آژانس هواپیمایی
pop up

این تصویر هر بار که صفحه رفرش بشه عوض می شه

شروع موضوع توسط متالیک ‏11 ژانویه 2008 در انجمن PHP

  1. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    سلام
    :D نگاه کنید این تصویر هر بار که صفحه رفرش بشه عوض می شه:

    [​IMG]

    اینو من با php نوشتم!
     
  2. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    جالب بود اما سخت نیست ;)
     
  3. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,447
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    میشه بهش لینک داد و هر بار که رفرش میشه لینکش هم مطابق عکس عوض بشه؟
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یه ریرایت ساده به یه فایل php هست که خروجیش با GD به طور رندوم عوض میشه !! :دی
     
  5. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    دقیقا منظور من هم همین بود، چه عجب یکی پیدا شد منظور ما رو درک کنه!

    نه لینکش عوض نمی شه، لینکش ثابته، ولی با یک لینک میشه چند تا عکس داشت.

    منظور شما از ریرایت همون ریدایرکته!؟ ریدایرکت نیست، خود فایل php هستش، ولی خروجیش همونیه که شما گفتید با gd به صورت رندوم عوض می شه.
     
  6. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
  7. boxilink
  8. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
  9. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    من با این تکنیک می خواستم آواتارم رو متغیر کنم ولی نشد، یعنی vbulletin آدرس http://www.juper.ir/avatar.jpg رو قبول نمی کنه. می گه invalid URL
    ولی هر جای دیگه غیر از آواتار لینک رو قرار بدی قبول می کنه. کسی می دونه چرا!؟
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اگه از همون rewrite استفاده بکنی قبول میکنه !! :دی
     
  11. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    خوب بابا صفحه php هست نام فولدر رو اين دادي
    خوب معلومه نميگيره vbulletin اونجا چون magic يعني فرمت واقعي رو چك مي كه نه اسم url رو
    در هر بار اجرا هم رندم يه عكس رو با php نشون ميدي در اصل با header حتي gd هم نمي خواهد
    بعد اگه اسم فولدر اين نبود به نظرت فرقي هم مي كرد؟؟

    چه چيز خاصي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  12. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    ویبالتین عکس رو دانلود میکنه ... ریموت نشون نمیده !!
    البته اصلا راه جالبی نیست ,
    من جوون بودم با htaccess این کارو کردم , که فایل های jpg رو به عنوان php میشناخت و فایلم میشد picture.jpg که فرمتش عکس بود
    ولی با مود ریرایت اپاچی , فایل های jpg رو به عنوان فایل php کدش رو پارس میکرد !!
     
  13. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    برای عوض کردن آواتار من یه ربات با Curl نوشته بودم هر یه دقیقه عوض میکرد آواتار رو. مثل همون که هر یه دقیقه امضا رو عوض میکرد !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    فکر کنم ازاین هم بتونید ایده بگیرید.
     
  16. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    فکر می کنم اصلا اسم فولدر تاثیری نداره. چیز خاصی نداره!
    در اصل اسکریپت من هم با header نوشته شده. اسکریپت رو پائین نوشتم ببینید.


    از راهنمایی شما متشکرم. فکر می کنم همون با htaccess کار کنم بهتر باشه! حالا اگه بتونید اسکریپتش رو اینجا هم بنویسید خیلی خوب می شه!

    اینجا رو هم دیدم!

    ---------------------------------------------------------------------------

    تو فولدر avatar.jpg چهار تا عکس jpg از شماره 1 تا 4 ریختم و بعدش این کد رو نوشتم و در نهایت با نام index.php ذخیره کردم.
    PHP:
    <?php
    $pic 
    rand(1,4).".jpg";
    $im = @imagecreatefromjpeg($pic); 
    header("Content-type: image/jpeg");
    imagejpeg($im);
    ?>
    حالا اگه می شه شما اسکریپت تغییر آواتار با htaccess رو اینجا بنویسید.
    تشکر