• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل یا مبین نت؟

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان من میخواستم وایمکس بگیرم واسه وقتایی که میرم سر کار تو شرکت بابام تا حالا هم از وایمکس استفاده نکردم نمیدونم چجوریه . کدومیک از این شرکت ها رو پیشنهاد میکنین؟ به شرکت چه سرعتی میدن؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
من از کیفیتشون خبر ندارم اما قیمتهاشونو دیدم مبین نت نسبت به ایرانسل خیلی خیلی به صرفه تره . حالا دوستانی که داشتند انشا الله بیشتر کمک میدند . اسم منطقه ای که هستی رو هم توی سایتهاشون سرچ کن ببین کدومشون توی منطقه ی شما کیفیت بهتری دارند و مشکل قطعی ندارند .

موفق باشی

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
من از کیفیتشون خبر ندارم اما قیمتهاشونو دیدم مبین نت نسبت به ایرانسل خیلی خیلی به صرفه تره . حالا دوستانی که داشتند انشا الله بیشتر کمک میدند . اسم منطقه ای که هستی رو هم توی سایتهاشون سرچ کن ببین کدومشون توی منطقه ی شما کیفیت بهتری دارند و مشکل قطعی ندارند .

موفق باشی

ممنون کدوم قسمت سایتشه من پیدا نکردم!

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
منطقه: شهرک صنعتی شمس آباد کیلومتر 30 جاده قم

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
با توجه به تاپیک هر دو که در این فروم هست به نظرم ایرانسل بهتره.
خودم ایرانسل دارم, عالی نیست ولی میشه گفت در کل خوبه. توو این چند ماه قطعی اصلا نداشتم , افت سرعت دانلود و باز شدن صفحه هم خیلی کم بوده که با ری استارت ویندوز و خاموش روشن کردن مودم درست شده. حالا شاید ویندوزم مشکل داره یا مودم یا ... که اینجوری میشه بعضی وقت ها.
در کل میشه گفت راضیم.
ولی مبین نت ارزونتره پوشش گسترده تری هم در کشور داره...

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
با توجه به تاپیک هر دو که در این فروم هست به نظرم ایرانسل بهتره.
خودم ایرانسل دارم, عالی نیست ولی میشه گفت در کل خوبه. توو این چند ماه قطعی اصلا نداشتم , افت سرعت دانلود و باز شدن صفحه هم خیلی کم بوده که با ری استارت ویندوز و خاموش روشن کردن مودم درست شده. حالا شاید ویندوزم مشکل داره یا مودم یا ... که اینجوری میشه بعضی وقت ها.
در کل میشه گفت راضیم.
ولی مبین نت ارزونتره پوشش گسترده تری هم در کشور داره...

سرعت دانلودتون چقدره؟ چه مبلغی در ماه میدید؟ از این تعرفه هاش خبر دارید چی به چیه اعتباری دایمیش چیست؟ ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سرعت دانلودتون چقدره؟ چه مبلغی در ماه میدید؟ از این تعرفه هاش خبر دارید چی به چیه اعتباری دایمیش چیست؟ ممنون

سلام دوست عزیز
تول بگم که تعرفه دایمی مثل سیم کارت دایمی براتون قبض میاد آخر هر ماه و من اصلا این طرح و پیشنهاد نمیکنم. چون قیمت هر گیگ در ایرانسل تقریبا 7000 تومان هستش.
پس برید سراغ طرح اعتباری.
والا من توی تهران ندیدم کسی از مبین نت راضی باشه. برید توی قسمت مبین نت و مطالعه کنید. همین طور ایران سل.
برای مناطق تحت پوشش که توی سایت ایرانسل و مبین نت هست دوست عزیز.

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون من امروز رفتم نمایشگاه هیچکدومشون پوشش نمیدادند منطقه مارو . اونوقت اینهمه تو تبلیغاتشون دم از پوشش سراسری میزنن! تاپیک بسته شود

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
فقط مبين نت
ايرانسل يك دزده
كارت شارژ 2000 توماني توش شارژ شدم 200 مگ داد
مبين نت خيلي عاليه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ایرانسل دزد نیست فقط هزینه ترافیکش خیلی گرون هست. هر گیگی تقریبا 7000 تومانه .

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
این حرف شما یعنی ایرانسل دزد نیست ولی دزده !
دوست عزیز من نمی خوام پشتیبانی کنم و اصلا الان دیگه از ایرانسل سرویس ندارم.
ولی این دزدی نیست قیمتش همینه. شما حق انتخاب داری. شما یه جا میری پیتزا 7500 تومنه. یه جا میری بیشتر هم بهت می چسبه ولی 5000 تومن میدی.

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
دور و بر ما که بیشتر ایرانسل دارند.من خودم با خوندن تجربیات بقیه در اینجا ، ترجیح دادم مبین نت بگیرم.قسمت نظراتش را حتمن بخون. مبین نت گهگاه افت داره، توی این چند وقته هم دوبار بطور کامل قطع شد، اما در کل راضی هستم.قبلا هم سرویس eco-512 شاتل داشتم اما به دلیل جابجایی مجبور شدم طرح تشویقی 512 مبین نت را بگیرم.سرعت دانلود شبانه اش نسبت به شاتل خیلی بهتره.شاتل کلا شبانه رایگان مزخرفی داشت که اولش خوب بود اما گندش رو در اورد.امیدوارم مبین نت اینکارو نکنه.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
یه سری به قسمت مبین نت اینجا بزنین. من ندیدم کسی داشته باشه و راضی باشه. میگن خیلی اذیت میکنه. ولی من خودم وایمکس داشتم که البته عوضش کردم. ولی اصلا مشکلی نداشتو همیشه سرعت ثابت بود.
(دلیل تعویض هم این بود که برای ما سرعت آپلود مهمتر بود و ذات وایمکس اینه که آپلود خوبی نداره.)

بالا