاظ امنیتی شک نکنه.
هر چند دیگه اون افزونه غیر فعاله و گذاشتمش کنار.
الانم یه افزونه دیگه ساختم خدا رو شکر هم گرفته ولی تو وب ایران فعلا زیاد مطرحش نکردم. یه نسخه غیر رایگانش رو برای اندروید درست کردم تا از ایرانیها پول بگیرم. و به فکر تجاری کردنشم. مطمئنم رایگانش کنم میلیونی دانلود میشه ولی خوبی که از حد گذرد....
آقا حرفاتو باید با آب طلا نوشت کلا هر کاری کنی این جماعت همیشه طلبکار توهین میکنن!! انگار ارث پدرشون رو طلب دارن

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
آقا حرفاتو باید با آب طلا نوشت کلا هر کاری کنی این جماعت همیشه طلبکار توهین میکنن!! انگار ارث پدرشون رو طلب دارن
یعنی خارجی ها هم دیوونن. یه متن گذاشتم و تغییرات ورژن هارو توش نوشتم و آدرس برای دونات و...
نمیدونین چقدر ایمیل و نظر که شاکی شدن.
به درک!:)
خوبه نوشتم که این متن بزودی حذف میشه ها
ریت 1 ستاره بعضیا دادن سر همین.
رایگان هست طلبکارم میشن.
نسخه اندرویدش رو که پولی کردم میفهمن :)
همینم باید پولیش میکردم .خوبی که از حد گذرد همینه

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
جالب نیست کلا رو چه حسابی بیاییم نصب کنیم :D بعد هر چی نتیجه فیلتر شده و نشده با هم قاطی حذف کنه (دقیق کار نکنه)
الان پاپ اپ های نیوتب رو افزونه پاپ اپ بلاکر نمیتونه جلوشونو بگیره . اینو بنویسید خیلی خوبه :D اولی که شما میگید فقط برای ایرانی ها میتونه باشه ولی این افزونه مخاطبش عام تر هست
البته اگر هم نوشته شده یکی معرفی کنه ما هم استفاده کنیم

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
جالب نیست کلا رو چه حسابی بیاییم نصب کنیم :D بعد هر چی نتیجه فیلتر شده و نشده با هم قاطی حذف کنه (دقیق کار نکنه)
الان پاپ اپ های نیوتب رو افزونه پاپ اپ بلاکر نمیتونه جلوشونو بگیره . اینو بنویسید خیلی خوبه :D اولی که شما میگید فقط برای ایرانی ها میتونه باشه ولی این افزونه مخاطبش عام تر هست
البته اگر هم نوشته شده یکی معرفی کنه ما هم استفاده کنیم

یه سایت که نیو تب داره معرفی میکنی؟
تست کنم

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
یه سایت که نیو تب داره معرفی میکنی؟
تست کنم
HTML:
<a onclick="pt()" target="_blank" href="http://www.persiantools.com">Click Me</a>
<script>
function pt(){
      url = "http://www.google.com";
      document.location.assign(url);
      }
</script>
البته اگه دامین توی بلوک لیست ادبلاک رفته باشه نمیتونه بازش کنه و اتوماتیک میبندتش

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
HTML:
<a onclick="pt()" target="_blank" href="http://www.persiantools.com">Click Me</a>
<script>
function pt(){
      url = "http://www.google.com";
      document.location.assign(url);
      }
</script>
البته اگه دامین توی بلوک لیست ادبلاک رفته باشه نمیتونه بازش کنه و اتوماتیک میبندتش
این که پاپاپ نیست مثل یه لینک معمولی حساب میشه. window.open استفاده نشده توش.
انگار رو دو تا لینک کلیک شده خخ
ولی جالبه
ممنون

بالا