برگزیده های پرشین تولز

ایندکس نشدن مطالب در گوگل

ramin n

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
234
لایک‌ها
27
محل سکونت
اصفهان
سلام خدمت دوستان عزیز یک سایت معرفی کانال های تلگرام زدیم ولی متاسفانه جز ادرس url هیچ کدام از مطالب را ایندکس گوگل نمیکند تو گوگل وب مستر هم میروم بدون ارور انجام داره

میشه مطالب ثبت میشه ولی ایندکس نمیشه از دوستان و همکاران و متخصص های سئو و گوگل وب مستر راهنمایی کنند تا بتونم این مشکل و درست کنم با تشکر







اچ تی اکس اس

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
 
Last edited:

ramin n

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
234
لایک‌ها
27
محل سکونت
اصفهان
سلام مشکل و متوجه شدم از قسمت ادرس دهی url بود با تشکر
 

decoweb

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2017
نوشته‌ها
683
لایک‌ها
247
سن
86
محل سکونت
اصفهان
:) سلام و خسته نباشید ، خوب خدا رو شکر که حل شد ولی منم چند موضوع اضافه میکنم چون خیلی پیغام از دوستان داشتم وقت نشد قرار بدم .

:general408: سلام ، توی چند روز گذشته پیام های بسیاری از کاربرا داشتیم مبنی بر اینکه مطالب جدید و یکتای سایتشون ایندکس نمی شه .

البته این مشکل رو خودم هم با تگ های سایت داشتم که موفق به رفعش شدیم و به همین دلیل توی کلماتی که می خواستیم بالا اومدیم و تاثیر به سزایی توی بازدید سایت داشت به طوریکه ورودی گوگل سایت حدودا سه برابر شده .

پس اگه شما هم با ایندکس مطالب و صفحات سایتتون مشکلی دارید بهتره به فکر رفع کردنش باشید چون خیلی گرون تموم میشه براتون .

دو تا مشتری داشتیم که مشکل ایندکس نشدن مطالب چند وقتی گریبان گیرشون شده بود و از ما درخواست حل مشکل رو داشتن .

یکی از این عزیزان ظاهرا به خاطر مخفی کردن لینک های وب سایت و خصوصا لینک منابع مطالب از دید گوگل جریمه شده بودن و بعد از بهینه سازی قابل و مشکلاتشون درخواست بررسی مجدد رو به گوگل ارسال کردیم که ایشالله مشکلشون رفع میشه .

اما وب سایت دوم که وب سایت بزرگی هم هست یه بحث متفاوتی داشت و مشکل اصلیشون یه پکیج کامل از اشتباهات رایج سئو بود ، بعد رفع مسائل و مشکلات ایشون تصمیم گرفتم که یه لیست از مشکلاتی که به ذهنم می رسه و توی این سایت دیدم رو برای شما عزیزان به اشتراک بزارم ، پس با ما باشید توی این مطلب .

آیا واقعا مطالب شما ایندکس نمی شوند ؟

مسئله اصلی برای شروع اینه که شما بفهمید آیا واقعا مطالب شما ایندکس نمیشن یا اینکه ممکن باشه مطابل شما در حال ایندکس شدن هستن ولی توی نتایج بالا نمی آن چون رقابت روی کلماتتون زیاده .

برای شروع از اولین و ساده ترین ابزار استفاده کنید ، عبارت site:yoursite.com روی توی بار جستجوی مرورگرتون وارد کنید و توی صفحه موجود به تعداد ایندکسی های سایتتون توجه کنید .

حالا باید دو سه روز این صفحه رو آنالیز کنید و ببینید که تعداد مطالب ایندکسی تون زیاد تر میشه یا کمتر (توجه کنید که توی این مدت مطالب جدید و نو به تعداد زیاد هم قرار بدید) .

البته می تونید از قسمت بیشتر توی منوی بالا تنظیم کنید که مطالب ایندکس شده توی هفته گذشته رو نشون بده ، اگه مطالبتون ایندکس شده باشن که خدا رو شکر مشکلی نیست اما اگه توی این ابزار متوجه شدید که مطالبتون ایندکس نمیشه باید برید سراغ مرحله بعدی .

مشکل از کجاست ؟

مرحله بعدی هم باز بر می گرده به کاوش و جستجو توسط شما ، حالا باید با استفاده از ابزارهایی مثل URIvalet.com و Screaming Frog SEO Spider یه کرال یا خزیدن توی سایتتون انجام بدید (اگه وب مستر رو ثبت کردید بهترین گزینه کرالر خود گوگل هست) .

حالا وقتشه یه خورده قدرت تجزیه و تحلیلتون رو بالا ببرید تا علت مشکل رو پیدا کنید ، چون من مشکلی نداشتم یه تصویر از یه سایت خارجی براتون برداشتم و قرار می دم .




همون طور که می بینید این وب سایت مشکل اصلی اش صفحات ۴۰۴ هستن ، اما علت وجود این همه صفحه چی می تونه باشه ؟

از نظر من این وب سایت به خاطر تغییر در ساختار پیوند های یکتاش دچار این مشکل شده و به این خاطر گوگل ایندکس هاش رو حذف کرده و دیگه ایندکس نمی کنه که خوش بختانه این مشکل بعد از یه مدت خود به خود حل میشه .

توی این مدت شما باید سعی کنید زود به زود سایتتون رو آپدیت کنید که گوگل به دوباره سر زدن به سایتتون ترغیب بشه .

حل مسائل و مشکلات مربوط به خزنده ها :

همون طور که گفتم مسائل زیادی می تونه برای شما مشکل ایجاد کنه اما من چند مورد از رایج ترین مشکلات رو با چند خط توضیح خدمت شما عزیزان ارائه می دم .

