• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این دامنه چقدر می ارزه ؟ centernet.ir

ehsan_bani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این دامنه چقدر می ارزه ؟ centernet.ir

mohsen041

Registered User
لایک‌ها
32
چیز خاصی نیست
البته جسارت نباشه شما خودت میلیارد ها ارزش داری ولی دامین در حد 10 تومن به زور :D

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
بستگی داره با چه زایه ای به ان نگاه کنید.
سنترنت اسم یک شرکت نسبتا معروفی است: http://www.centernetsearchgroup.com
سنترنت نام انترانت داخلی مرکز علوم سلامت دانشگاه اوکلاهاما است: https://centernet.okstate.edu/index.php
به قول هاتف اصفهانی
چشم دل باز کن که جان بینی
آنچه نادیدنی است آن بینی
گر به اقلیم عشق روی آری
همه آفاق گلستان بینی

نتیجه اینکه ارزش چنین دامنه هایی قائم به ذات آنها نیست، بلکه به بستگی به نگاه و خدمتی دارد که قرار است ارائه شود.

ehsan_bani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
rasoul911 خب شما که انقد نظر باحالی دادی یه قیمتم میگفتی دیگه

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
rasoul911 خب شما که انقد نظر باحالی دادی یه قیمتم میگفتی دیگه
ممنون از لطف شما. من هم گفتم بستگی دارد. بنابراین یک قیمت مشخص را نمی توان پیشنهاد داد!
حالا برای اینکه آدم Open Mind ی به نظر می رسی و من هم از این نوع آدم ها خوشم میاد، یک قیمت تقریبی پیشنهاد می کنم. بین 50 تا 70 هزار تومان.

ehsan_bani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما سرور مایی . بنظرت اگه بخوام خودم سایت کنم چه موضوعی بزنم ؟؟؟ اصن روش کار کنم یا نه ؟؟؟

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
شما سرور مایی . بنظرت اگه بخوام خودم سایت کنم چه موضوعی بزنم ؟؟؟ اصن روش کار کنم یا نه ؟؟؟
اگر نظر منو بخوای این کارو نکن!
قحطی دامنه که نیست. شما موضوع ساییتون را اول بدون توجه به اسم دامنه انتخاب کنید. تحلیل موقعیت نمایید، رقبا را بشناسید یک استراتژی مشخص داشته باشد. اگر همه این کارها را انجام دادید و وقت، سرمایه و انگیزه کافی برای فعالیت داشتید، آن وقت به فکر اسم دامنه بیفتید و مطمئن باشید می توانید بهترین دامنه را پیدا کنید و یا با قیمت مناسب خریداری نمایید. البته من هم قبول دارم که در برخی مواقع اگر دامنه ای خیلی رند و منحصر بفرد باشد می توان برعکس عمل کرد یعنی از دامنه شروع کرد و به سایت رسید.

بالا