exchanging

این پیغام منو دیوونه کرد. ببینید

شروع موضوع توسط NEONAZ ‏2 آگوست 2007 در انجمن ویندوز

  1. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام. من هر بار که ویندوزو نصب میکنم 2 کاربر براش تعریف میکنم.

    هر وقت میخوام وارد یوزر کاربری دومی بشم با این پیغام مواجهه میشم:

    [​IMG]

    در حالی که در کاربر اصلی که اولی هست این پیغام رو مشاهده نمیکنم.

    میشه راهنمایی کنین؟

    مرسی...
     
  2. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    نرم افزار خاصی نصب کردی؟
    کاربرها سطح دسترسيشون فرق داره؟ مثلاً يکی admin باشه يکی limit؟
     
  3. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام.
    خیر.
    سطح دسترسی برای هر دو یوزر administrator بوده.

    حالا چی؟

    نرم افزار خاصی هم نه.
     
  4. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    آخه اين خطا اصولاً مربوط به برنامه ها ميشه نه خود windows. ممکنه برنامه همراه درايور يا برنامه جدايی نصب کردی و گزينه All User رو هنگام نصب انتخاب نکردی و This user only نصب کردی. اون user دومو بکاپ بگير اگه فايل داری ازش پاک کن دوباره بساز.
     
  5. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    وقتي داره پسورد ميدي اين اتفاق مي افته ؟
    از اين نوع ايرادها وقتي ميخواي پسورد رو تاييد كني و دوباره بزني موقعي كه اشتباه ميزني ، ميگيره .
    يا وقتي اكسس داري يه داده اي رو به اشتباه وارد يه فيلدي مي كني كه از نوع اون فيلد نيست نشون ميده .
     
  6. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    فکر میکنم همین باشه!
     
  7. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خیر. این دلیل موقع زدن پسوورد ایجاد نمیشه.
    اصلا ربطی به پسوورد نداره.

    یوزر ها رو بدون پسوور گذاشتم.

    این پیغام هنگام بالا امدن ویندوز در اون یوزر که گفتم نمایش داده میشه نه موقع کار با اکسس.
     
  8. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    خوب خيلی ساده است. فهرست Startup که يکی يکی کنترل بشه ميشه فهميد کدوم برنامه است. چنکه ميگی موقع بالا اومدن دسکتاپ اين اتفاق می افته.
     
  9. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran

    ممنون.:)
     
  10. CyberIT

    CyberIT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberIT
    به استارت نمیشه زیاد اطمینان کرد.بعضی برنامه ها بصورت مخفی بصورت اتوماتیک شروع به کار میکنند.
    بهتر است این مسیر را طی کنید:

    Run --------->Msconfig -------------->StartUp

    میونید تیک موارد مشکوک رو بردارید.
     
  11. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
  12. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    والا تیک مورد دار و مشکوکی ندیدم. نمیدونم از چی هست؟

    اخه همون اول که ویندوزو نصب هم کنم و هیچ برنامه ای نصب نکنم و وارد اون یکی یوزر بشم بازم همین پیغامه!


    ممکنه از هاردم باشه؟ مثلا آسیبی چیزی؟
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    شما چطوری تشخيص دادی که کدوم مورد دار نيست؟ شما يکی يکی بردار و restart کن و اينکارو تکرار کن. اگر به نتيجه نرسيد از فايل های اون user پشتيبان بگير و دوباره بسازش. ميتونی همين الان هم يه user ديگه بسازی ببينی چجوريه.
     
  15. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran


    امتحان میکنم.