آژانس هواپیمایی
pop up

اینترنت با پهنای باند حداقل 400kbps در ایران

شروع موضوع توسط متالیک ‏6 جولای 2007 در انجمن مقالات آموزشی

  1. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    اینترنت با پهنای باند حداقل 400kbps در ایران

    تبدیل اینترنت موبایل به اینرنت کامپیوتر

    اتصال به اینترنت با روش One Touch Aceess

    لینک دانلود: http://parsaspace.com/metalik/OTA.pdf

    این مقاله توسط خودم نوشته شده است و می توانید از لینک زیر دانلود کنید و بخوانید و سوالات خود را در همین تاپیک مطرح فرمائید



    با تشکر
     
  2. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    ممنون ... جالب بود
     
  3. viper_bloodsh

    viper_bloodsh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2006
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    NEVERLAND
    آره باحال بود
     
  4. actros

    actros Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    3,338
    تشکر شده:
    3,296
    محل سکونت:
    Tehran
    دارم میخونمش.
    دستت درد نکنه بابت وقتنب که گذاشتی;)
     
  5. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    خواهش می کنم
    از لطف شما متشکرم
    اگه اینترنت gprs سیم کارت های همراه اول راه اندازی بشه و قیمتش مناسب باشه فکر کنم بشه ازش استفاده کرد
    من تهران نیستم تا حالا کسی از شما توی تهران با این روش به اینترنت وصل شده تا تست کنه ببینه چه جوریه؟
     
  6. Simpson

    Simpson کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    4
    هیچ وقت وصل نمیشه. چون باید نصف بوجه دولتا برای این کار خرج کنند و همه آنتن ها را عوض کنند.
     
  7. boxilink
  8. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    دوست عزیز من خودم یک بار به راحتی وصل شدم، ولی سرعتش خیلی کم بود حتی از دیال آپ هم کمتر بود ولی پهنای باند اتصال بالای 400kbps بود. این سوال رو پرسیدم به خاطر این که بفهمم توی تهران هم همین جوری وصل می شه یا سرعتش خوبه..
     
  9. Simpson

    Simpson کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    4
    اوپراتور اول GPRS نداره. شاید با GSM کانکت شدی.
     
  10. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    من با ایرانسل وصل شدم
     
  11. Simpson

    Simpson کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    4
    ایرانسل با GPRS سرعت 48Kbps میده و با Edge سرعت 236Kbps . اونوقت شما چطوری 400Kbps کانکت شدی؟
     
  12. faryadi

    faryadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2007
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    مطلب جالبی نوشتی ممنون
     
  13. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    مثلا کارت هایی که ما می خریم نوشته 56k ولی آیا شما تا به حال با 115k متصل نشدی؟
    وصل شدن که مهم نیست سرعت مهمه. همونی که شما نوشتی درسته اگه درست و حسابی وصل شه می شه حداکثر 236Kbps ...
    ولی فکر می کنم با سرعت بیشتر هم بشه وصل شد
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. shahram_yy

    shahram_yy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    1
    خیلی متشکر
     
  16. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    دستت درد نکنه! مقاله جالبی بود :)
     
  17. parsa

    parsa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,292
    تشکر شده:
    93
  18. meisam317

    meisam317 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,183
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
  19. s-t-t

    s-t-t کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2007
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    شما با edge تونستی بااین سرعت دانلود کنی ؟
     
  20. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,628
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    تهران
    EDGE توی شبکه 3G فقط میتونه به 236K برسه
    توی شبکه 2.75 سرعتش دوروبر 100K هست ، تست هم که کردم توی ایرانسل سرعت 10 کیلوبایت در ثانیه دیگه نهایتشه
     
  21. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,628
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    تهران
    شما کاملا در اشتباهی!
    EDGE پایداریش به ADSL هرگز نمیرسه!!
    با یک پینگ ساده متوجه میشی که پینگ اون بالای 1000 میلی ثانیه هست و فقط بدرد کارهای سبک و موبایلی میخوره
    در صورتی که Ping و پایداری ADSL عالی هست.

    در ضمن روز اولی که GPRS ایرانسل راه افتاد من با Nokia PC Suite بهش وصل شدم و فکنکنم شما اولین نفر باشی
     
  22. gheymeh

    gheymeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2007
    نوشته ها:
    1,005
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    [IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
    شما اول .... کاپ بگین ندن به اون بیان بدن به این