• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت ملی و کسب درآمد از اینترنت ( شبکه ملی )

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
به نظر شما وضعیت کسب کار اینترنتی بعد از راه اندازی این شبکه ملی در ایران به چه نحوی خواهد بود ؟

تکلیف سایت های خارجی و کسب درامد از وب غیر فارسی برای شهروندان داخل ایران چی میشه ؟

وضعیت سایت های پرطرفدار ایرانی مثل همین PT چی میشه ؟

آیا همه مجبور خواند شد که سرور شون به داخل ایران انتقال بدند ؟

آیا زیر ساخت های لازم فراهم هست ؟

تلکلیف دامنه های غیر ایرانی چی میشه ؟

و سوال های دیگه ای که در ذهن دارید ؟

اگر کسی جوابی به این سوال ها داره یا سوال دیگه داره لطفا با دیگران درمیان بگذارید....

پیش به سوی اینترنت ملی .... ببخشید شبکه ملی !

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر شما وضعیت کسب کار اینترنتی بعد از راه اندازی این شبکه ملی در ایران به چه نحوی خواهد بود ؟

تکلیف سایت های خارجی و کسب درامد از وب غیر فارسی برای شهروندان داخل ایران چی میشه ؟

وضعیت سایت های پرطرفدار ایرانی مثل همین PT چی میشه ؟

آیا همه مجبور خواند شد که سرور شون به داخل ایران انتقال بدند ؟

آیا زیر ساخت های لازم فراهم هست ؟

تلکلیف دامنه های غیر ایرانی چی میشه ؟

و سوال های دیگه ای که در ذهن دارید ؟

اگر کسی جوابی به این سوال ها داره یا سوال دیگه داره لطفا با دیگران درمیان بگذارید....

پیش به سوی اینترنت ملی .... ببخشید شبکه ملی !

تعریف این اینترنت اصلا" معلوم هست ؟
مطمئنید ملی می شه ؟
یعنی به هیچ وبسایت خارجی ای دسترسی نیست ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
خسته شدیم از بس "اینترنت ملی" شنیدیم :(
بابا ولش کنید، هیچ خبری نیست!
یه طرف مسئولین پشکل سواد رو اعصابمون هستن، یه طرف این تاپیکا و پستا!
به خدا به پیر به پیغمبر هیچ خبری نیست!

یه گُ ه ی خوردن خودشونم توش موندن! :hmm:

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
خسته شدیم از بس "اینترنت ملی" شنیدیم :(
بابا ولش کنید، هیچ خبری نیست!
یه طرف مسئولین پشکل سواد رو اعصابمون هستن، یه طرف این تاپیکا و پستا!
به خدا به پیر به پیغمبر هیچ خبری نیست!

یه گُ ه ی خوردن خودشونم توش موندن! :hmm:

آخه جالبیش اینه که هیچکسی هم اطلاعات درستی ازش نداره ... که چیه ؟ چجوریه ؟

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
انتقال سرور اینهمه سایت ایرانی که از خارج سرویس میگیرن به داخل یه چیزه تقریبا غیر ممکنه. اصلا مفهوم این اینترنت ملی معلوم نیست! خودشونم نمیدونن یعنی چی. تنها چیزی که میخوان اینه که یه بستری درست کنند که راحت و بدون هیچ مشکلی به اطلاعات همه کاربرای ایرانی دسترسی پیدا کنند.

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
انتقال سرور اینهمه سایت ایرانی که از خارج سرویس میگیرن به داخل یه چیزه تقریبا غیر ممکنه. اصلا مفهوم این اینترنت ملی معلوم نیست! خودشونم نمیدونن یعنی چی. تنها چیزی که میخوان اینه که یه بستری درست کنند که راحت و بدون هیچ مشکلی به اطلاعات همه کاربرای ایرانی دسترسی پیدا کنند.

موافقم
بستر انتقال این حجم اطلاعات با این پُرت های کم سرعت ایران فراهم نیست

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تو این چند ماهه به اندازه 100 سال پیر شدیم :(

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
دوره محموت
همه چیز نامعلومه و یه روز صبح که از خواب بیدار میشیم میبینیم که تا دسته کردن توی پاچه مون.:hmm:

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
دیگه داره عادی میشه برامون. مثله دلار که برای همه عادی شده 1700 تومان قیمت دلار باشه!
به یکی هر روز اردنگی بزنی وقتی از خواب پا میشه. اینکارو 30 سال باهاش بکنی! یه روز نزنیش تعجب میکنه! حکایت ماست...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
همه جا پر از تاپیک اینترنت ملی هست :دی

فقط و فقط سایت های حکومتی و دولتی وابسته به نهاد های خاص و غیره باید منتقل بشن به داخل ایران ...
این روند طی بخشنامه داره توی اکثر جاهایی که سایت دارن اجرا میشه :) حداقلش اینه که بخشنامه اش رو دارن میدن که جابجا کنید سرورتان تو ایران باشه ...

