swastika_iran
Registered User
خوب دوستان.... همونطور که بعضی هاتون میدونید من کارم فقط فروش محصولات اپله.... این سری یه ایپد فوق العاده تمیز ( مثل باقی محصولاتی که فروختم ) دارم.... ایپد ۲ با حافظه ۱۶ گیگ و مدل ۳ جی در حد اک بدون هیچ خط و خش و لک و بسیار تمیز.... با فریم ویر ۵/۰۱ جیل بریک با نزدیک ۳۰۰ تا برنامه.... همراهش ۱ کیف ارجینال مگنتی خود اپل و یه کیف ارجینال و حوشکل انگری برد تقدیمتون میکنم.... عکس ها گویای همه چیز هست....
قیمت امروز پایتخت ۱۵۰۰ بود
من با توجه به
کیف مگنتی ۷۵ تومن
کیف انگری برد ۷۵ تومن
برنامه ها و جیل بریک هم که نزدیک ۵۰ تومن ازتون میگیرن..
میزارم ۱۱۵۰... در واقع اگر نو بخواین با همه ی اینا بخرین حدود ۱۷۰۰ در میاد که من ۱۱۵۰ تقدیم میکنم.... دستگاه کاملا تمیز و نو هست و کارکردش ۱ ماه... دوستانی که از من خرید داشتن میدوننن میگم تمیز یعنی چی...
تهران هستم و هزینه ی ارسال به شهرستان با خود خریدار محترم
پانوشت :
من تو معامله ی دوستان دخالتی نمیکنم و از شما آقا و خانم محترم هم میخوام که اسپم نکنین و بحث کارشناسی هم راه نندازین

قیمت پایه رو پایین آوردم
آخرین کاهش قیمت/// ۱۱۵۰
قیمت امروز پایتخت ۱۵۰۰ بود
من با توجه به
کیف مگنتی ۷۵ تومن
کیف انگری برد ۷۵ تومن
برنامه ها و جیل بریک هم که نزدیک ۵۰ تومن ازتون میگیرن..
میزارم ۱۱۵۰... در واقع اگر نو بخواین با همه ی اینا بخرین حدود ۱۷۰۰ در میاد که من ۱۱۵۰ تقدیم میکنم.... دستگاه کاملا تمیز و نو هست و کارکردش ۱ ماه... دوستانی که از من خرید داشتن میدوننن میگم تمیز یعنی چی...
تهران هستم و هزینه ی ارسال به شهرستان با خود خریدار محترم
پانوشت :
من تو معامله ی دوستان دخالتی نمیکنم و از شما آقا و خانم محترم هم میخوام که اسپم نکنین و بحث کارشناسی هم راه نندازین

قیمت پایه رو پایین آوردم
آخرین کاهش قیمت/// ۱۱۵۰
Last edited: