آژانس هواپیماییexchanging

این خطاها برای چیه؟

شروع موضوع توسط mo|-|sen ‏1 فوریه 2006 در انجمن PHP

  1. mo|-|sen

    mo|-|sen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,311
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    KASHAN
    سلام بر بروبچ PHP

    دوستان میخواستم بدونم این خطا ها برای چیه؟

    روی خطا هم میرم روی Line 70 این عنوان بود:

    PHP:
    $row=mysql_fetch_array($res);
    :Line 77

    PHP:
    $row1=mysql_fetch_array($res);
     
  2. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    hdن خطا برای اینکه کوئری که قبلا گرفتی نتیجه نداشته که استخراج کنه
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    table خالی هست...
     
  4. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    سلام

    ممکنه از اتصال به بانک هم باشه يعتي درست متصل نشده باشي به ديتابيس
     
  5. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    اگه درست وصب نشده باشه ارور میده نوع Query که نوشتی چیزی خروجی نمیده بهتره قبله این بشماری خروجی رو اگه با صفر مساوی بود اینو اجرا نکنه اینجوری ارور نمیده ....
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اینطوری:
    PHP:
    if(count($row) =! 0)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    نه اینجوری نیست !
    PHP:
             $nummysql_num_rows($sql);
             if(
    $num 0){
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    مال منم میشه!!! خوب آرایه رو میشمره IQ
     
  10. shaar

    shaar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2003
    نوشته ها:
    721
    تشکر شده:
    55
    محل سکونت:
    Iran
    خوب اگه ارور تعريف نشده باشه که ارور نمي ده
     
  11. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  12. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    درسته باید اصولی باشه
     
  13. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    راستی اونی که سالار گفتی کار نمیکنه چون اولش آرایه نیست !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    باشه بابا " له پته م ده ر چو!!!"
     
  16. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  17. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    شما می شه به هم نپرید ؟ !!!! :hum:
    دوست عزیز می شه بگی قسمت های اصلی کدت رو که با دیتا بیس کار می کنه (در همین صفحه رو ) اینجا بنویسی ؟
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آره عزیز بذار
    ولی میلاد جان قبلا خیلی به این مشکل برخوردم و همیشه واسه این بوده که Table خالیه