• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینو بخرم خوبه تو رو خدا کمک

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
یه ps2 دست دوم با 180 تا بازی+2تا دسته+2 تا مموری+40 تومن لوازم جانبی
چقدر بگیرم خوبه؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
پی اس توش کوچیکه یا بزرگ . چقدر کار کرده؟ دسته هاش اصلیه یا نه؟ این لوازم اضافه ای که میگی چی هست که می گی 40 تومن!

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
نمیدونم مگه زیاد فرق میکنه؟
اصلا بزرگ بهتره یا کوچیک؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
نمیدونم مگه زیاد فرق میکنه؟
اصلا بزرگ بهتره یا کوچیک؟

من که خودم بزرگ دارم و هرکس کوچیک داشته تقریبا ناراضی بوده چون خیلی خیلی زود داغ می کنه و گرم میشه و این باعث میشه که نتونی حسابی ازش کار بکشی و همچنین باعث گیر کردن در بعضی از بازیها میشه.بزرگ مثلا قدرتمند تر و قوی تر از کوچیکه.به همین دلیل الانم تو بازار نیست و همه جا پر شده از این کوچیک ها و اگر هم بزرگ پیدا کنی خیلی گرون تر از بزرگ بهت می دن.مثلا دست دوم بزرگ ژاپنی رو من تقریبا هم قیمت کوچیک چینی قیمت کردم..............اگر خیلی خوره هستس و می خوای حسابی از دستگاهت کار بکشی باید بزرگ بخری به نظر من.تازه کوچیک ها در تبدیلشون هم مشکل هست.مثلا یکی از دوستان من داشت و وقتی 10 تا بازی می خریدیم 5 تا رو اجرا می کرد و 5 تا رو نه.........به نظر من یه دست دوم بزرگ(چین و ژاپنش زیاد فرق نداره اما بدیهی است که ژاپن بهتره) خیلی بهتر از یک کوچیک نو است

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
من یه پی اس توی بزرگ ژاپنی(39000) و یدونه چینی(50004) دست دوم خریدم ولی فهمیدم لنزاشون مورد داره.وقتی رفتم لنزاشون رو عوض کنم گفتن قیمتش از 70 تا 90 تومن هست.در حالی که خود پی اس تو رو 100 تومن گرفته بودم!
به نظر من پی اس توهای بزرگ با همه محاسنشون(دیر داغ کردن .هارد خور بودن و...)الان کمی از نظر قطعات یدکی دچار مشکل هستن(آخه 1 سال و خورده ای هست که دیگه تولید نمیشن)
ولی نوع کوچیکش با معایبی که داره خوبیش به اینه که قطعاتش با قیمتهای مناسب ریخته تو بازار (لنزش 20-15 تومنه)
در آخر من مجبور شدم پی اس توی بزرگم رو بفروشم و کوچیکش رو بخرم و تا الان هم شکر خدا هیچ مشکلی باهاش نداشتم(9 ماه پیش خریدمش بعضی روزها 6 ساعت یه سره بازی کردم ولی بهش خیلی میرسم)

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
به نظر من اگه بزرگ یا کوچیک بود به شرط سالم بودن لنز بردار.(قیمت کوچیک دست دوم نقره ای وسالم حدود 90 تومنه و بزرگش اگه لنزش در حد نو باشه 110/120تومن وگرنه 80 تومن هم زیاده)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من یه پی اس توی بزرگ ژاپنی(39000)

39000 ها بیشترشون مورد داره:wacko: دوستم از دبی هم خریده بود لنزش مشکل داشت و خوب کار نمی کرد و در ایران هم که دیگه نیازی به توضیح نداره.ولی بزرگ ژاپنی مدل 30004R بهترین است و قدیمی ترین و اصل ترین است(منظورم از اصل ترین اینه که همه قطعات اون واقعا ژاپن است و هیچ قطعه قلابی نداره)

الان که فکر نکنم (مطمئنم) نمی تونی 30004R پیدا کنی ولی پیشنهاد من اینه:

1-بزرگ ژاپنی (30004R)
2-بزرگ چینی
3-کوچیک

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
آقا اصلا بازی کردن با ps2 هنوز حال میده؟من تا حالا نداشتم ولی با توجه به عرضه کنسول های جدید هنوز بازیهایی داره که آدمو واقعا سرگرم کنه؟خود شما هنوز باری می کنید؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
حقیقتش اینه که من پی اس تو رو به عشق رزیدنت اویل کد ورونیکا گرفتم (که در اون عشق شکست خوردم!)
ولی بازی های با حال زیاد داره و اگه اهل بازی کردن باشی بسته به سلیقه ت میتونی 7-8 ماه تا 1 سال کاملا سرگرم باشی
در ضمن اگه اهلش باشی بازی هایی مثل soccer & tekken میتونه حالا حالا ها خوراک رو کم کنی باشه!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
در ضمن اگه اهلش باشی بازی هایی مثل soccer & tekken میتونه حالا حالا ها خوراک رو کم کنی باشه!
تیکه آخری کاملا تایید میشه
و یه چیزه دیگه تا 1ساله دیگه احتمالا که نه حتما بازی کمتری براش ساخته میشه و یه خورده شبیه پلی 1 میشه !
اگه قیمت پلی 3 به 400 -300 برسه 100% پلی 2 از دور میفته!
پس اگه یکمی صبرکنی بهتره !

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
یعنی امکان داره تا تابستون ps3 به 350 تومن برسه؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فکر نمیکنم ! اگه پی اس 4 بیادچرا که نه !
ولی فکر نمیکنم دیگه اینقدر زود پی اسی بیاد ! مگر رقابت !
در کل هنوز بازیهایه پی اس 3 زیاد نشده و قیمتشون بالاست بخاطر همین پی اس 2 فعلا اینجوری داره پیش میره !
من فکرنمکینم خریدش خوب باشه !
اگه بودجه تون بعدا بیشتر میشه ! صبر کنید .. البته اگه عجله ندارین احتمال افت قیمت زیاده

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
مخالفم ! برادر هر کسی پ.ل نداره واسه هر بازی 20 به بالا بده تازه اگه گیمر باشه که واویلا ... پول بابایی همش باید بره پای گیم!
102.gif

بالا