برگزیده های پرشین تولز

این لبتاب من چرا در حد یه لبتاپ core i 3 بهم جواب نمیده!؟

ice_life_2012

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2013
نوشته‌ها
288
لایک‌ها
6
محل سکونت
اصفهان
سلام دوستان
اول همه بگم لبتاپ منHPpavilion g 1139tx هست
مشخصات هم:
core i 5
vga 1 up to 2
ram 4
win 7 64 bit
من نمیدونم مشکل از کجاست که داخل بازی های معمولی مثل فیفا 12 (فیفا 13 و 14 که دیگه هیچی...) باید حالت گرافیکی رو روی ضعیفترین حالت ممکن تنظیم کنم تا بشه بدون لگ بازی کرد. خیلی ام لبتاپ داغ میشه.

من دوستمacer core i 3 داره فیفا 14 رو رو گرافیک بالا بدون هیچ مشکلی اجرا میکرد!

میخواستم اگه بشه راهنماییم کنید که ببینم مشکل از لبتاپ یا نصب درایور ها یا...؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,095
لایک‌ها
23,611
سن
43
محل سکونت
طهران
شما بهتره از يك كول پد قوي استفاده كني . مدل تك فن و فن بزرگ ديپ كول مناسبه .
 

ice_life_2012

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2013
نوشته‌ها
288
لایک‌ها
6
محل سکونت
اصفهان
شما بهتره از يك كول پد قوي استفاده كني . مدل تك فن و فن بزرگ ديپ كول مناسبه .
استفاده میکنم داداش. تقریبا گرم شدنش کمتر میشه اما کلا نمیدونم چرا اینقدر گرافیکش ضعیفه.
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,095
لایک‌ها
23,611
سن
43
محل سکونت
طهران
گرافيكش اينتل gma باشه . اين طبيعي هست . چون اصلا براي گيم طراحي نشده
 

ice_life_2012

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2013
نوشته‌ها
288
لایک‌ها
6
محل سکونت
اصفهان
گرافیکش amd هست. cpu اینتل core i 5
ازکجا میشه فهمید که درایورها همه به درستی نصب شدن؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,095
لایک‌ها
23,611
سن
43
محل سکونت
طهران
شما يك شات از ديوايس منيجر بهم بديد بهتون ميگم . فقط قسمت display adapter رو باز كنيد
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,095
لایک‌ها
23,611
سن
43
محل سکونت
طهران
خوب شما درايور جديد چيپ 6470 رو از سايت amd دانلود كنيد . كه موقع اجراي بازي از گرافيك اينتل سوئيچ كنه به amd
 

ice_life_2012

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2013
نوشته‌ها
288
لایک‌ها
6
محل سکونت
اصفهان
من تاحالا چندبار دانلود کردم یا اشتباه بوده ب فایده ای نداشته اگه فرصت داشتید لینک دانلودشو واسم بذارید بسیارررر متشکر
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,095
لایک‌ها
23,611
سن
43
محل سکونت
طهران
ويندوزتون 64 بيت سون هست ؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,095
لایک‌ها
23,611
سن
43
محل سکونت
طهران
بايد درايور قبلي رو انيستال كنيد . همينطور درايور اينتل رو هم از سايت خود hp بگيريد
اول اينتل رو بگيريد و نصب كنيد و بعد amd
 

ice_life_2012

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2013
نوشته‌ها
288
لایک‌ها
6
محل سکونت
اصفهان
بايد درايور قبلي رو انيستال كنيد . همينطور درايور اينتل رو هم از سايت خود hp بگيريد
اول اينتل رو بگيريد و نصب كنيد و بعد amd
داداش از خود سایت HP من درایور اینتل رو گرفتم اما نصب نمیشه و اروری که داخل عکس مشاهده می کنیدا میده.! مدل لبتاپ هم درست زدم داخل سایت hp
a1.jpg
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,095
لایک‌ها
23,611
سن
43
محل سکونت
طهران
هر دو درايور رو بايد unistall كنيد و دوباره اول اينتل و بعد amd
 

ice_life_2012

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2013
نوشته‌ها
288
لایک‌ها
6
محل سکونت
اصفهان
هر دو درايور رو بايد unistall كنيد و دوباره اول اينتل و بعد amd
همینکارو میکنم داداش.اما فکر کنم این فایل مشکل داره. از خود سایت اینتل حالا دارم اخرین ورژنشو دانلود میکنم تموم شد خبرشو بهتون میدم
 
بالا