آژانس هواپیماییexchanging

این کد چطور کار میکنه؟

شروع موضوع توسط mahanq&a ‏24 اکتبر 2005 در انجمن PHP

  1. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    این کد چطور کار میکنه؟

    <?php
    if($blsmorning){
    $sgreeting="صبح بخير";
    }elseif($blsafternoon){
    $sgreeting="ظهر بخير";
    }elseif($blsevening){
    $sgreeting="عصر بخير";
    }else{
    $sgreeting="شب بخير";
    }
    echo($sgreeting);
    ?>
    منظورم اینه که فقط با نوشتن این کد، اطلاعات با توجه به وقت روز عوض میشن؟ من اجرا کردم نشد!. یعنی چطور میفهمه که حالا صبحه یا شب؟
     
  2. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    اوا ینکه خواهش میکنم توی دوتا تگ پی اچ پی قرار بدین تا خوب دیده بشه من تو بالا این کارو کردم دیدی بهتر ه ؟
     
  3. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    این کد بهتره :
    اون معلومه که جواب نمیده !

    این کار میکنه

    PHP:
    <?PHP
    $date 
    date("H");
    if(
    $date "12" and $date "18"){
     echo(
    "Good After noon");
    }elseif(
    $date "12" or $date "12" ){
     echo(
    "good morning");
    }else{
     echo(
    "good night");
    }

    ?>
     
  4. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,152
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    به نظرم با توجه به سوالاتی که دارین می پرسین شما مشغول مطالعه کتاب PHP4 Professional هستید که ماله انتشارات wrox است و تو ایران هم توسط انتشارات روزنه به چاپ رسیده و البته من بارها گفتم که این کتاب برای افراد که تازه شروع به کار با PHP کردن اصلا مناسب نیست یعنی سطح در اون حدی نیست که افراد تازه کار راحت بتونن با اون PHP رو یاد بگیرن .
    من بهتون پیشنهاد می کنم شما اول با استفاده از یک کتاب سطح پایین تر شروع به یادگیری PHP کنین و وقتی خوب راه افتادین با این کتاب معلومات خودتون رو کامل کنین.
     
  5. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    zfarhad2003 جان، درست فهمیدی، اما دیگه آب از سر ما هم گذشت بعد از کلی دردسر یه جورایی پیشرفت کردیم. حالا اگه ممکنه تو تاپیک جدیدم کمکم کن. عنوانش اینه: & یه چند تا کُد باحال و سرحال میخوام &.
    carp3 جان رفتم که ببینم چه جوریه!.:lol:
     
  6. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    کتاب " خودآموز پی اچ پی در 24 ساعت از انتشارات دیباگران " به نظرمن برای مبتدیان خیلی خوبه !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    و همچنین کتاب " راهنمای سریع ویژوال PHP " از انتشارات ناقوس
     
  9. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    بابا چرا همه گیر ناقوس هستن ما که از این ناقوس هیچی ندیدیم
     
  10. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    حتما همه یک چیز میبینن که تو نمیبنی !
     
  11. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,152
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    من هم با کتاب انتشارات ناقوس برای شروع کار کاملا موافقم چون فقط تا اون حدی توضیح داده که افراد تازه کار متوجه بشن واصلا دنبال مسائل سنگین نرفته
     
  12. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    carp3 جان اسکریپتی که نوشتی جواب داد. خیلی مرسی. البته یه مشکلی داره که اونم مربوط به اینه که تو کامپیوتر من ساعت چه صبح و چه عصر از یک تا دوازده نوشته میشه نه از یک تا بیست و چهار. بنابراین اسکریپتی که نوشتی همیشه good morning رو بیرون میده.
    اگه ممکنه یه مقدار تو بحث ریز شیم! میخوام بدونم که این کدها چطور کار میکنن؟؛ مثلاً این کد:
    PHP:
     $date date("H"); 
    چطوری با ساعت کامپیوتر ارتباط برقرار میکنه.
    متغیر
    PHP:
     date("H"
    رو اگه ممکنه یکی برام تفسیر کنه!!!.
    خدمت دیگر دوستان هم باید عرض کنم که من برای تکمیل آموزشم هم مطالب آموزشی تو این انجمن رو که از phpدر 24 ساعته رو خوندم.
     
  13. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    احتمالاً h نوشتی چون h ساعت رو از 1 تا 12 نشون میده و H از 1 تا 24
    ببین این کد برات چی چاپ میکنه :
    PHP:
    echo date("H h S s M m I i D d");
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    دقیقا همینه;)