این متن رو به هر زبونی که بلدین ترجمه کنین ممنون میشم

شروع موضوع توسط MD66 ‏16 آپریل 2013 در انجمن آموزش زبانهای خارجی

  1. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,632
    تشکر شده:
    206
    محل سکونت:
    400 City
    به نام خدا
    سلام:D
    یکی اینارو ترجمه کنه دستش مرسی انگلیسی فرانسه آلمانی و هر زبونی فقط منظور رو برسونه تخلیص و ..آزاد

    به نام خدا


    با سلام

    از اینکه تولبار بگردین را نصب کرده اید متشکریم.

    قابلیت های تولبار در زیر توضیح داده شده اند:
    این تولبار سایتهای اسپم را از جستجوگرها حذف میکند اگر هنوز نحوه عملکرد آنرا ندیده اید بر روی لینک های زیر کلیک کنید تا به صفحه ایندکسهای یکی از سایتهای اسپمی که این تولبار آنها را حذف میکند بروید و عملکرد آنرا ببینید.
    Test Anti Spam: Google , Bing , Yahoo , Aol
    لیست این سایتها بصورت خودکار بروز میشود و نیاز نیست تولبار را بزور کنید.
    این قابلیت فقط برای زبان فارسی میباشد و کاربران دیگر میتوانند از قابلیت بلاک کردن پاپاپ آن استفاده کنند.

    قابلیت جدید این تولبار بلاک کردن پنجره های پاپاپ هست. پاپاپهای معمولی توسط خود مرورگرها بلاک میشوند ولی پاپاپ هایی که با کلیک فعال میشوند توسط این تولبار بلاک میشوند. این تولبار بصورت نامحسوس عمل میکند و اصلا شما متوجه نمیشوید که صفحه ای حاوی پنجره های پاپاپ بوده است.
    فقط زمانی که آیکون تولبار که بصورت شیر است در گوشه بالای صفحه ظاهر شده باشد و یا منوی تولبار در بالای صفحه اضافه شده باشد ، تولبار فعال است و میتوانید با خیال راحت کلیک کنید، اما ممکن است بدلیل حجم زیاد صفحه و عدم لود شدن کامل آن تولبار نیز فعال نشود در اینصورت 2 راه پیش روی دارید:
    1- بر روی دکمه Stop مرورگر کلیک کنید تا تولبار فعال شود. (البته ممکن است باز هم فعال نشود!)
    2-کلیک کنید!
    بله کلیک کنید تا پنجره های پاپاپ برای شما باز شوند اما.... بعد از اینکه پنجره های پاپاپ باز شدند بر روی چک باکس Active Preload تا برای این سایت قابلیت پیش لود فعال شود.

    این قابلیت را برای هر سایتی میتوانید بکار ببرید به شرطی که در آن سایت تولبار فعال نشده باشد و شما پنجره های پاپاپ را ببینید و تولبار بتواند اطلاعاتی راجع به آنها جمع آوری کند .

    قابلیت دیگر امکان جستجو در میان بیش از هزار فروشگاه اینترنتی است.

    با استفاده از این قابلیت شما میتوانید کالای مورد نظر خود را در میان فروشگاه های مختلف جستجو کرده و نسبت به خرید آن اقدام نمائید.

    با تشکر

    دانشی آنلاین


    این تولبار قابلیت ترور دارد :D مرگ بر آمریکا مرگ بر انگلیس:D این مهمه حتما قید شود:D
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. آوانگارد

    آوانگارد Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,505
    تشکر شده:
    486
    محل سکونت:
    تـ هـ ـر ا ن
    به نام خدا
    In the name of God
    بسم الله

    با سلام
    Hello there,
    مرحبا بکم؛


    we appreciate your installation of Begardin toolbar
    از اینکه تولبار بگردین را نصب کرده اید متشکریم.
    شکرا جزیلا لاستخدام هذه الدوات الاینترنتی

    قابلیت های تولبار در زیر توضیح داده شده اند:
    toolbar's features are as following:
    قدرات:

    بقیه اش رو عربی بلد نیستم.

    this toolbar will omit spamming websites form the result's of search engins, if you are still unfamilliar with it's function click on the folloiwing links to go to one of spamming websites to see how it works
    این تولبار سایتهای اسپم را از جستجوگرها حذف میکند اگر هنوز نحوه عملکرد آنرا ندیده اید بر روی لینک های زیر کلیک کنید تا به صفحه ایندکسهای یکی از سایتهای اسپمی که این تولبار آنها را حذف میکند بروید و عملکرد آنرا ببینید.
    Test Anti Spam: Google , Bing , Yahoo , Aol

    the list of these websites gets updates automatically and manual update is needless
    لیست این سایتها بصورت خودکار بروز میشود و نیاز نیست تولبار را بزور کنید.

    این قابلیت فقط برای زبان فارسی میباشد و کاربران دیگر میتوانند از قابلیت بلاک کردن پاپاپ آن استفاده کنند.
    this function is specified to Persian language, other language users could just use the pop up blocker

    قابلیت جدید این تولبار بلاک کردن پنجره های پاپاپ هست. پاپاپهای معمولی توسط خود مرورگرها بلاک میشوند ولی پاپاپ هایی که با کلیک فعال میشوند توسط این تولبار بلاک میشوند. این تولبار بصورت نامحسوس عمل میکند و اصلا شما متوجه نمیشوید که صفحه ای حاوی پنجره های پاپاپ بوده است.
    new ability is to block pop ups.

    فقط زمانی که آیکون تولبار که بصورت شیر است در گوشه بالای صفحه ظاهر شده باشد و یا منوی تولبار در بالای صفحه اضافه شده باشد ، تولبار فعال است و میتوانید با خیال راحت کلیک کنید، اما ممکن است بدلیل حجم زیاد صفحه و عدم لود شدن کامل آن تولبار نیز فعال نشود در اینصورت 2 راه پیش روی دارید:
    the instance the Lion icon is displaying on the to of the window, the program is functioning and you can click with peace of mind, but this may now work due to the shortage of memory, this problem has two remedies:

    1- بر روی دکمه Stop مرورگر کلیک کنید تا تولبار فعال شود. (البته ممکن است باز هم فعال نشود!)
    1- click on Stop icon in the browser

    2-کلیک کنید!
    2- click!
    بله کلیک کنید تا پنجره های پاپاپ برای شما باز شوند اما.... بعد از اینکه پنجره های پاپاپ باز شدند بر روی چک باکس Active Preload تا برای این سایت قابلیت پیش لود فعال شود.
    yes go ahead and click to open up the pop-ups but...
    این قابلیت را برای هر سایتی میتوانید بکار ببرید به شرطی که در آن سایت تولبار فعال نشده باشد و شما پنجره های پاپاپ را ببینید و تولبار بتواند اطلاعاتی راجع به آنها جمع آوری کند .

    قابلیت دیگر امکان جستجو در میان بیش از هزار فروشگاه اینترنتی است.

    با استفاده از این قابلیت شما میتوانید کالای مورد نظر خود را در میان فروشگاه های مختلف جستجو کرده و نسبت به خرید آن اقدام نمائید.

    با تشکر

    دانشی آنلاین
     
  4. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,632
    تشکر شده:
    206
    محل سکونت:
    400 City
    سلام دستت مرسی:D
    این معنیش جالب نیست مگه رم سیستمه؟
    shortage of memory
    کلا اون قسمت زیادی خلاصه شده
    بقیشم که سانسور شده:D
    امتیاز شما 10 از 20 1.5 چراغ سفید روشن میشه منتظر دوستان دیگر نیز هستیم تا کمک کنن این متن کامل بشه:rolleyes:
     
  5. ansar

    ansar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2010
    نوشته ها:
    403
    تشکر شده:
    247
    ترجمه این یک قسمت رو من تقبل می کنم.

    مرگ بر آمریکا مرگ بر انگلیس

    Down with Amrica
    Down with english
     
  6. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,632
    تشکر شده:
    206
    محل سکونت:
    400 City
    England
    بهتر نیست؟
    بابا این همه زبان شناس 4 خط متن رو ترجمه نمیکنن؟
     
  7. new24

    new24 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2010
    نوشته ها:
    1,301
    تشکر شده:
    306
    محل سکونت:
    مشهد
    من از تولبارتون استفاده میکردم و میکنم
    فقط نفهمیدم تنظیماتش کجاست؟واسه فعال کردن پاپ اپ چون جلوی هیچ پاپ اپ کلیکی رو نمیگیره
     
    MD66 از این نوشته تشکر کرده است.
  8. Sadhu

    Sadhu Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2013
    نوشته ها:
    1,099
    تشکر شده:
    499
    محل سکونت:
    اصفهان
    مرسی داداش ، کلی خندیدم .
    البته این قبیل شعار ها قالبا مورد پسند افرادی با این سطح سواد هست،.
     
