آژانس هواپیمایی
pop up

این session_register به چه درد میخوره؟

شروع موضوع توسط mojtabax ‏5 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. mojtabax

    mojtabax کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Shiraz
    سلام آقا اگه ما برای Login کردن از session_register استفاده نکنیم چی می شه ؟ ایرادی داره که اینجوری بنویسیم :

    PHP:
    $_SESSION['UserID'] = $MyUserID;
    ?
     
  2. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    قبلش session رو هم باید استارت کنی ها
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ببین اگه تنظیم register_globals تویه httpd.conf روی on تنظیم باشه ( که امروزه روی هیچ سرور درستی نیست) میتونی ولی در غیر اینصورت باید از همون روش مستقیم که گفتی استفاده کنی
     
  4. mojtabax

    mojtabax کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Shiraz
    من می خوام بدونم که اگه از تابع session_register استفاده نکنم برنامه من دچار مشکل می شه یا نه...
     
  5. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    نه اقا نمی شه همین که نوشتی درسته
    استفاده کن حالشو ببر
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    گفتم دیگه. *** باید و مجبوری *** که از اون استفاده کنی
     
  7. boxilink