سایت ساز وبزیکسب درآمد

این ارور واسه چیه؟

شروع موضوع توسط mgs ‏16 فوریه 2007 در انجمن vBulletin و IPB

  1. mgs

    mgs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    رشت
    Forbidden
    You don't have permission to access /admincp/template.php on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    جدیدا با این مشکل رو برو شدم
    وقتی میخوام تو استایلم دست کاری کنم
    بر فرض تو header یا هر قسمت دیگهوقت سیو کردن این ارور رو میده
    من تا 1 هفته پیش که تست کرده بودم این مشکل رو نداشتم؟؟؟؟
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    پرمیشن اون مسیری که داده چنده ؟
    /admincp/template.php
     
  4. Mammads

    Mammads کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    493
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    chmod

    بذار رو 755 فلدر هرو و
    فایل ها 644
    :happy:
     
  5. mgs

    mgs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    رشت
    همین بودش ارور

    Forbidden
    You don't have permission to access /admincp/template.php on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/1.3.37 Server at www.mydomain.com Port 80
    دقیقا همین رو مینویسه
    ممنون میشم کمکم کنید
     
  6. mgs

    mgs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    رشت
    ممنون میشم توضیح بیشتری بدید
    chmod منظورتون کدوم ؟
    و کدوم فایلها رو بزارم 644 دسترسی شون رو
    متوجه نمیشم
    یه مقدار زیر دیپلم توضیح بدید ممنون میشم
     
  7. Mammads

    Mammads کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    493
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    آقا با یه برنامه اف تی‌ پی‌ منیجر به هاست وصل شید چی‌ مود این را بذرید رو همون چی‌ مود که گفتم
     
  8. mgs

    mgs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    رشت

    رو 666 بود
    الان درستش کردم 644 ولی بازم همون ارور رو میده
     
  9. mgs

    mgs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    رشت
    فولدر admincp رو 755 کردم و فیال template.php رو 644 ولی بازم همونطوریه؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی