درود
دوستان این پاور چند میارزه و چند میخرید ؟
گارانتی نداره
POWER SUPPLY OCZ 1010W GAME X STREAM
مشاهده پیوست 89613مشاهده پیوست 89614مشاهده پیوست 89615مشاهده پیوست 89616مشاهده پیوست 89617مشاهده پیوست 89618
![]()
اسمت چرا تو عکسا نیست. شما همونی که معروفی به پیچوندن بچه ها در فروختن اجناس؟ موبایل خاموش میکنیو غیبت میزنه :x
اسمت چرا تو عکسا نیست. شما همونی که معروفی به پیچوندن بچه ها در فروختن اجناس؟ موبایل خاموش میکنیو غیبت میزنه :x
آقا بزار پستات به 100 برسه بعد نظر بده. این وصله ها به آقا نوید نمی چسبه. نوید جان از هرنظر سالارناسمت چرا تو عکسا نیست. شما همونی که معروفی به پیچوندن بچه ها در فروختن اجناس؟ موبایل خاموش میکنیو غیبت میزنه :x
نو هست یا دست دوم ؟
آقا بزار پستات به 100 برسه بعد نظر بده. این وصله ها به آقا نوید نمی چسبه. نوید جان از هرنظر سالارن
عزیز یه 660 acbel دارم معاوضه میکنی؟؟؟
اگه مشکلی نداشته باشه این پاور عالیه حیف از دست بره
تا اونجا که من navid_ati رو میشناسم چیز بدی ازشون در فروم ندیدم .امتیاز بازارچشون هم اینو تایید میکنه .
نوید جان تعمیر نشده ؟
مهلت تست هم داره مثلا 1 هفته ؟
دلیل فروشش چیه ؟
این ریت هم نمیدونم مشکلش کجاست .
نوید جان ریت های طرف فقط بر اساس تعداد خریداراست! اونایی که 2 تا ریت دادن حساب نمیشن! خوب من و شما چی از هم خریدیم که ریت بدم حداقل جبران اونا بشه؟ پاور ور ریت بدم ؟راستی حالا که جمعتون جمعه یه سوال فنی از اساتید بپرسم؟
اقا این ریتهای ما از 16 بالا تر نمیره ولی فکر کنم 25 تا ریت دارم دو هفته ای هست تو 16 گیر کرده علت چیه![]()
نویدجان بیشتر از یه بار تو تاپیک مشخص نمیشه اگه کسی بهت 2 بار امتیاز داده تو تاپیکت نمیبینی ولی وقتی تو صفحه امتیاز بری مشخص میکنه مثلا اگه نشون میداد الان حداقل باید 50 امتیاز من بهت میدادم واسه خریدام که ازت داشتمراستی حالا که جمعتون جمعه یه سوال فنی از اساتید بپرسم؟ اقا این ریتهای ما از 16 بالا تر نمیره ولی فکر کنم 25 تا ریت دارم دو هفته ای هست تو 16 گیر کرده علت چیه![]()
سلام وحید جان فکر نمیکنم اینجوری باشه آخه من نهایتا 2 تا ریت بدون معامله دارمنوید جان ریت های طرف فقط بر اساس تعداد خریداراست! اونایی که 2 تا ریت دادن حساب نمیشن! خوب من و شما چی از هم خریدیم که ریت بدم حداقل جبران اونا بشه؟ پاور ور ریت بدم ؟![]()
عزیز شما که اومدی مکتب بازکردی و به یوز های با تجربه درس میدی که اسمش چرا پایه عکس نیست
چرا خودت رسم ادب رو رعایت نکردی که اگه شکایتی هم داری پ خ بدی
دیوما همه که مثل خودت نیستن که میگی بچه ها ما که پسرمونم الان داره میره دانشگاه
نویدجان بیشتر از یه بار تو تاپیک مشخص نمیشه اگه کسی بهت 2 بار امتیاز داده تو تاپیکت نمیبینی ولی وقتی تو صفحه امتیاز بری مشخص میکنه مثلا اگه نشون میداد الان حداقل باید 50 امتیاز من بهت میدادم واسه خریدام که ازت داشتم دل خوشیه شما که مثل روز واسه همه دوستان مرام و معرفتت روشنه دادا