• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایراد کوچولو در نوکیا

evance

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,806
لایک‌ها
150
محل سکونت
اهواز
سلام
یه گوشی نوکیاE66 دارم که مشکل خاصی نداره فقط بعضی وقتا میس کال میافته روی گوشی باز میکنم شماره ای نشون داده نمیشه! از خط دومم یا ثابت هم میس میندازم میبینم چیزی ثبت نشده.
تمام ارشیو تماسام چه خروجی چه ورودی تو گوشی ثبت نمیشه و انگاری هیچ کارکردی نداشتم!
ریست سخت افزاری و کد7370رو انجام دادم یه چند روزی درست شد ولی بازم همونجوری شد! البته نه همیشه چند روزه اینطور شده تازه یه موقع هم خوبخود برطرف میشه و دوباره برمیگرده..
 

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
10,724
لایک‌ها
10,507
محل سکونت
Tehran
تاریخ دستگاه رو دستکاری نمیکنید؟
 

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
10,724
لایک‌ها
10,507
محل سکونت
Tehran
نه یعنی منظورم اینه که مثلا الان درسته بعد باتری رو دربیارید برگرده مثلا 6 ماه قبل....یا مثلا 2 روز پیش تاریخ مال 1 ماه پیش بوده اشتباها بعد اصلاحش کردید و این جور کارها....انجام شده؟
 

evance

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,806
لایک‌ها
150
محل سکونت
اهواز
نه یعنی منظورم اینه که مثلا الان درسته بعد باتری رو دربیارید برگرده مثلا 6 ماه قبل....یا مثلا 2 روز پیش تاریخ مال 1 ماه پیش بوده اشتباها بعد اصلاحش کردید و این جور کارها....انجام شده؟

نه همچین چیزی نیست.. تاریخ درسته همین الان با تاریخ درست تست میکنم تعداد میس میاد رو lcd ولی وقتی باز میکنم شماره نداره! یا تماس میگیرم تماس خروجی ثبت نشده..
ممنون
 

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
10,724
لایک‌ها
10,507
محل سکونت
Tehran
پس باید بدید براتون فلش کنن....فایل های سیستم عامل احیانا مشکل پیدا کرده....

البته قبلش خودتون ریست 3 دکمه انجام بدید...این ریست با اون 7370 فرق داره ها....یه سرچ کنید تو گوگل ببینید ریست 3 دکمه e66 با چه دکمه هایی میشه...معمولا دکمه سبز+ 3 + * هست...البته در بعضی ها جای * مثلا دکمه دوربین هست یا موارد دیگه...یه ریست 3 دکمه بکنید...اگر باز نشد باید فلش کنید با باکس //
 

evance

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,806
لایک‌ها
150
محل سکونت
اهواز
پس باید بدید براتون فلش کنن....فایل های سیستم عامل احیانا مشکل پیدا کرده....

البته قبلش خودتون ریست 3 دکمه انجام بدید...این ریست با اون 7370 فرق داره ها....یه سرچ کنید تو گوگل ببینید ریست 3 دکمه e66 با چه دکمه هایی میشه...معمولا دکمه سبز+ 3 + * هست...البته در بعضی ها جای * مثلا دکمه دوربین هست یا موارد دیگه...یه ریست 3 دکمه بکنید...اگر باز نشد باید فلش کنید با باکس //

ممنون امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم..
راستی ورژن فریمور رو یه درجه ارتقا بدم؟ درست نمیشه؟ الان ورژن34 برا2010 روشه.. چندین ورژن بعدش اومده.
 

evance

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,806
لایک‌ها
150
محل سکونت
اهواز
ریست3کلید انجام دادم برا1ساعت خوب بود بعدش دوباره همونجوری شد!:blink:
مثل اینکه باید فلشش کنم..
 

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
10,724
لایک‌ها
10,507
محل سکونت
Tehran
اره احتمالا یه مشکل نرم افزاری پیدا کرده.....فلش کنید ببینید چی میشه./
 

D.X

Registered User
تاریخ عضویت
10 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,856
لایک‌ها
4,002
محل سکونت
Mafia's hometown
راستی ورژن فریمور رو یه درجه ارتقا بدم؟ درست نمیشه؟ الان ورژن34 برا2010 روشه.. چندین ورژن بعدش اومده.
اگه ورژن جدیدی وجود داره ، حتما ارتقا بدید
 

evance

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,806
لایک‌ها
150
محل سکونت
اهواز
سلام
امروز یه ورژن نرم افزارش رو ارتقا دادم درست شد.. ممنون دوستان
 
بالا