آژانس هواپیماییexchanging

این مشکل مال چیه ؟

شروع موضوع توسط neo2 ‏12 اکتبر 2005 در انجمن PHP

  1. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    سلام. من یه اسکریپت دارم نصب می کنم که بهم پیغام میده دیتابیس وجود نداره. باید چیکار کنم؟

    یه دیتابیس هم ساختم و تمام امکانات رو هم بهش دادم. ولی تاثیری نداشت. واسه آدرس دیتابیس چی باید وارد

    کرد ؟ کلا می تونید کمکم کنید که چیکار باید کرد ؟
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    کلا شما پیغام رو بگذارید...
     
  3. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    پیغام اش اینه :

    A test connection made to the database was NOT successful.

    The error message returned is:

    Access denied for user: '@zeta.main-hosting.com' (Using password: YES)

    Please click on the Back button below to review your database server settings.

    If you require help with your database server settings, please consult your hosting company

    و بعضی وفت ها هم میگه دیتابیس وجود نداره
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    شما دیتا بیستون local هست؟ یا روی zeta.main-hosting.com ؟
    این پیغام یعنی یوزر نیم ویا پسورد تون اشتباهه یا دیتابیستون رو پیدا نمیکنه.
     
  5. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    دیتابیس روی هاست هست دیگه. تو CPanel یه دیتابیس ساختم. ولی فکر کنم مشکل واسه آدرس دادن برای پیدا کردن اون باشه. خوب هاست من که آدرسش بالا هست. چطوری باید آدرس دیتابیس رو داد؟

    Help خودش رو هم نگاه کردم و مثل اون آدرس دادم. ولی بازم درست نشد. میتونید از اول بگید که باید چیکار کنم>

    منو حسابی گیج کرده.
     
  6. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    مشکل از یوزر نیم پسورده
    یا اشتباده وارد کردی یا اون یوزر نیسم اجازه دستیابی به اون دیتابیس رو نداره
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    عجیبه. ولی به هر حال این مسیج یعنی به دیتابیس وصل نمی شید، از هاستینگتون بپرسید که یوزر نیم و پسورد و اسم server دیتابیس چی هست. یکی از اینا غلطه.

    درضمن کد PHP تو باید یک چیزی شبیه به این باشه:

    PHP:
    $dbhost='localhost';
    $dbun='username';
    $dbpass='password';
    mysql_connect($dbhost,$dbun,$dbpass) or die("Can not connect to database.");
    mysql_select_db($dbname) or die("Can not use database.");
    یک امتحان هم بکنید و server رو همون localhost بگذارید شاید درست شه. چون به هر حال شما که ریموت وصل نمیشید. کد PHP هم روی همون هاستیگ هست اجرا میشه دیگه...
     
  9. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    من یه اسکریپت اماده گرفتم و دارم نصب مبکنم. به صورت Setup نصب میشه. هنوز اینه :

    Unable to select database

    Balabala الان به شما پیغام خصوصی میدم.
     
  10. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    توی cpanel حتما باید user رو به database اضافه کنید ها !
     
  11. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    تعجبه !! الان همه اطلاعاتش درسته. دیتا بیس ساخته شده. یوز و پسورد ثبت شده. یوزر با همه امکانات بهش

    اضافه شده. ولی الان مشکل هاست میگیره. میگه که هاست وجود نداره ؟ چی باسد بزنم ؟

    Locall Host یا آدرس هاست خودم؟

    کاملا منو گیج کرده :wacko:
     
  12. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    تایپ کن localhost
    این اسکریپت چی هست؟ شاید اسکریپته باگ داره؟
     
  13. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    نمیدونم والا .... لوکال هاست رو هم قبول نداره. این یه اسکریپته که مال یه لینک دونی هست. یکی از بچه ها

    خریده و گذاشته واسه بقیه دانلود کنن.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right