• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این اخطار را همه دارندگان کیف پول های آنلاین و موبایلی جدی بگیرند

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان گرامی
پس از دور جدید تحریم های آمریکا علیه ایران
سیستم بانکی ما از سوییفت کنار گذاشته شد
همچنین بسیاری از صرافی ها و کیف پول های معتبر (از جمله بلاکچین، باینانس، و بسیاری دیگر از کیف پولها و صرافی های معتبر) کاربران ایرانی را تحریم کرده و برای خروج موجودی های خود، قبل از بلوکه شدن اخطار های لازم را کرده اند.
کیف پول آنلاین بلاکچین که برای ما ایرانی ها یکی از معتبرترین کیف پول ها بود، کشور ایران را از لیست خود خارج کرده و تا ژانویه مهلت خروج موجودی ها را اعلام نموده. و به زودی نیز قاعده احراز هویت در این سایت فعال خواهد شد.

حال در شرایطی که دیگر به هیچ کیف پولی اعتماد نمیشه کرد، چه باید کرد؟
راهکار مورد نظر بستگی به وضعیت موجودی های شما دارد.

راهکار اول) اگر موجودی های شما بسیار بسیار ناچیز است، ابتدا یک کیف پول دیگر با فیلترشکن هایی که آی پی ثابت خارجی به شما می دهند درست کنید، و سپس با یک آی پی دیگر وارد کیف پول اولیه شوید و موجودی ها را به کیف پول دوم واریز کنید و از این به بعد همیشه با فیلتر شکن های مطمئن وارد کیف پول دوم شوید.

راهکار دوم) اگر موجودی های شما مبالغ بالا هست یا اینکه برای مدت زمانی طولانی قصد دارید در یک کیف پول مطمئن نگهداری کنید، بنده به شما استفاده از کیف پولهای سرد آفلاین را توصیه میکنم. این کیف پولها رو بنده خودم شخصا استفاده میکنم و به جرأت میگم که حتی از کیف پولهای سخت افزاری امن تر خواهد بود. ضمن اینکه شما بابت کیف پول سرد چنانچه آموزش های دقیق را فرا بگیرید لازم نیست هزینه خرید کیف پولهای سخت افراری را بدهید و کاملا رایگان می توانید یک کیف پول ایمن برای موجودی های خود داشته باشید.
چراکه در هنگام ساخت این کیف پولها ، شما به هییچ سروی وصل نیستید و کامل ایمن کیف پول مورد نظر را برای خود خلق میکنید.

بنده اموزش تصویری کارایی و ساخت این کیف پولها را به زبان فارسی، کامل گویا و بصورت جزئی و قابل فهم برای همه در یک فایل ویئویی با حجم 100 مگ آماده کردم که از طریق لینک زیر قابل خرید آنلاین با هزینه تنها 20 تومان می باشد.
https://idpay.ir/digitarz/file/8207

اگر چنانچه برای خرید خواستید ارز دیجیتال پرداخت کنید، نیز با آی دی تلگرامی زیر در ارتباط با من باشید.
@persincrypt

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان گرامی
پس از دور جدید تحریم های آمریکا علیه ایران
سیستم بانکی ما از سوییفت کنار گذاشته شد
همچنین بسیاری از صرافی ها و کیف پول های معتبر (از جمله بلاکچین، باینانس، و بسیاری دیگر از کیف پولها و صرافی های معتبر) کاربران ایرانی را تحریم کرده و برای خروج موجودی های خود، قبل از بلوکه شدن اخطار های لازم را کرده اند.
کیف پول آنلاین بلاکچین که برای ما ایرانی ها یکی از معتبرترین کیف پول ها بود، کشور ایران را از لیست خود خارج کرده و تا ژانویه مهلت خروج موجودی ها را اعلام نموده. و به زودی نیز قاعده احراز هویت در این سایت فعال خواهد شد.

حال در شرایطی که دیگر به هیچ کیف پولی اعتماد نمیشه کرد، چه باید کرد؟
راهکار مورد نظر بستگی به وضعیت موجودی های شما دارد.

راهکار اول) اگر موجودی های شما بسیار بسیار ناچیز است، ابتدا یک کیف پول دیگر با فیلترشکن هایی که آی پی ثابت خارجی به شما می دهند درست کنید، و سپس با یک آی پی دیگر وارد کیف پول اولیه شوید و موجودی ها را به کیف پول دوم واریز کنید و از این به بعد همیشه با فیلتر شکن های مطمئن وارد کیف پول دوم شوید.

راهکار دوم) اگر موجودی های شما مبالغ بالا هست یا اینکه برای مدت زمانی طولانی قصد دارید در یک کیف پول مطمئن نگهداری کنید، بنده به شما استفاده از کیف پولهای سرد آفلاین را توصیه میکنم. این کیف پولها رو بنده خودم شخصا استفاده میکنم و به جرأت میگم که حتی از کیف پولهای سخت افزاری امن تر خواهد بود. ضمن اینکه شما بابت کیف پول سرد چنانچه آموزش های دقیق را فرا بگیرید لازم نیست هزینه خرید کیف پولهای سخت افراری را بدهید و کاملا رایگان می توانید یک کیف پول ایمن برای موجودی های خود داشته باشید.
چراکه در هنگام ساخت این کیف پولها ، شما به هییچ سروی وصل نیستید و کامل ایمن کیف پول مورد نظر را برای خود خلق میکنید.

بنده اموزش تصویری کارایی و ساخت این کیف پولها را به زبان فارسی، کامل گویا و بصورت جزئی و قابل فهم برای همه در یک فایل ویئویی با حجم 100 مگ آماده کردم که از طریق لینک زیر قابل خرید آنلاین با هزینه تنها 20 تومان می باشد.
https://idpay.ir/digitarz/file/8207

اگر چنانچه برای خرید خواستید ارز دیجیتال پرداخت کنید، نیز با آی دی تلگرامی زیر در ارتباط با من باشید.
@persincrypt
داداش کجا اخطار میده ؟؟
من از کوین پات استفاده میکنم هم از بلاک چین ،ولی اخطاری نداده

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
منظور
داداش کجا اخطار میده ؟؟
من از کوین پات استفاده میکنم هم از بلاک چین ،ولی اخطاری نداده
منظور اخطار خودم با اطلاع رسانی این خبر به همه هست.
برو توی همون اکانت بلاک چین خودت، برو توی بخش استلار که بخوای احراز هویت کنی، اگه ایران رو توی لیست کشورها دیدی جایزه داری.
میگی نه؟ ماه دوم سال میلادی جدید، برو توی اکانتت با آی پی ایران ببین چه بلایی سر موجودی هات می یاد. از ما گفتن بود. حالا دیگه خود دانید

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
بلاک چین کجا نوشته که تا اخر ژانویه وقت داریم که ارزهامون را خارج کنیم ؟
تحریم های جدید سه ماه بعد از تصویب پیگیری میشه و از طرف دولت آمریکا خاطیان مورد مجازات قرار میگیرن. مثلا ممکنه دومین بلاکچین رو حذف کنن

Programmer Turk

Registered User
لایک‌ها
88
اگه اینطوری بود پرفکت مانی باید خیلی وقت پیش ایرانو تحریم میکرد

نصف یوزرای بلاکچین ایرانی ان اونوقت بیاد ایرانو تحریم کنه ؟

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
اگه اینطوری بود پرفکت مانی باید خیلی وقت پیش ایرانو تحریم میکرد

نصف یوزرای بلاکچین ایرانی ان اونوقت بیاد ایرانو تحریم کنه ؟
شما اینطوری فک میکنی. بلاکچین قدیمی ترین هست و ایرانی ها توش 5% هم نیستن. اونایی که بیت کوین هاشون توی صرافی بیترکس از بین رفت هم همیجوری فکر میکردن.
وقتی باینانس داره به صراحت میگه که بهتره پولاتون رو خارج کنید، یعنی چی؟ یعنی انتظار هر چیزی رو داشته باش.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
این بیت کوین مبالغ کم چرا خریدار نداره. یک سایت خارجی که مبالغ کم رو بشه به دلار تبدیل کرد کسی سراغ نداره؟ قبلنا یکی بود الان پیدا کردنش سخته

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
شاید این به دردت بخوره https://www.xmlgold.eu/
این سایت فکر کنم قدیمی باشه ولی قسمت فروش مبلغ رو وارد کردم معادلش رو ننوشت و یک سایت اکسچنج دیگه 0.001 بیت به بالا میشد تبدیل کرد و احتمالا بیشترشون بهمین صورت باشه
  • First Select what you want to Sell/Give or Buy/Get
  • After selecting please enter amount in Sell/Give window, and you will see how much you will Buy/Get after.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
بیت کوین رو چقد میخرن؟مثلا 1 میلیون ساتوشی رو چقد بر میدارن؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
بیت کوین رو چقد میخرن؟مثلا 1 میلیون ساتوشی رو چقد بر میدارن؟
از این قسمت میتونی به دلار تبدیل کنی بعنوان مثال 0.001 بیت میشه 6.33 دلار. 1 میلیون ساتوشی که احتمالا همون 0.01 بیت باشه یعنی 63.32 دلار. ولی متاسفانه دلار قیمتش اومده پایین چند وقت قبل هر دلار رو همون نهایت 13 ت میخریدن و بیت کوین رو هم اول خودشون به معادل دلاری تبدیل میکنن بعد میخرن و البته اینجا که بیشترشون ظاهرا مبالغ بالای 10 دلار خرید دارن! (برای هر انتقالی کارمزد هم کم میشه)
https://www.google.com/search?rlz=1...j0i13k1j0i13i5i30k1j0i8i13i30k1.0.UAfU8prxsGQ

Last edited:

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
این بیت کوین مبالغ کم چرا خریدار نداره. یک سایت خارجی که مبالغ کم رو بشه به دلار تبدیل کرد کسی سراغ نداره؟ قبلنا یکی بود الان پیدا کردنش سخته
منظورت دقیقا چیه ؟ یعنی می خوای مقدار کم بفروشی؟

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
Last edited:

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
متاسفانه نیست. قبلا یک صرافی اینترنتی بود حتی معادل 1 دلار رو هم میخرید ولی الان اکثرا میگن برامون صرف نداره مبالغ کم یا کمتر از قیمت اصلیه دلار خریدارن!
در هر صورت بلاخره کسی که خرید و فروش میکنه باید براش بصرفه و کسیکه مبلغ کم می خواد بخره باید یک کم بالاتر پرداخت کنه.
شما الان می خواید بخرید؟ یا بفروشید؟

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
چه قدر بیت کوین برا فروش داری؟

twhhhco

Registered User
لایک‌ها
31
شما اینطوری فک میکنی. بلاکچین قدیمی ترین هست و ایرانی ها توش 5% هم نیستن. اونایی که بیت کوین هاشون توی صرافی بیترکس از بین رفت هم همیجوری فکر میکردن.
وقتی باینانس داره به صراحت میگه که بهتره پولاتون رو خارج کنید، یعنی چی؟ یعنی انتظار هر چیزی رو داشته باش.
من هم با این دوستمون موافقم
بنظرم بهتره موجودی را به ولت کاغذی یا سخت افزاری انتقال بدیم (هرچند به صورت موقت)
بهرحال بسیار پیش اومده به دلایل مختلف حسابهای ایرانی ها را مسدود کردن

الان که دیگه رسما همه بهانه جدی هم دارن

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
بهترین کیف پول برا هر ارزی والت همون ارز هست ....

بالا