سایتی که seo. شده باشه حدودا بین 5 تا 10 هزار ورودی خواهد داشت ، با این تعداد ایندکس
Sent from my HTC T328d using Tapatalk 2
خدا شانس بدهبه قول امین سئو همه چیز نیست!:د
همونطور که دوستمون گفتن تعداد ایندکس مهم نیست
مثلا من یه سایت دارم 3 هزارتا ایندکس داره هر 3-4ماه هم 2-3 تا پست میدم روزانه حدود 1500 تا ورودی داره با در آمد ماهیانه 200-300!
خدا شانس بده
سایتم هنوز سئو نشده اگر سئو بشه ایا بازدیدش بالاتر از این میشه
منم 272,000 ایندکس دارم ولی ورودیم کمه چیکار کنم
اگر سایت شما هم یه سایت اتوماتیک هست که احتمان قوی هست چون 272000 ایندکس باید اتوماتیک باشه کاری براش نمیشه کرد الگوریتم های گوگل کاملا ناشناخته هستند البته گوگل هم اونقدرها هم باهوش نیست ولی خب این روشها دیگه براش عادی شدن الان دوستانی که سئو می کنن همش روی وردپرس کار می کنن اکثرا چرا؟چون تقریبا سئوش حاضره و چند تا افزونه و تنظیمات ولی اکثر سایت های موفق هم از cms دستنویس استفاده می کنن به نظر من قدرت سئوکار زمانی آشکار میشه اولا خودش یه برنامه نویس تمام عیار باشه و دوم بتونه سی ام اس های اختصاصی رو کار کنه تو وب فارسی همه روی وردپرس مانور میدن یعنی همه وب مستران 1-رایگانه و ما عادت کردیم همه چیز رو رایگان به دست بیاریم هرچه قدر هم مزخرف باشه 2- همه کارا رو با افزونه برامون انجام میده و باز ما عادت به راحت کاری کردیم اگر هم دوستان خواستن سایت موفق مثال بزنن لطفا سایت های زرد تفریحی رو مثال نزنن چون اصلا به اونا نمیشه گفت موف سایت و ایده موفق بحثش کلاجداست در مورد شما دوست عزیز اگر می بینی آمارت هی داره پائین میاد و سایتت هم اتوماتیک هست نمیشه براش کاری کرد شاید برخیا بیان بگن بله من زندش می کنمو اینا ولی نه
خب حالا شد یه چیزی آدرس میدی یه نگاه بندازم مطالبت چند درصد کپی هستند وچقدرشوناتوماتیک نیست
اصلا سایتم وردپرس نیست دروپال هست
مطلب خیلی زیاد گذاشتم اکثرشون هم SEO رعایت کردم
اگر سایت شما هم یه سایت اتوماتیک هست که احتمان قوی هست چون 272000 ایندکس باید اتوماتیک باشه کاری براش نمیشه کرد الگوریتم های گوگل کاملا ناشناخته هستند البته گوگل هم اونقدرها هم باهوش نیست ولی خب این روشها دیگه براش عادی شدن الان دوستانی که سئو می کنن همش روی وردپرس کار می کنن اکثرا چرا؟چون تقریبا سئوش حاضره و چند تا افزونه و تنظیمات ولی اکثر سایت های موفق هم از cms دستنویس استفاده می کنن به نظر من قدرت سئوکار زمانی آشکار میشه اولا خودش یه برنامه نویس تمام عیار باشه و دوم بتونه سی ام اس های اختصاصی رو کار کنه تو وب فارسی همه روی وردپرس مانور میدن یعنی همه وب مستران 1-رایگانه و ما عادت کردیم همه چیز رو رایگان به دست بیاریم هرچه قدر هم مزخرف باشه 2- همه کارا رو با افزونه برامون انجام میده و باز ما عادت به راحت کاری کردیم اگر هم دوستان خواستن سایت موفق مثال بزنن لطفا سایت های زرد تفریحی رو مثال نزنن چون اصلا به اونا نمیشه گفت موف سایت و ایده موفق بحثش کلاجداست در مورد شما دوست عزیز اگر می بینی آمارت هی داره پائین میاد و سایتت هم اتوماتیک هست نمیشه براش کاری کرد شاید برخیا بیان بگن بله من زندش می کنمو اینا ولی نه
داش واسه سایت اتوماتیک نمیشه کاری کرد من با یه سئو کار حرف زدم گفته تا 2000 ورودی تضمین میکنم
دوست من این بخش رو نگرفتم که حرف منو رد کردی یا قبول ولی در کل عرض می کنم من سئو کار نیستم و اصلا به سئو کارای که امروزه ادعا می کنم هم ایمان ندارم بهترین کار اینه شما بشینی و مقالات خوب در مورد سئو بخونی (زبان اصلی )
دنیای سئو به پیچیدگی که این افراد برای وب مستران ترسیم کردند نیست سایت های ایرانی نه بلکه سایت های موفق خارجی رو بررسی کنید ببینید خدایی چند درصد از کارهایی که اینا میگند رو اونا انجام دادند اگر خودتون به سئو آشنا بشین چندتا مزیت داره و بهترینش اینه که هیچ کس جز خود شما قدر سایتتون رو نمی دونه بخصوص سیستم های آماده کارهای محدود و خاصی برای سئو میشه کرد و فقط میمونه نحوه پست دادن برای سایت یکی از دوستانم یه مطلب نوشتم اینو برای ادعا نمیگم و من نویسنده هم نیستم راستش می خواست چند صد هزارتومن بده دست یه نفری که ضمانت ورودی بالا هم میکرد خلاصه مطلب رو نوشتم خیلی هم کوتاه بود و از یه سایت دیگه دربارش الهام گرفتم الان که الانه هر روز بین 300 تا 400 ورودی خاص گوگل داره حساب کن کسی بتونه برای سایتش مطالب خیلی کمی بده اما با وسواس مطلب بده و از هر کدوم 200 تا ورودی بگیره اما ثابت ببین چی میشه هزارتا مطلب بدی میشه 200000 ولی ما که اینکارا رو نمی کنیم میایم یه چند تا سایت پیدا می کنیم اینا منبع خب حالا سه سطر اول و سه سطر اخر بازنویسی خب این شد یه مطلب بکر خیال خودمونم شاهکار کردیم من چندین بار دیگه هم گفتم در جاهای دیگه ما اصلا از تولید محتوا به دوریم برای کاربران احترام قائل نیستیم خدا وکیلی کدوم ما تا حالا فکر کردیم آقا ممکنه کاربر با 10 تا پاپ آپ که من گذاشتم برنجه فقط پول بیاد تمومه و اینجا همون نقطه ای هست که ما اشتباه کردیم
خب حالا شد یه چیزی آدرس میدی یه نگاه بندازم مطالبت چند درصد کپی هستند وچقدرشون
داش میشه چندتا سایت درمورد همین درمورد سئو بهم بدین ممنون میشم