• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این کارها رو در فیفا2005 چه جوری انجام بدم؟

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام. من می خوام در فیفا 2005 این کار ها رو انجام بدم اما نمی دونم چه جوری!
خرید و فروش بازیکن – تعریف کردن عملکرد برای گیم پد( فقط برای کی برد اجازه میده دکمه ها رو تغییر بدی و تعریف کنی برای گیم پد نمی گذاره) من می خوام یکی از دکمه های رو گیم پد رو برای افزایش سرعت بازیکن تعریف کنم – تغییر قدرت وقیافه بازیکن – و سوال آخر این که وقتی در لیگ بازی می کنم وزیاد گل میزنم جایزه نقدی میده
از این جایزه تو کجای بازی میشه استفاده کرد؟ حتما تو یه جای بازی کاربرد داره!

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
تعریف کردن عملکرد برای گیم پد( فقط برای کی برد اجازه میده دکمه ها رو تغییر بدی و تعریف کنی برای گیم پد نمی گذاره) من می خوام یکی از دکمه های رو گیم پد رو برای افزایش سرعت بازیکن تعریف کنم
مرده شور فیفا رو ببرن! تا دیدم که اجازه ی اینکار رو نمیده پاکش کردم با همون WE 7 خودم حال کردم!

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوستان دكمه رو براي Gamepad هم ميشه تعريف كرد ، من خودم هميشه با gamepad فوتبال بازي مي كنم و در fifa 2005 هم براحتي تعريف مي شه. شايد نسخه اي كه داريد مشكل داره

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
من هيچ وقت ضربات كاشته ام گل نميشه.چي كار كنم

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
سه کنج مخالف دروازبان رو هدف بگير بعدش اون قدرت شوتت نبايد کامل پر شه و اصلا نبايد قرمز شه بار دووم هم بايد رو سبزه يا نزديکه سبزه تنظيمش کنی بعدش ديگه خودش ميره تو گل !

بهترين راه گل زدن هم سانتر از جناحين و ضربه سره

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
آقا شما مي توني بازيكن خريد فروش كني؟

بالا