  1. Robots.txt: همون طور که احتمالا می دونید این فابل توی ریشه هاست شما قرار گرفته ، ایجادش خیلی توصیه میشه ولی استفاده نادرست ازش می تونه باعث آسیب فوق العاده شدیدی به سایت شما میشه .
    یکی از این اشتباه ها بلوک شدن آدرس صفحه های مطالب وب سایت شماست ، برای چک نبود مشکل دنبال عبارت User-agent: * Disallow: / باشید و اگه پیدا کردید عبارت جلوش رو پیدا کنید و اگه مربوط به صفحات شما بود خطش رو کلا حذف کنید .
  2. .htaccess : این فایل هم توی ریشه هاستتون قرار داره ولی به صورت مخفی قرار گرفته ، باید با استفاده از نرم افزارهای اف تی پی پیشرفته این فایل رو باز کنید و مشکلاتش رو بررسی کنید .
    از اون جا که این فایل خیلی پیچیدس توصیه می کنم اگه تخصص ندارید دستکاریش نکنید و کار رو به یه متخصص بسپارید .
  3. Meta Tags : متاتگ ها هم درست مثل دو تا فایل دیگه مزایای زیادی دارن اما ممکنه استفاده نادرست از اونها باعث ایجاد مشکل در سایتتون بشه .
    اول از همه اینکه پیشنهاد می کنم برای ایجادشون از افزونه های سئو استفاده کنید بهتر هست چون که دیدم بعضی ها با دست تنظیم می کنن و توی این حالت تمامی صفحات متاتگ مشابه می گیرن و هیچ چیز به اندازه این مورد به سایت ضربه نمی زنه .
    از یه افزونه سئوی خوب با تنظیمات خوب استفاده کنید توی این مسئله مشکلی نخواهید داشت .
  4. Sitemaps : معمولا مشکلات زیادی برای سایت مپ پیش میاد ولی رایج ترین آپدیت نشدن سایت مپ بعد از آپدیت مطالب هست که معمولا به مشکلات هاست بر می گرده .
    اما برای مطمئن شدن شما فایل سایت مپ رو حذف کنید و دوباره با استفاده از افزونه های مناسب بسازیدش و توی گوگل هم ری سابمیت کنید .
  5. URL Parameters : منظورمون از URL Parameters دقیقا پیوندهای یکتا هست .
    خیلی از افراد بعد از نصب وردپرس ساختار پیوندهای یکتا رو تغییر نمی دن و این مشکلات زیادی رو در آینده براشون ایجاد می کنه .
    اگه خیلی حرفه ای نیستید ساختار سایت مپ رو روی نام نوشته قرار بدید و اگه هیچ وقت به صورت دستی تغییرش ندید چون واقعا سایت رو نابود می کنه .
    بعضی افزونه ها به صورت اتوماتیک این مورد رو تغییر می دن .
  6. Pagerank : یه وقتایی می شونم بعضی ها میگن که پیج رنک دیگه وجود نداره ، اما این کاملا اشتباس چونکه شاید پیج رنک برای ما از بین رفته باشه ، اما من حدس می زنم پیج رنک هنوز برای گوگل یه فاکتور مهم هست که خودش اون رو آپدیت می کنه اما در اختیار کاربرا قرار نمی ده .
    یه پیج رنک بالا تاثیر زیادی در سرعت ایندکس مطالب شما داره ، اما اگه مشکل شما سرعت ایندکس نیست و مطالب اصلا ایندکس نمیشن باید یه فکر دیگه ای داشته باشید برای مشکلاتتون و بقیه موارد رو بررسی کنید .
  7. مشکلات سرور و دی ان اس : این مورد هم خیلی کم پیش میاد ولی خوب توی وب سایت های ایرانی زیاد دیدم که چون هاستشون داخلی هست توسط گوگل تحریم میشن یا اینکه به علت زمان دیر پاسخگویی و نبود سرور گوگل داخل ایران سایت شما برای اسپایدر گوگل تایم اوت میشه و همین باعث میشه که گوگل نتونه به درستی مطالب شما رو کرال کنه و همین باعث افت شما توی تعداد ایندکس هاتون میشه .
    برای رفع چنین مواردی بهتره یه امار گیر خوب برای شناسایی روبوت های جستجو نصب کنید و رفت آمدشون رو تحت کنترل بگیرید . حتما هم توی وب مستر سایتتون رو ثبت کنید و به کوچک ترین خطایی حساس باشید .
  8. سابقه دامنه : این مورد برای همون وب سایت دومی که خدمتتون عرض کردم پیش اومده بود و چون دامنه ایشون رنک دار بود ایشون گول خورده بودن و با هزینه گزافی این دامنه رو خریداری کرده بودن .
    بعد از بالا اومدن سایت هم طبیعتا توی سندباسک طولانی مدت گیر کرده و به کندی پیشرفت می کردن .
    متاسفانه بعضی افراد سودجو هستن که دامنه هاشون رو به شما … چه طور بگم ، در یه کلام “می ندازن” و خیلی ها هم گول رنک دروغی این دامنه ها رو می خورن .
    توی این مورد بهترین پیشنهادی که من می تونم بکنم تعویض دامنست ، با این حال ممکنه که با تلاش زیاد هم مشکل رو حل کنید اما معمولا خیلی سخته .

:general505: البته مواردی که در بالا بهشون اشاره کردیم مواردی بود که به صورت تجربی برای بنده پیش اومده و دلایل زیادی می تونه مانع پیشرفت رتبه وب سایت شما در گوگل بشه .
 
بالا