• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایپد ۲ ۱۶ گیگ ۳ جی

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
خوب دوستان.... همونطور که بعضی هاتون میدونید من کارم فقط فروش محصولات اپله.... این سری یه ایپد فوق العاده تمیز ( مثل باقی محصولاتی که فروختم ) دارم.... ایپد ۲ با حافظه ۱۶ گیگ و مدل ۳ جی در حد اک بدون هیچ خط و خش و لک و بسیار تمیز.... با فریم ویر ۵/۰۱ جیل بریک با نزدیک ۳۰۰ تا برنامه.... همراهش ۱ کیف ارجینال مگنتی خود اپل و یه کیف ارجینال و حوشکل انگری برد تقدیمتون میکنم.... عکس ها گویای همه چیز هست....
قیمت امروز پایتخت ۱۵۰۰ بود
من با توجه به
کیف مگنتی ۷۵ تومن
کیف انگری برد ۷۵ تومن
برنامه ها و جیل بریک هم که نزدیک ۵۰ تومن ازتون میگیرن..
میزارم ۱۱۵۰... در واقع اگر نو بخواین با همه ی اینا بخرین حدود ۱۷۰۰ در میاد که من ۱۱۵۰ تقدیم میکنم.... دستگاه کاملا تمیز و نو هست و کارکردش ۱ ماه... دوستانی که از من خرید داشتن میدوننن میگم تمیز یعنی چی...
تهران هستم و هزینه ی ارسال به شهرستان با خود خریدار محترم
پانوشت :
من تو معامله ی دوستان دخالتی نمیکنم و از شما آقا و خانم محترم هم میخوام که اسپم نکنین و بحث کارشناسی هم راه نندازین
IMG_0124.jpgIMG_0124.jpgIMG_0130.jpgIMG_0119.jpgIMG_0120.jpgIMG_0128.jpgIMG_0132.jpg
قیمت پایه رو پایین آوردم :D
آخرین کاهش قیمت/// ۱۱۵۰

Last edited:

kma

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
عزیز من می خوامش اما اگه شرایطی می فروشیش من خریدارم. چک هم می دم. درصد سدش رو هم بکش روش. قیمتت هم 1300 با توجه به اونچه که تو بازار می گذره منصفانست اما باید خود جنس رو هم از نزدیک دی.در هر صورت اگر مایلی تو سه تا قسط با شرایط توافق بفروشیش خریدارم. من مصرف کنندم. برا دانشگاهم بهش احتیاج دارم برای دلال بازی نمی خوام. مرسی

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
عزیز من می خوامش اما اگه شرایطی می فروشیش من خریدارم. چک هم می دم. درصد سدش رو هم بکش روش. قیمتت هم 1300 با توجه به اونچه که تو بازار می گذره منصفانست اما باید خود جنس رو هم از نزدیک دی.در هر صورت اگر مایلی تو سه تا قسط با شرایط توافق بفروشیش خریدارم. من مصرف کنندم. برا دانشگاهم بهش احتیاج دارم برای دلال بازی نمی خوام. مرسی

عزیزم متاسفانه نمیتونم با شرایط بدم شرمندم... اما تو همکارا میگردم برات اگر کسی شرایطی کار میکرد بت پخ میدم... هرکسی هم دوست داشت میتونه دستگاه رو بیاد و همه چیزش رو چک کنه اصلا ۲ ساعت بشینه همینجا دل و رودش رو بریزه بیرون راضی که شد تقدیمش کنم

kma

Registered User
لایک‌ها
4
عزیزم متاسفانه نمیتونم با شرایط بدم شرمندم... اما تو همکارا میگردم برات اگر کسی شرایطی کار میکرد بت پخ میدم... هرکسی هم دوست داشت میتونه دستگاه رو بیاد و همه چیزش رو چک کنه اصلا ۲ ساعت بشینه همینجا دل و رودش رو بریزه بیرون راضی که شد تقدیمش کنم

دم شوما گرم. ممنون می شم اگر کسی رو پیدا کردی خبر بدی. شب خوش

mego

Registered User
لایک‌ها
255
سلام.اقا با ipad 1 64gb wifi+3g +یه گارد ۷۰ تومنی معاوضه میکنید؟

Last edited:

mego

Registered User
لایک‌ها
255
اقا این کیف انگری برد رو جدا هم میفروشین؟

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
اقا اخره اخره اخره اخره اخرش چند که دیگه کمتر اصلا از فروشش منصرف میشه

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
کیفش ۷۰ هزار تومان؟؟؟؟
من بدون کیف و کاور ۹۰۰ خریدارم.
MC700 LLA هم اگر قیمت خوب داشتی خریدارم.

:D عزیزم شما کی خریدی؟ دوما من با کیف و کاور ارجینال دارم میدم ۱۲۰۰.... قیمت بازار هم ۱۵۰۰ الان.... گفتم اسپم ندین... mc700 هم یه دونه هست .. قیمت بازار ۲۲۵۰ فرشگاه رایااپل.... این هم ۱۰ بار باتریش شارژ شده و ۱ ماهه خریداری شده... شما چند میخوای؟

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز دستگاه فوق العاده تمیزی هست
ای کاش 64 بود،حتما میخریدم
شما که تو کار اپل هستی، 64 3g سراغ ندارید؟؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز دستگاه فوق العاده تمیزی هست
ای کاش 64 بود،حتما میخریدم
شما که تو کار اپل هستی، 64 3g سراغ ندارید؟؟

والا کار کزده ندارم چیزی... آک اگر بخوای هست اما من شخصا خودم باشم نیمگیرم... قیمت ها نجومی شده.. ۶۴ چند وقت دیگه به ۲ میلیون هم میرسه!... شما چقدر اطلاعات مگه میخوای بریزی رو تبلت که ۱۶ گیگ کمه واست؟ دوستان اکثرا دنبال اینن که مثلا ۳۰ صفحه اپلیکیشن بریزن و حال کنن.. حالا عمرا هیچ وقت بعضی هاش رو حتی یک بار هم باز نمیکنن و فقط فضا اشغال میکنه... یه سری برنامه ی کاربردی خوب و ۲۰ ۳۰ جلد کتاب و ۱۰ گیگ هم موزیک و فیلم کفایت میکنه واسه من... البته بگم همیشه ۵ ۶ گیگش هم خالیه.. چون همزمان من ۳۰ جلد کتاب رو با هم نمیخونم ! :D

avan

Registered User
لایک‌ها
207
بالا