    new24 از این نوشته تشکر کرده است.
  9. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,632
    تشکر شده:
    206
    محل سکونت:
    400 City
    سلام
    شما آیکن شیر رو میبینین بالای صفحه بعد کلیک میکنین؟
    اصلا منوی سبز رنگ بالای صفحه براتون نمایش داده میشه؟
    چه سایتی و چه زمانی کلیک میکنین
    از قابلیت Active Preload استفاده کردین؟
    مرورگرتون؟ ورژنش؟
    این اولین باریه که کسی میگه کار نمیکنه!
     
    new24 از این نوشته تشکر کرده است.
  10. new24

    new24 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2010
    نوشته ها:
    1,301
    تشکر شده:
    306
    محل سکونت:
    مشهد
    ایکن شیر واسه من پایین صفحه هستش توی نوار افزودنی ها و وقتی روش میزنم فقط مینویسه سایت و القادر و about
    ولی واسه گوگل کار میکنه و جستجو از نیازپردازان و ... رو گرافیکی میبنده ولی پاپ آپ کار نمیکنه

    توی تولبار هم همین وضعیته و فقط همون ایکن شیر و سرچ مشاهده میشه
     
    MD66 از این نوشته تشکر کرده است.
  11. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,632
    تشکر شده:
    206
    محل سکونت:
    400 City
    آیکن شیر و منوی سبز رنگ باید بالای صفحه ظاهر بشه. آیکن شیر چند ثانیه ظاهر میشه و بعد مخفی میشه ولی منو باقی میمونه و چند تا گزینه داره
    شما مطمئنین ورژن 5 رو دانلود کردین؟
    این ورژن 5 چند وقت بیشتر نیست ریلیز شده ها نکنه ورژن قدیمی که فقط آنتی اسپم بود رو نصب کردین

     
    new24 از این نوشته تشکر کرده است.
  12. new24

    new24 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2010
    نوشته ها:
    1,301
    تشکر شده:
    306
    محل سکونت:
    مشهد
    بله من ورژن 4 رو نصب کردم(نمیدونستم ورژن جدیدتر اومده)
    الان هرچی توی سایتتون سعی میکنم تولبار رو اپ کنم نمیشه
    میره توی لینک
    www.begardin.daneshionline.ir/c/click.php?id=2
    و این لینک هم وجود نداره(نمیاره)
    توی خود سایت موزیلا هم پیداتون نمیکنم(سرچ میکنم begardin toolbar)
    خود افزونه رو هم سعی میکنم بروزرسانی کنم نمیشه
     
    MD66 از این نوشته تشکر کرده است.
  13. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,632
    تشکر شده:
    206
    محل سکونت:
    400 City
    http://www.begardin.daneshionline.ir/c/click.php?id=2
    همین الان کیک کردم و کار میکنه که:D
    لینکی نمیاد باید گزینه Allow ظاهر بشه که اجازه نصب تولبار رو میخواد ازتون

    سایتهای دیگه ورژن پایینترن و این تاپیک رو زدم که اول انگلیش ترجمه بشه بعد اونا هم آپدیت بشن تا خارجیها بفهمن چی به چیه
    گزینه آپدیت خود تولبار فعال نیست...
    از توی موزیلا هم فکر کنم خیلی وقت پیش پاک کردم و بیشتر توی سافت پدیا مانور دادم تا تعداد دانلودها متمرکز بشه هر ند بعدش سایتهای دیگه از سافت پدیا کپی کردن!
     
    new24 از این نوشته تشکر کرده است.
  14. new24

    new24 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2010
    نوشته ها:
    1,301
    تشکر شده:
    306
    محل سکونت:
    مشهد
    الان کار کرد
    نمیدونم چی شده این مرورگر من،جستجوگر گول رو نداره بالاش و یاهو رو هم باز نمیکنه
     
  15. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,632
    تشکر شده:
    206
    محل سکونت:
    400 City
    یعنی اون سرچی که همه دارن رو نداری؟!!
    یه بار دیگه نصب کن فایرفاکس رو
     
  16. new24

    new24 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2010
    نوشته ها:
    1,301
    تشکر شده:
    306
    محل سکونت:
    مشهد
    کلا ویندوزم بهم ریخته،ویندوز دیگم که 32 هست مشکلی نداره
    ولی بازم سرچ گوگل نداره!!!
    دارم عادت میکنم،توی سرچ بار هم ک هسرچ میکنم این AVG میاد وسط میگه 403!!!
     
  17. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,632
    تشکر شده:
    206
    محل سکونت:
    400 City
    ویندوز رو نصب کن دوباره
    من که ایمیج دارم هر وقت قاطی کنه برمیگردونم
     
  18. yasinya3in

    yasinya3in Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2013
    نوشته ها:
    129
    تشکر شده:
    32
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون