• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده و پیشنهاد شما برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی (لطفا راهنماییتون رو دریغ نکنید)

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
با عرض سلام و ادب احترام
پیش از هر چیز ازتون ممنونم که وقت میگذارید و مطالب زیر رو می خونید
قبل از طرح اصلی مسئله ، بیوگرافی مختصری از خودم خدمتتون عرض میکنم ، بنده 28 سالم هست و متاهلم ، دارای مدرک کارشناسی رشته الکترونیک (دانشگاه آزاد) هستم ، بعد از اتمام درسم (سال 91) خیلی زیاد دنبال کار گشتم هرجا فکر کنید رزومه دادم و ..... سرتون رو درد نیارم با توجه به وضعیت بد بازار کار ، که همه دوستان در جریان هستند ترجیح دادم با پدرم کار کنم ، کار پدر من MDF و نجاری هست (کابینت ، دکوراسیون شرکت و مغازه و منزل ، و ساخت هر گونه کار چوبی (طبیعی) و MDF ، درب و ....) البته شایان ذکر من بیشتر اوقات با پدرم مشغول کار بودم چه در همون دوران هنرستان که تحصیل میکردم ، و چه بعد از دوران کاردانی ، سربازی و .... منظور اینکه تمام این دوران با پدرم فعالیت کاری داشتم ولی این 4 سال دیگه به صورت کاملا جدی و حرفه ای بوده ، کارگاه ما در منطقه کمرد بعد از جاجرود هست ، یک سوله 135 متری که خودمون 2 نفر همه کارها رو انجام میدم ؛ البته برای نصب کار سر ساختمون اگر نیاز باشه افرادی رو میشناسیم که به عنوان نیروی کمکی همراهمون میان
ببخشید که این بیوگرافی طولانی شد ، و در نهایت اصل مسئله :
با توجه به رکود شدید ساخت و ساز کلیه مشاغل مربوط به ساختمان افت بسیار شدیدی کردن ، که کم و بیش همه دوستان از این وضعیت با خبر هستند ، این موضوع تا الان که چندین ماه هست هیچ گونه کار و سفارشی نگرفتیم پیش رفته (البته چندین ماه قبل سال هم همین طور بود)
همه این شرایط دست به دست هم دادند که فکر کسب و کار اینترنتی بیشتر از هر موقع فکرم رو به خودش مشغول کنه ، البته رویای یک کار اینترنتی همیشه (از دوران تحصیلم) تا الان همیشه در ذهنم بوده ، یکی از مشکلات بزرگ کارهای مرتبط با کار ساختمان و امثال اون ، بحث دریافت وجه از کارفرما هست ، تدابیر مختلفی برای تسویه حساب با مشتری ها اخذ شد ولی واقعا مردم بسیار بسیار بد حساب هستند و از کار کردن آدم رو پشیمون میکنند و مخصوصا اینکه دست در کارهای MDF زیاد شده و قیمت های بسیار ناچیز و پرت میدن و بازار رو خراب میکنند
با توجه به همه این شرایط شب و روز فکرم سخت مشغول راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی هست ، ایده ای که نو باشه یا حداقل اگر نو نیست کمتر کسی اجرا کرده باشه ، ممنون میشم دوستانی راهنماییم کنند ، پیشنهادی .......
میدونم هیچ شخصی حاضر نمیشه ایده خوب و بکرش رو دو دستی تقدیم آدم بکنه ، من هم برای این تاپیک باز نکردم ، این تاپیک رو باز کردم و این مطالب رو نوشتم با شما عزیزان یه همفکری کنم مشورت کنم ، حداقل بهتر از اینه که بخوام فقط خودم فکر کنم
بسیار زیاد سپاس گذارم که نوشته طولانی این حقیر رو مطالعه کردین
منتظر نظرات گرانبهاتون هستم

بالا