آژانس هواپیماییexchanging

اینترنت با بلوتوث خیلی گشتم نبود

شروع موضوع توسط saeid.z ‏26 سپتامبر 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    کسی میتونه کمک کنه من A200 رو با بلوتوث به کامپیوتر کانکت بشم ؟ منظورم اینه که ADSL دارم حالا میخوام به جای کابل از بلوتوث استفاده کنم خودم که خیلی سعی کردم نشد هر چه قدر هم که جستجو کردم نبود
     
  2. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran

    شما اينجا رو مطالعه بفرمائيد فكر كنم صفحه 13 يا 12 يا 14 باشه

    http://www.forum.persiantools.com/t35068.html
     
  3. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    آخه مشکل همین جاست که من اینها رو بلدم ولی کار نمیکنه یعنی پورتی که بلوتوث انتخاب کرده 6 هست ولی روی ppc این پورت انتخاب نمیشه و پورت هایی که ازاد هستند مثل 8 رو برای اینکامینگ و 9 رو برای اوتگوینگ انتخاب میشه که با این حال هم سینک نمیشه این در حالیه که بلوتوث با پورت 6 کانکت شده و آمادست
    جالب اینه که تو تنظیمات بلوتوث پورتهای تایین شده 7 و 8 هست که خودش 6 رو استفاده میکنه ppc هم فقط هشت رو برای اینکامینگ برمیداره و بعد از اینکه انتخاب شد حتی اوتگوینگ هم دیگه با این پورت انتخاب نمیشه
    بعد هم گزینههایی که تو اون آموزش هست اسمهاشون فرق میکنه اینها رو هم خود من انجام میدم و الا همچون چیزهایی وجود نداره
     
  4. veria

    veria Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2004
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
    من دارم استفاده می کنم
    یه راهنما براتون حاضر می کنم.
     
  5. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    ممنون میشم
    البته شایدهم ایراد از بلوتوث کامپیوتر من باشه ولی I dont Know
     
  6. veria

    veria Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2004
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
    یه چیزایی آماده کردم براتون.
    ولی قبلش این کار رو انجام بده.
    اول اکتیوسینک رو روی کامپیوتر باز کن و به قسمت کانکشن ستینگ برو.
    بعد گزینه allow connection رو بزار روی پورتی که بلوتوث استفاده میکنه و بعد ok کن.
    حالا روی ppc اکتیوسینک رو باز کن و برو روی منو و connect via bluetooth رو بزن.
    اگه درست انجام داده باشی سینک میشه.
     
  7. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    عزیز دل من این چیزها رو ندونم که حسابی باید از خودم نا امید بشم مثلا خودم این کاره هستما !!!! :D
    شما لطف کن بگو ppc تون چیه و از چه مارک بلوتوث استفاده میکنی
    من احتمال میدم که بلوتوث خودم ساپورت نکنه
    من گوشیم هیوندای A200 و بلوتوثم Bluesoleil هست
    همه اینکارها رو کردم در ابتدا که اصلا بلوتوث کانکت نمیشه بعد با تغییر دادن incoming port ppc به پورت 5 بلوتوث کانکت میشه ولی
    ولی اکتیو سینک کار نمیکنه یعنی حتی وقتی از کانکشن ستینگ تنظیم میکنم و پورت رو هم 5 شروع به جستجو میکنه ولی پیدا نمیکنه این در حالیه که اگر پورت چیز دیگه ای باشه اصلا جستجو نمیکنه
    و مشکل دیگه اینه که در تنظیمات بلوتوث pc پورت 7 و 8 پیشفرض هست در حالی که با 5 کانکت میشه
    و بعدی اینکه در ppc مطمئنا اینکامیگ 5 باید باشه ولی اوتگوینگ با 5 ارور میده و با بقیه هم امتحان کردم ولی تاثیری نداشته
    :wacko:
     
  8. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    راستی حتی اکتیوسینک رو به آخرین ورژن آپدیت کردم باز هم نشد
     
  9. veria

    veria Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2004
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
    معذرت میخوام، منظورم این نبود.
    گفتم شاید کامل انجام نداده باشی.
    بلوتوث من هم Bluesoleil هست
    گوشیم هم everex e900 و iDo Tin s630 هست.
     
  10. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    پس چکار کردی که کار میکنه ؟ من که دیگه راهی به فکرم نمیرسه
     
  11. veria

    veria Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2004
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
    دقیقا همونی که گفتم.
    توی ppc وقتی کامپیوتر رو pair کردی توی لیست سرویس اکتیوسینک رو میشناسه؟
     
  12. Lover_Suspended

    Lover_Suspended کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    اقا من یک گوشی k50 دارم با یک پاکت پیسی فعلا هم بلوتوث کامپیوتر ندارم
    می خواستم ببینم راهی هست که این گوشی را به کامپیوتر وصل کنم و اینترنت را شیر کنم
    بعد با پاکت پیسی به این k750 وصل شم
    ؟؟
    ممنونم
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    خوب این یعنی چی مگه بیکاری ؟
    خوب همون پاکت پیسی رو وصل کن دیگه :D
     
  15. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    مبارکه!! چی گرفتی از اخر مهدی؟! s200?:D

    ببین اگه منظورتو درست فهمیده باشم فقط بدون که نمیتونی اینترنت رو با K750 بیای شیر کنی !:blink::happy:
     
  16. Lover_Suspended

    Lover_Suspended کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    صد بار بهت نگفتم بحث های خصوصی را نیار تو فاروم
    :cool::cool:
    از راهنمایی شما متشکرم:D
     
  17. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    هااا از اون لحاظ؟!
    اوکی!!:blush: