Honarvar60
Registered User
- نوشتهها
- 1,307
- لایکها
- 148
سلام
ایران مارکت سنتر باز هم down شد
جمعه 2:30 ظهر
ایران مارکت سنتر باز هم down شد
جمعه 2:30 ظهر
هفته پیش هم 1-2 روز به خاطر دیر تمدید کردن دومین سفارش نداشتیم15:46 هنوز هم down هست
همین الان با یکی از مسئولین کلبه کتاب صحبت میکردم...مثل اینکه سرور دچار حمله شده.
بگفته ایشون در عرض مدتی کوتاه بالای 7-8 میلیون درخواست به سرور ارسال شده و باعث این مشکل شده.
البته ایشون فقط دلیل رو گفتن...من هم چندتایی بهشون گفتم و ایراد گرفتم از کارشون.
یه نفر مهندس کارکشته بزارن سر کار...امنیت سرور رو تامین بکنن.
در کل عذرخواهی کردن و گفتن که بزودی درست میشه مشکل.
الان مشکلی نداره و باز میشهالان ساعت 20:41 روز جمعه و هنوز down هست ایران مارکت پول دوست
سایت رو چیکار دارید مگه نمیخواید وارد پنل بشید :آره حدود 20 دقیقه پیش فقط سبدخرید باز میشه الان 21:43
ولی سایت ایرانمارکت سنتر :
The connection has timed out
بهانه خوب و بچهگانه بودی برای اینکه از زیر خرابکاری خودشون در برنهمین الان با یکی از مسئولین کلبه کتاب صحبت میکردم...مثل اینکه سرور دچار حمله شده.
بگفته ایشون در عرض مدتی کوتاه بالای 7-8 میلیون درخواست به سرور ارسال شده و باعث این مشکل شده.
البته ایشون فقط دلیل رو گفتن...من هم چندتایی بهشون گفتم و ایراد گرفتم از کارشون.
یه نفر مهندس کارکشته بزارن سر کار...امنیت سرور رو تامین بکنن.
در کل عذرخواهی کردن و گفتن که بزودی درست میشه مشکل.
تجربه جالبی بودبهانه خوب و بچهگانه بودی برای اینکه از زیر خرابکاری خودشون در برن
والا سایت ما ها که چیزی هم نیست دیگه دی داس دیفنس و فایروال سخت افزاری داره والا اینا اگه واقعه ندارن و دلیل اصلی اینه که باید برن .......
البته از ایران مارکت با اون پنل داغونش چیزه دیگه هم انتظار نمیشه داشت
دوست عزیز سلامدوستان با سلام
ایران مارکت به دلیل بد حسابی و ... یکی از فروشگاه های بزرگ و عدم پرداخت ، امروز فقط 3 دقیفه مورد عنایت قرار گرفت و از ظهر ساعت 2.25 تا الان سایت خودشون دان هست ! و سایت همکاران هم بعد از چند ساعت درست شد !
انشاالله حساب این فروشگاه را تسویه کنند که این مشکل به صورت دائم واسشون پیش نیاد. چون امروز زیر 3 دقیقه بوده و ....
و من الله توفیق ....
دوست عزیز سلام
اینکه حقشون رو خوردند و باید یه جوری حقشون رو بگیرند ، کاملا بهشون حق میدیم .
اما خب این وسط کلی ضرر به ما فروشگاه دار ها هم زدند .
مطمئنا این راهش نیست ، برای گرفتن طلبشون .