• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینم میشه نقض کپی رایت؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
من یه اسکریپت پیدا کردم بعد طرف نوشته اگه واسه
personal, educational, and non-commercial
کارا بخواین پول نمی خواد بدی ولی باید این لینکی که به صفحه ما هست رو نگه داری
حالا اگه من این لینک رو بردارم چی میشه؟
اصلا گور بابای طرف :)

اینم میشه وارز؟
اصلا مدرک داره بیاد بگه این اسکریپت ماله منه؟
تازه اسکریپت هم نیست یه فایل فلش هست با xml

استفاده commercial دقیقا به چه معناست؟
یعنی بفروشم ؟ مثلا این فروم داره ازش استفاده تجاری میشه؟ چون توش تبلیغ هست و با استفاده از اون فروم داره تبلیغ میزاره

کلا چه کنم
چون میخوام یه سایت خفن و سایتی که قراره تو همه جا تابلو شه بسازم فردا گیر بهم ندن

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
فکر نکنم مشکلی داشته باشه

Messer_schmitt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی اینکه اگر سایتت تجاری نباشه , ایرادی نداره
یعنی اگر از سایتت پول در نیاری می تونی از اسکریپت استفاده کنی به شرطه این که لینکه سازنده را بزاری بمونه ( که البته این اخلاقی هست )
ولی اینکه طرف بخواد سایت شما را بیاره پایین با یه عکس هم می تونه این کار را انجام بده , لازم نیست حتما برنامه گردن کلفتی باشه

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
چجوری میخواد ثابت کنه ماله اونه؟
یه فایل فلش هست دیگه
اصلا من پایینش رو عوض می کنم میزنم از سایت **** گرفته شده . اون چطوری میخواد ثابت کنه فایل فلش ماله اونه؟

اصلا یه سوال دیگه فقط نخندین
آدم برداره فروم وی بی رو پایینشو عوض کنه بکنه myybb یا ghazanfarbb بعد لینک کنه به ghazanfar.com
حالا وی بی میخواد از کجا ثابت کنه اسکریپت وی بی هست ؟هر جا واژه وی بی هست رو میکنیم غضنفر
چطوره؟

Last edited:

ناپلئون

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من همچین کسی اونقدر بیکار نیست که بیافته دنبال این کارا :hmm:
اون بجای اینکه وقتش رو برای پایین آوردن سایت شما تلف کنه، میره دنبال کارش و پول در میاره :rolleyes:

ولی خود شما نباید این کار رو بکنید، یا باهاش مکاتبه کنید، یا شرایطش رو قبول کنید و یا از فایل اون استفاده نکنید ;) اگه فایلش اونقدر خوبه که نمی تونی ازش بگذری، به احترام کار اون باید اسمش هم اونجا باشه :)

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
به نظر من همچین کسی اونقدر بیکار نیست که بیافته دنبال این کارا :hmm:
اون بجای اینکه وقتش رو برای پایین آوردن سایت شما تلف کنه، میره دنبال کارش و پول در میاره :rolleyes:

ولی خود شما نباید این کار رو بکنید، یا باهاش مکاتبه کنید، یا شرایطش رو قبول کنید و یا از فایل اون استفاده نکنید ;) اگه فایلش اونقدر خوبه که نمی تونی ازش بگذری، به احترام کار اون باید اسمش هم اونجا باشه :)

من احترام میزارم ولی شما فکر کنین مثلا سایت گوگل کنارش نوشته شده باشه لوگوی این سایت توسط فلانی ساخته شده نمیگن این شرکت به این خفنی یه لوگو بلد نیست بسازه؟

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اصلا گور بابای طرف :)
شما وقتی اینطوری در موردش میگی جواب معلوم هست دیگه :)
اگر میخوای رعایت کنی که خواستهای طرف هیچ زحمتی برات نداره اگر هم نمیخوای بکنی سوال کردن نداره.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
شما وقتی اینطوری در موردش میگی جواب معلوم هست دیگه :)
اگر میخوای رعایت کنی که خواستهای طرف هیچ زحمتی برات نداره اگر هم نمیخوای بکنی سوال کردن نداره.

من میگم اگه رعایت نکنم میتونه سایت منو با مشکل مواجه کنه ؟ مثل vb هک شده که فقط باید تو سایت وارز نصب بشه نیست؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من میگم اگه رعایت نکنم میتونه سایت منو با مشکل مواجه کنه ؟ مثل vb هک شده که فقط باید تو سایت وارز نصب بشه نیست؟
بستگی داره به اینکه چی هست. لایسنسش چی هست؟ اپن سورسه؟ کامان کریتیوه؟ چیه؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
بستگی داره به اینکه چی هست. لایسنسش چی هست؟ اپن سورسه؟ کامان کریتیوه؟ چیه؟

لایسنس خاصی ندیدم بزنه فقط این متنن رو نوشته

is free for personal, educational, and non-commercial use, though donations and links back to this page are always appreciated.

For-profit corporations, government agencies, and religious organizations who use it must purchase a license for $20 per domain.

Purchase a license or make a donation at Kagi or via PayPal.

GPL GNU از این جور واژه ها نداره

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من واسه تجاری میخوام
must purchase a license for $20 per domain.
خب اگر تجاری میخوای مثلا میخوای یه اسکریپت بسازی و داخلش استفاده کنی و اسکریپت رو بفروشی، که بهتره باهاش ایمیل بزنی کنار بیای. بگیر نگیر داره! اگر بخواد میتونه گیر بده اگرم نخواد میتونه بیخیال شه.
ولی اگر برای فقط یک کار تجاری میخوای (یعنی مثلا میخوای فقط یک سایت بزنی باهاش) مشکل خاصی بوجود نمیاد. در واقع تجاری نمیشه دیگه، میشه شخصی.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
خب اگر تجاری میخوای مثلا میخوای یه اسکریپت بسازی و داخلش استفاده کنی و اسکریپت رو بفروشی، که بهتره باهاش ایمیل بزنی کنار بیای. بگیر نگیر داره! اگر بخواد میتونه گیر بده اگرم نخواد میتونه بیخیال شه.
ولی اگر برای فقط یک کار تجاری میخوای (یعنی مثلا میخوای فقط یک سایت بزنی باهاش) مشکل خاصی بوجود نمیاد. در واقع تجاری نمیشه دیگه، میشه شخصی.

من میخوام باهاش یه سایت درست کنم
بعد در اون سایت از کاربرا پول گرفته میشه و این اسکریپت نقش زیادی در سایت داره به این میگم تجاری؟ چون از سایت دارم پول در میارم
قرار نیست بفروشم به کسی اصلا اسکریپت نیست یه فایل فلش هست که ورودیشو از xml میگیره مثلا شما فرض کنین این mp3 player های فلش بعد من بگم واسه گوش کردن باید پول بدین این میشه تجاری؟
یا اگه بخوام بفروشم میشه تجاری

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من میخوام باهاش یه سایت درست کنم
بعد در اون سایت از کاربرا پول گرفته میشه و این اسکریپت نقش زیادی در سایت داره به این میگم تجاری؟ چون از سایت دارم پول در میارم
قرار نیست بفروشم به کسی اصلا اسکریپت نیست یه فایل فلش هست که ورودیشو از xml میگیره مثلا شما فرض کنین این mp3 player های فلش بعد من بگم واسه گوش کردن باید پول بدین این میشه تجاری؟
یا اگه بخوام بفروشم میشه تجاری
پخ ش کن ببینم چی هست، بهتر راهنماییت کنم. اینطوری نمیشه نظر داد.

بالا