ولی قرار نیست اینترنت قطع بشه یا همه مجبور باشن از ایران سرور بگیرن !!

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
تلاش برای راه‌اندازی اينترنت ملی عامل کندی سرعت و اختلال در اينترنت | یک قدمی | پرتال فارسی زبانان

به گفته فعالان حوزه اینترنت در ایران، تا دو هفته دیگر اینترنت ملی در ایران راه‌اندازی می‌شود. مسئولان دولتی نیز گفته‌اند اینترنت ملی حداکثر تا ۲۲ بهمن سال جاری راه‌اندازی می‌شود.

پیام کرباسی گفت: تصور کنید سیستم پایشی وجود دارد که تک تک بسته‌های ارسالی از طریق اینترنت را چک می‌کند و اجازه تردد به آن‌ها را می‌دهد یا آن را غیرتمیز تشخیص می‌دهد در این شرایط به خاطر حجم بالای بسته‌های اطلاعات، برخی از آن‌ها در نوبت چک می‌مانند و همین مسأله باعث کاهش سرعت می‌شود.

اینترنت ملی چیست؟! - اخبار اینترنت - Comon.ir

امان : از زمان مطرح شدن موضوع اینترنت ملی این نگرانی پدید آمد که آیا قرار است آنچه ملی نام گذاشته شده جایگزینی برای اینترنت آشنای امروزی باشد؟

پاسخگوی ۷۰ درصد نیاز کاربران

تقی‌پور مهم‌ترین دستاورد شبکه ملی اینترنت و استفاده از دیتاسنتر ملی را ایجاد امنیت و مصون ماندن از حملات اینترنتی عنوان کرد

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
آخرین اخباری که من دارم میگن که بحث اینترنت ملی از اول هم نبوده در واقع اینا به فکر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بودند.

حالا یعنی چی ؟ یعنی هر سایت یا وبلاگی گر بخواد از ایران بازدید بشه و امکان دسترسیش برای ایرانیان فراهم باشه باید داخل ایران میزبانی بشه .

در حال حاضر من فکر میکنم چیزی حدود 90% سایتای ایرانی رو سرورای آمریکا و کانادا و هلند و آلمان و . . . داره میزبانی میشه حالا اینا چطور میخوان این حجم اطلاعات رو وارد ایران بکنند من نمیدونم .

مشکل دیگه ای که پیش میاد ایران اصلا توانایی میزبانی اینهمه اطلاعات رو نداره و ازون مهمتر قیمت های نجومی سرورای ایران که شاید تا چندین برابر سرواری خارجیه. و احتمالا یه پشتیبانی مزخرف که اگه سایتت داون شد امروز ایمیل بدی دو هفته بعد یارو حال کنه جوابتو بده .

ولی چیزی که هست اینا میگن سرعت تبادل اطلاعات تو شبکه ملی اطلاعات 20 مگ بر ثانیه هست و به صورت نا محدود . در واقع این شبکه یه جور حالت شبکه کردن بین چند تا کامپیوتر رو داره و چیزی به معنای اینترنت وجود نخواهد داشت .

من وقتی فکر اینو میکنم که یه روزی این اتفاق بیفته و واقعا کل اطلاعات وارد ایران بشه : فرض کن یه دیتا سنتر میزنن مثلا تو اطراف تهران حالا مشکلاتی که پیش میاد : سیل بیاد کل اطلاعات از بین رفته ، زلزله بشه همینطور ، آتش سوزی حالا اینا به کنار من فکر میکنم اگر برق هم قطع بشه کلا سرورا داخل ایران کار نکنه .

هزاران مشکل داره اما کو آدمی که یه سر سوزن فکر اینجاهاشو کرده باشه ، فقط میگن امنیت اطلاعات یکی نیست بگه آخه احمق تو که این طرح رو دادی میدونی اصلا دیتا سنتر چیه ؟ اصلا فرق وبلاگ رو با وبسایت تشخیص میدی ؟ فکر اینجاشو کردی که انتقال اینهمه دیتا چه قدر سخته ؟

من فکر میکنم اگه قرار باشه اینا تا 22 بهمن انتقال رو انجام بدن از یه هفته قبلش اینترنت قطع بشه چون کل پهنای باند کشور رو باید بذارن برای انتقال .

قیمت دلارم که ترکونده دیگه : دامین گرون شده ، هاست گرون شده ، سرور گرون شده ، یهو بریم بمیریم دیگه .

Ariota

Registered User
لایک‌ها
3
اینترنت ملی را بیخیال شید چون اصلا با عقل هم جور در نمیاد. یه چبری گفتن حالا توش موندن. آخرشم به شبکه ملی یا یه فرایند کوچکتر ختم میشه و میگن منظورمون همین بوده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آقا بس کنید
بزارید هر ... می کنن بکنن ببینیم چیه.

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
اینقدر بگید تا آخر هم همینطور بشه !

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
الکی شلوغش کردینا !
بابا یه ابله که هیچی حالیش نبود (ولی مسئول بود ! ) به جای "شبکه ملی ارتباطات" یه حرف مفت از دهنش پرید و گفت "اینترنت ملی" !
هیچ چیز خاصی نیست فقط بیشتر حجم از روی کابلای مسی منتقل میشه به فیبر نوری ...
سرعت اینترنت بیشتر میشه ولی یه مقدار کنترلشون روی پکتها هم بیشتر میشه و باعث میشه lose packet ها زیاد بشن ... یعنی مثلاً از هر 5 بار که صفحه یه سایتو رفرش می کنید شاید یک بارش باز نشه ...

چیز خیلی خاصی نیست ... مطمئن باشین هر کاری هم بکنند یه راهی به اسم p2p وجود داره که من معتقدم نسل بعدی فیلتر شکنها و ... از همین طریق خواهد بود در ایران ...

الکی شلوغش نکنید !!!

تو این چند ماهه به اندازه 100 سال پیر شدیم :(

ما بیشتر :(

مخلصیم.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
الکی شلوغش کردینا !
بابا یه ابله که هیچی حالیش نبود (ولی مسئول بود ! ) به جای "شبکه ملی ارتباطات" یه حرف مفت از دهنش پرید و گفت "اینترنت ملی" !
هیچ چیز خاصی نیست فقط بیشتر حجم از روی کابلای مسی منتقل میشه به فیبر نوری ...
سرعت اینترنت بیشتر میشه ولی یه مقدار کنترلشون روی پکتها هم بیشتر میشه و باعث میشه lose packet ها زیاد بشن ... یعنی مثلاً از هر 5 بار که صفحه یه سایتو رفرش می کنید شاید یک بارش باز نشه ...

چیز خیلی خاصی نیست ... مطمئن باشین هر کاری هم بکنند یه راهی به اسم p2p وجود داره که من معتقدم نسل بعدی فیلتر شکنها و ... از همین طریق خواهد بود در ایران ...

الکی شلوغش نکنید !!!

دوست عزیز اصلا بحثی از کابل مسی یا فیبر نوری نیست که .

بحث دیتا سنتره که میخوان همرو از خارج از کشور بیارن داخل و مطمئنا زیرش چهارقلو خواهند زاءید اما اونی که این وسط صدمه میبینه اهالی وب هستن و اونایی که تو اینترنت فعالیت میکنن .

پس یا دعا کنید بیخیال شن و مثل همه طرحای دیگشون ولش کنن یا دعا کنید درست و حسابی انجام بدن که تو این انتقالات ساتتون کلا از صفحه روزگار پاک نشه .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز اصلا بحثی از کابل مسی یا فیبر نوری نیست که .

بحث دیتا سنتره که میخوان همرو از خارج از کشور بیارن داخل و مطمئنا زیرش چهارقلو خواهند زاءید اما اونی که این وسط صدمه میبینه اهالی وب هستن و اونایی که تو اینترنت فعالیت میکنن .

پس یا دعا کنید بیخیال شن و مثل همه طرحای دیگشون ولش کنن یا دعا کنید درست و حسابی انجام بدن که تو این انتقالات ساتتون کلا از صفحه روزگار پاک نشه .

نه اصل شبکه مویرگی فیبر نوری هست که باعث میشه ارتباطات خیلی سریع تر باشه ولی یه بخشی از این شبکه ملیشون هم دیتا سنتر هست که قراره در هر استان یکی راه بندازن ...
خود من اگه دیتا سنتر راه بیفته و قیمتش معقول باشه سایتم رو میارم داخل ! قبلاً هم می خواستم این کار رو بکنم ولی دیدم با قیمت فعلی سروری که من تو ایران می خوام ماهی 500 هزار تومان تو ایران قیمتشه ! فکرش رو بکن ! این قیمت بیاد پایین من سایتم رو میارم تو دیتا سنترهای داخلی ...

در ضمن سایتو اینا نمیارن داخل که ! مگه دست اینا است :D
فقط سایتهای دولتی و خدمات داخلی رو اجبار می کنند بیان رو سرورهای داخلی ... البته از سالهای قبل این بخش نامه اومده و الان تقریبا همه سایتهای دولتی از دیتاسنترهای داخلی استفاده می کنند...
در کنار اینترنت روی این شبکه مویرگی امکانات زیادتری مثل iptv و اینچیزا هم ارائه میدن که خودشون چیز جالبی هستند :)

حالا بگذار این شبکه درست بشه ... آدم درستی هم روش نگذارندچند صباح بیشتر نمیمونه ... بالاخره یه آدم پیدا میشه بتونه درست از این ظرفیت استفاده کنه ;)

بالا