• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینجا کسی عضو **** مهندسی کشاورزی هست؟

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
میخوام عضو سازمان **** مهندسی کشاورزی بشم شرایطش رو دارم، میخواستم بپرسم جز اینکه شماره ی **** مهندسی به ما میدن واقعا مزایایی داره؟
مثلا میتونم از این طریق کاری مرتبط با رشتم پیدا کنم؟
یا میتونم از صندوق تعاونش وام بگیرم؟ اگه کسی اینجوری وام گرفته منو راهنمایی کنه ممنون میشم

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
خوب من اینترنتی ثبت نام کردم حالا مرحله ی اول و دومش تایید شده اما امضاش مونده، آیا برای امضاش باید برم مدارکم رو به سازمان بدم؟ یا صبر کنم خودشون تایید میکنند؟
کسی اطلاعی داره؟

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
**** مهندسی کشاورزی تو شهر ما یه مشت مهندس جوون تازه به دوران رسیده هستند
پیشنهاد میکنم اگه دوسداری پشت سرت فحشت ندن وارد اینکار نشو
چون این کار کمی از دزدی و باند بازی نیس
(ما تو این اداره تو بیرجند پیر شدیم)یچیزی تجربشو داشتم که میگم

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
تو اداره ی **** که نمیخوام استخدام بشم تازه الان اصلا اگه کسی بتونه تو سازمان کار پیدا کنه خیلی هنر کرده چون نخبه ها رو برمیدارن و روی طرحهای بزرگ کار میکنند من برای گرفتن وام و تسهیلات با مدرکم میخوام اقدام کنم که ربطی هم به کارهای دولتی و غیره نداره برادر

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
منم عضو هستم
خوب من اینترنتی ثبت نام کردم حالا مرحله ی اول و دومش تایید شده اما امضاش مونده، آیا برای امضاش باید برم مدارکم رو به سازمان بدم؟ یا صبر کنم خودشون تایید میکنند؟
کسی اطلاعی داره؟
عضو **** بشی بعد اینکه شماره نظامت اومد میری برای رتبه بندی
رتبه بندی پیمانکاری و یا رتبه بندی مشاوره
مشاوره امتیاز زیاد میخواد
پروانه اشتغال هم حقوقی یا حقیقی میتونی بگیری
اگر مدرکت با علوم دام یا طیور مرتبط باشه و پروانه اشتغال و رتبه بندی مشاوره داشته باشی
**** مهندسی شمارو به عنوان مدیر فنی یا کارشناس بازدید معرفی میکنه
برای هر بازدید در حدود 90 تومن میدن و اگه مدیر فنی بشی قرار داد 2 ساله میبندی(چون پروانه بهره برداری که **** صادر میکنه 2ساله هستش) ماهی در حدود 250 تومن میدن که میتونید برای چند واحد مدیرفنی باشید که البته بستگی به رتبه بندی تون داره

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
منم عضو هستم

عضو **** بشی بعد اینکه شماره نظامت اومد میری برای رتبه بندی
رتبه بندی پیمانکاری و یا رتبه بندی مشاوره
مشاوره امتیاز زیاد میخواد
پروانه اشتغال هم حقوقی یا حقیقی میتونی بگیری
اگر مدرکت با علوم دام یا طیور مرتبط باشه و پروانه اشتغال و رتبه بندی مشاوره داشته باشی
**** مهندسی شمارو به عنوان مدیر فنی یا کارشناس بازدید معرفی میکنه
برای هر بازدید در حدود 90 تومن میدن و اگه مدیر فنی بشی قرار داد 2 ساله میبندی(چون پروانه بهره برداری که **** صادر میکنه 2ساله هستش) ماهی در حدود 250 تومن میدن که میتونید برای چند واحد مدیرفنی باشید که البته بستگی به رتبه بندی تون داره

سلام خیلی ممنون از راهنماییتون من رشتم جنگلداریه و در این زمینه سابقه کار ندارم اگر بتونم برای مشاوره رتبه بگیرم و طبق راهنماییهای شما پیش برم عالی میشه, میدونید رتبه ی پیمانکاری برای چه کاری خوبه؟ من اصلا اطلاعاتی در این زمینه ها ندارم جایی هست که من رو راهنمایی کنه؟

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
دوست عزیز من نمیدونم رتبه بندی یا عضو **** شدن چه سودی برای فارغ التحصیل های رشته ی جنگلداری داره

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
دوست عزیز من نمیدونم رتبه بندی یا عضو **** شدن چه سودی برای فارغ التحصیل های رشته ی جنگلداری داره
بیس اطلاعات مهندسی منابع طبیعی در تمام گرایش ها یکی هست، پس نباید کارهاشون هم تفاوت چندانی داشته باشه ضمن اینکه ما کار با نقشه های هوایی و GIS را هم یاد گرفتیم و دروس جاده سازی و غیره را گذراندیم، برای رتبه بندی شرایط را در سایت سازمان زده محدودیتی برای رشته نداره، ففط نوشته آزمونهای ادواری و شرکت در سمینارها و غیره امتیاز محسوب میشه:)

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
منظور من این بود که اطلاعی ندارم با پروانه اشتغال رشته ی جنگلداری چیکار میشه کرد
به نظر من اینکارا خوب هستن :
کاشت درخت صنعتی
احداث باغ
ماهی سردآبی

بالا