• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این دامنه + محتوای سایت چقدر میرزه؟

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دوستان سایت http://www.dvdcenter.ir/ چقدر میرزه؟
20 تومن؟ 50 تومن؟ حدودا چقدر؟

ممنون میشم نظرتون رو بنویسید.

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببین دامین اش بد نیست..من نسبت به بازدیدش حدود 10 تومن قیمت میزنم! ولی دامین+بازدید+محتوا 20 تومن..بیشتر بخری ضرر هست!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
ببین دامین اش بد نیست..من نسبت به بازدیدش حدود 10 تومن قیمت میزنم! ولی دامین+بازدید+محتوا 20 تومن..بیشتر بخری ضرر هست!
10 تا 20:eek: کم نیست! این سایت حداقل 1.دامین 2.هاست 3.سیستم مدیریت محتوا روشه.....:lol:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

عجب قيمتي !!! اند بز خريه :دي

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عجب قيمتي !!! اند بز خريه :دي

من چون کارم اینه برنامه پولی آنالیزر دارم...وقتی .COM اش بیشتر از 200 دلار نمی ارزه .IR دیگه کلکش خوندس...یه دامین خریده 4 تومن یه هاست 4-5 تومن محتوایی هم که نداره بازدیدش هم در کل 1000 تا آی پی بوده!

شما به نظر من زیادی تو مسائل سایت جو گیر هستی ...باسه همینه که تاحالا یه دامین هم نتونستی بفروشی....(منظورم همون IMAGGEEEEEEEEEEEEEEEEE.US و ...) به هر حال امیدوارم بزرگتر که شدی بیشتر چیز میز یاد بگیری که مثل اون ssl سوتی ندی تو بخش ماهواره(جوابت رو همونجا نوشتم)...:lol:

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
من چون کارم اینه برنامه پولی آنالیزر دارم...وقتی .COM اش بیشتر از 200 دلار نمی ارزه .IR دیگه کلکش خوندس...یه دامین خریده 4 تومن یه هاست 4-5 تومن محتوایی هم که نداره بازدیدش هم در کل 1000 تا آی پی بوده!

شما به نظر من زیادی تو مسائل سایت جو گیر هستی ...باسه همینه که تاحالا یه دامین هم نتونستی بفروشی....(منظورم همون IMAGGEEEEEEEEEEEEEEEEE.US و ...) به هر حال امیدوارم بزرگتر که شدی بیشتر چیز میز یاد بگیری که مثل اون ssl سوتی ندی تو بخش ماهواره(جوابت رو همونجا نوشتم)...:lol:

من به بازديدش توجه نكردم !
من خيلي سايت و .. فروختم شما اينجا تو قيمت دادن باش !
اره من بچم شما بزرگ مردي :دي
جواب اس اس ال را هم دادم ! جواب ندادي !!!

ميخواي اداي كسي را در بياري كه يعني بيشتر ميدوني :دي

موفق باشيد ;)

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه عزیزم جواب این http://forum.persiantools.com/t102665-page3.html
+ من ادعام نمیشه ولی اون کسایی که از من دلار پی پل میخرند یا کسایی مثل dariuSh که باهم شریک هستیم میدونند ترانکشن پی پل و SEDO من اون 2 میلیونی که شما 4 ماه دنبالشید رو 1 ماه در میاره...

بهر حال دیگه تو پست این آقا جوابتون رو نمیدم ..اگه حرفی بود یه تاپیک یا پی ام بزن.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
اون 2 میلیونی که شما 4 ماه دنبالشید رو 1 ماه در میاره...

پست بازارچه را خونديد ؟‌ميدونيد چقدر هزينه تبليغ ماهيانه در سايت ما ميشه !؟ يا اون سايت را چند خريدم ؟!‌درامد 4 ماهه شما را من در يه ماه در ميارم اون 2000$‌ را ميخواستم با كسي شريك شم كه زيادم واجب نبود اما پروژه همكاري با كسايي كه چيزي نميدونند بود.

omidkorat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادش به خیر!!

این دامین رو اولین بار من سال 2005 خریدم. بعد انقدر دست به دست چرخید تا رسید به شما...

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
پس میانگین همون 50 تومن.
متشکرم از توجه همه ی دوستان

بالا