• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این سایت اسکم نیست؟

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
http://zumoney.xyz/7276826243995/
لینکی که بهم داده شده.
میزن درامدش تخیلیه و یه درصد هم احتمال نمیدم کسی بابت کلیک و تبلیغ اینقدرماهیانه واریزکنه
بعضی ادعاها:
با انجام هر کلیک ($0.1) به شما پرداخت میشود.
10 سنت هم ازاین بخش
photo_2018-09-30_15-59-00.jpg

هر نفر باید چهل نفرو از طریق لینکی که برای هر نفره به سایت ببره
و وقتی چهل نفر کامل شد یه کد میده که اون کدو باید برای پرداخت پول وارد کنیم

این روش یک روش اصولی و جهانی در زمینه بازاریابی و تبلیغات هست که یک مجموعه یا یک شرکت تبلیغاتی از یک فروشنده پول میگیره و اجناس اون رو تبلیغ میکنه. و بعد همزمان به چند بیننده یا خریدار پول میده که اون تبلیغ رو ببینند. اینجوری اون تبلیغ در رتبه ی بالا نگه داشته میشه و بازدید میخوره و اون شرکت هم درآمد خودش رو کسب میکنه
بعد از اینکه حداقل موجودی شما ۱۵۰ دلار شد، شما میبایست از طریق کدی که مختص شماست یک مجموعه ۴۰ نفری بهمین ترتیب درست کنی
(معرفی کنید) مثل کاری که من کردم و بعد میتونی درخواست دریافت رو ثبت کنید.
۴۰ نفر که تکمیل شدند باید برای تایید حساب ایران حدود ۳۰ روز صبر کنید تا حسابتون تایید بشه و پول پرداخت بشه.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
فکر کردن نداره دیگه تابلو عست این روش چهل تا رفرال بیار تا پولتو بدم دیگه تکلیفش روشنه

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
تست شده یا به همو دلیل درامد زیاد و غیرعادی که وعده داده؟اون برداشت ها که زده سرکاریه؟
من نه ولی یکی از دوستان به حداقل برداشت رسید بعد گفت باید 40 تا زیر مجموعه داشته باشی 33 تا داشت 7 تا هم جور کرد شد 40 تا بعد آدرس بیتکوین داد ولی واریز نشد

بالا