mehdeejay2020
Registered User
- نوشتهها
- 736
- لایکها
- 570
http://zumoney.xyz/7276826243995/
لینکی که بهم داده شده.
میزن درامدش تخیلیه و یه درصد هم احتمال نمیدم کسی بابت کلیک و تبلیغ اینقدرماهیانه واریزکنه
بعضی ادعاها:
با انجام هر کلیک ($0.1) به شما پرداخت میشود.
10 سنت هم ازاین بخش
هر نفر باید چهل نفرو از طریق لینکی که برای هر نفره به سایت ببره
و وقتی چهل نفر کامل شد یه کد میده که اون کدو باید برای پرداخت پول وارد کنیم
این روش یک روش اصولی و جهانی در زمینه بازاریابی و تبلیغات هست که یک مجموعه یا یک شرکت تبلیغاتی از یک فروشنده پول میگیره و اجناس اون رو تبلیغ میکنه. و بعد همزمان به چند بیننده یا خریدار پول میده که اون تبلیغ رو ببینند. اینجوری اون تبلیغ در رتبه ی بالا نگه داشته میشه و بازدید میخوره و اون شرکت هم درآمد خودش رو کسب میکنه
بعد از اینکه حداقل موجودی شما ۱۵۰ دلار شد، شما میبایست از طریق کدی که مختص شماست یک مجموعه ۴۰ نفری بهمین ترتیب درست کنی
(معرفی کنید) مثل کاری که من کردم و بعد میتونی درخواست دریافت رو ثبت کنید.
۴۰ نفر که تکمیل شدند باید برای تایید حساب ایران حدود ۳۰ روز صبر کنید تا حسابتون تایید بشه و پول پرداخت بشه.
لینکی که بهم داده شده.
میزن درامدش تخیلیه و یه درصد هم احتمال نمیدم کسی بابت کلیک و تبلیغ اینقدرماهیانه واریزکنه
بعضی ادعاها:
با انجام هر کلیک ($0.1) به شما پرداخت میشود.
10 سنت هم ازاین بخش
هر نفر باید چهل نفرو از طریق لینکی که برای هر نفره به سایت ببره
و وقتی چهل نفر کامل شد یه کد میده که اون کدو باید برای پرداخت پول وارد کنیم
این روش یک روش اصولی و جهانی در زمینه بازاریابی و تبلیغات هست که یک مجموعه یا یک شرکت تبلیغاتی از یک فروشنده پول میگیره و اجناس اون رو تبلیغ میکنه. و بعد همزمان به چند بیننده یا خریدار پول میده که اون تبلیغ رو ببینند. اینجوری اون تبلیغ در رتبه ی بالا نگه داشته میشه و بازدید میخوره و اون شرکت هم درآمد خودش رو کسب میکنه
بعد از اینکه حداقل موجودی شما ۱۵۰ دلار شد، شما میبایست از طریق کدی که مختص شماست یک مجموعه ۴۰ نفری بهمین ترتیب درست کنی
(معرفی کنید) مثل کاری که من کردم و بعد میتونی درخواست دریافت رو ثبت کنید.
۴۰ نفر که تکمیل شدند باید برای تایید حساب ایران حدود ۳۰ روز صبر کنید تا حسابتون تایید بشه و پول پرداخت بشه.