اینکلود از یه سایت دیگه!!

شروع موضوع توسط peiman ‏22 مارس 2007 در انجمن PHP

  1. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    سلام
    ببینید
    من برای اینکه اسکریپتی که نوشتم رو هر کسی رو سایتش استفاده نکنه!! میخوام فایل
    function.php از رو سرور خودم برای اونا لود بشه!!
    این فایل شامل تمام تابع هایی هست که من استفاده کردم!!
    ممنون میشم راهنماییم کنید که چه کار کنم!
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Pedram_carp3

    Pedram_carp3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    xorg.conf
    PHP:
    include("http://example.com/function.txt");
     
  4. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    کد:
    function.php
    اینکه فایلم php هست باعث مشکل نمیشه!!
     
  5. Pedram_carp3

    Pedram_carp3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    xorg.conf
    میشه . چون سرور فایل رو اجرا میکنه و خروجی رو به وسیله http میده .. باید فایل رو txt کنی و یا هرچی که سرور اونو execute نکنه .
     
  6. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    خب ببین من دارم یه کاری میکنم که کسی نتونه از اسکریپتم بدون اجازه من استفاده کنه!!

    اگه تکست بزارم پسوند فایلو!! اونوقت هرکی آدرسشو بزنه!!میتونه سورسشو ببینه!!و.....

    راه مطمئنی سراغ نداری!!
     
  7. aria_cop

    aria_cop کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    261
    تشکر شده:
    1
    خوب میتونی از قسمت Folder Protect استفاده کنی یعنی رو شاخه ای که فایل function.php هست یوزر پسورد بذاری
     
  8. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    خب این کار چه فایده ای داره؟
    بیشتر توضیح میدی؟
     
  9. 2x2

    2x2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2007
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    فایدش اینه که وقتی مسیر موردنظر توسط کاربر فراخوانی بشه از بازدیدکننده یوزر نیم و پسورد میخواد و در نتیجه احتمال لیست شدن اطلاعات شما در فایل با پسوند تکست وجود نخواهد داشت
     
  10. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    ببین
    من میخوام که اصل فایل function.php رو به یوزر ندم!!
    خب اگه پسورد پروتکت کنم!! یوزر اسکریپت منو رو سایتش نصب کنه و بخواد این فایلو اینکلود کنه!! که دیگه نمیشه اینکلود کرد!!
    و بقیه اسکریپتها هم کار نمیکنن!!
     
  11. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  12. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    بعدش مطمئنم که کسی نمیتونه غیر مجاز از اسکریپتم استفاده کنه یا دوباره بفروشتش؟
     
  13. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    این همه پیچوندن ؟!!! خوب Zend کن
     
  14. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    خب رو خیلی از سرورها زند نصب نیست!!
     
  15. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    دهه ! اصلا یکی از کاربردش هاش همینه !!!!
    سیستمی رو دیدی که از توی سایت خودشون می تونند از گوگل سرچ استفاده کنند ؟
    از همین سیستم استفاده می کنند
    اون ها اصلا کدی نمی بیند فقط یک یا چند تابع از طریق وب سرویس در اختیار اونها قرار می گیره
    هر جور محدودیتی هم می خواهی می تونی روش بگذاری و ...

    اصلا لینک های که دادم رو رفتی بخونی ؟
    حداقل برو این رو بخون فارسی دیگه بدونی وب سرویس چیه
    وب سرویس چیست
     
  16. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    ای بابا!!
    جوری حرف میزنی انگار از پشت کوه اومدم!! :d

    لینکهایی که دادی رو رفتم و خوندم!! تو خود سایت php هم در موردش خوندم!!
    اما
    زیادی پیچیدست!! دنبال یه مثال ساده میگردم!!همین!!
     
  17. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    روی 80% سرور های لینوکس زند نصب هست بقیه سرور هایی هم که زند ندارند فقط نیاز به ارسال یک ایمیل و درخواست نصب زند است چون زند کاملا شناخته شده است و راهبرهای سرور الان کاملا با زند اشنا هستند و بهونه ای برای نصب کردنش نمیارن ...


    پ.ن: این کاملا تجربه من است و دو ساله دارم زند استفاده می کنم.
     
  18. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    پولی نیست؟
    من رو سرور خودم مجانی میتونم نصب کنم؟
     
  19. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    من معذرت می خوام !
     
  20. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    ای بابا !!
    شوخی هم نمیشه کرد!! چه زود بر میخوره بهتون!!
     
  21. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    نصب زند جزو ملزومات یک سرور استاندارد هست(بنظر من) و مسلما برای نصبش نباید پولی از مشتری دریافت کنند
    البته بدون لحاظ اینکه در ایران هستیم
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی