• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایکس باکس 360 آرکاد

amirhossein7

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان عزیز یه دونه ایکس بکس 360 آرکاد هستش با این ویژگی ها :
_ برد جاسپر
_ درایو لایت آن
_ تاریخ فروخته شد
_ بازیهای بالا یه سری که همین جوری اجرا میشند روی کنسول و اونهایی که نیاز به پچ بوده . هست و همه به راحتی اجرا میشن ولی بازیها رایت %97 هستن و باید از روی درایو اجرا بشن چون هارد نداشتم و لایو نمیرفتم این جوری خریدم
_ داریو کنسول موقع داخل رفتن مشکل نداره ولی بیرون اومدن تو اخرین لحظه بادست بایدیه کم همراهی کنی تا گیرنکنه که به راحتی حل میشه اگه واشرعوض بشه من وقت نکردم عوض کنم چون اصلا بازی نمیکنم بستم و گذاشتم کنار
_ خودم دقیقا 000 275 نقد خریدم هنوز 2 ماه نشده. هیچ چیزی هم نداشت که خودم اینجا ذکر کردم اونا رو که آپدیت کردم شد 000 300 بدون احتساب بازیها به خدا قول 350 رو ازم گرفته بود دوستم بود بقیشو بهش ندادم..
_ از قیمت پایه هم شروع نمیکنم چه فایده بگم و هی uppp بزنن بعضیها . هر کی هر قیمتی داره بزاره اینجا بحث میکنیم امیدوارم منصفانه باشه
ممنون

Last edited:

soroshiii

Registered User
لایک‌ها
111
من ٢٥٠ هستم.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

amirhossein7

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوست عزیز میگم نوشته های بالا رو خوندی یا همین جور الکی گفتی یعنی عمرا اگه با چیزایی که من نوشتم اینجا گیرت بیاد دیگه یه بار دیگه درست بخون بدون هیچ چیزی پا خودم 300 درومده شرمنده نمیتونم:blush:

tohix

Registered User
لایک‌ها
1
[h=2]سلام . من یه XBOX میخوام که کینگت بهش بخوره
یه ps3 دارم , خیلی نو- معاوضه میکنید ؟
09123752080
[/h]

kma

Registered User
لایک‌ها
4
فكر مي‌كنم حداثر 200 بيارازه

amirhossein7

Registered User
لایک‌ها
115
تعویض؟ با کنسول وی؟

سلام دوست عزیز پولشو میخوام چیز دیگه بخرم کلا یه چیز دستم بند نمیشه همش میخرم و میفروشم نه واسه سود معمولا ضرر کردم واسه تنوع شرمنده

amirhossein7

Registered User
لایک‌ها
115
فكر مي‌كنم حداثر 200 بيارازه

:lol:سلام دوست عزیز فدای این فکر کردنت برم بیشتر از اینا می ارزه فکر کنم هاااا
حالا بازم تجدید نظری بکنید بد نیست به کسی نمیگم اره ...:happy:

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیز به نظرم توی بازی سنتر بذارید برای فروش، هم سریعتر هم با قیمت بسیار مناسب تر بتونید بفروشید .

fatal_error

Registered User
لایک‌ها
1
من جای شما باشم زیر 300 نمیفروشم..ارزشش بیشتر از 300 هم هست

amirhossein7

Registered User
لایک‌ها
115
من جای شما باشم زیر 300 نمیفروشم..ارزشش بیشتر از 300 هم هست

سلام عزیزم داشتم کم کم نا امید میشدم تا اینکه نظر شما رو دیدم واقعا ایول داره هنوز معرفتها و انصافها وجود داره ممنون از نظرت :heart:
توجه :
دوستان توجه داشته باشن که با توضیحات من قیمت ممکنه به 350 یا بیشتر هم برسه شما دقیق بخونید توضیحاتو حالا بعضی ها هستن میگن به جای اینکه مثلا 350 بدیم یه کم دیگه میزاریم روشو میریم اسلیم 4 گیگ یا بهتر میخریم در صورتی که 4 گیگ قیمتش حدود490 هست و نه باتری 4000 داره و نه شارژر و نه 30-40 تومن بازی و نه یه دسته اضافه و نه آپدیتش معلومه چیه که یکی بخواد اینا رو اضافه کنه به اسلیم 4 گیگ خب میره اسلیم 250 گیگ رو میخوره دوباره اونو بخره و اینا رو اضافه کنه میتونه 320 گیگ بگیره پس اینا دلیل نمیشه که قیمت بالاست آخه خرجش هم زیاد بوده و امکانات داره مثل اینه که ادم یا میره یه زانتیه میخره مثلا حدود 30 تومن یا یه پژو405 میخره مثلا 15 تومن و 20 تومن سیستم میبنده خب میره بالاتر از اون پس اگه یکی این 405 و خرید باید سرزنشش کنن که چرا اینو خریدیو زانتیا نخریدی!!! در صورتی که هیچ ربطی نداره این 2 تا!!!:blink::p

Last edited:

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
کاری به خرید و فروش ندارم

لطفا عکس دستگاه رو با توجه به قوانین قرار بدین و گرنه گزارش میشه

amirhossein7

Registered User
لایک‌ها
115
کاری به خرید و فروش ندارم

لطفا عکس دستگاه رو با توجه به قوانین قرار بدین و گرنه گزارش میشه

سلام چشم عزیز به خدا گوشی یا دوربین ندارم والا حتما میزاشتم سعی میکنم یکی گیر بیارم و حتما بگیرم و بزارم ببخشید اگه میشه این خلاف قوانین رو بردارید آخه سازگاری ندارم باش و حس خوبی نیست ممنون..!!:(

fatal_error

Registered User
لایک‌ها
1
الان 4گیگ شده 500.....دسته هم شده 78000 آپدیت هم 20تومن در نظر گرفته بشه با انصافاش میبینن که قیمتت خوبه..موفق باشی:D

nima_montana

Registered User
لایک‌ها
150
slim gerun shode che rabti be arcade dare?

azizam slim vase in gerun shode ke dolar gheimatesh rafte bala
ma majburim gerun tar bekharim
ama arcade ke 3-4 sal pish kharidari shode
be nazare shoma arzeshesh bala rafte ke adam bekhad poole bishtar bede vasash?

vaghean dige harki mikhad be nooii az in gerun shodane dolar ye estefadeii bebare:|

fatal_error

Registered User
لایک‌ها
1
اگه به بقیه تاپیک های خرید و فروش xboxنگاه بندازی می بینی همین وضع هست..بله حرف شما کاملا درست ولی به نظرتون چند درصد کالاهایی که تو ایران هست با دلار 1900 تومنی خریداری شده؟!! همه کالاهای تو انبارشون که خرید 3-4 ماه و حتی قبل تر هستش رو گرون کردن ..حتی کالاهای تولید داخل هم وقتی دلار گرون شد گرون شدن..چه برسه به xboxو.......
من 1سال پیش xbox ام رو با هارد خریدم 200 از پارسال هم دیگه ارکید تولید نشده..حالا شما اگه تونستی 200 تومن پیدا کنی جایزه داری..وضع همینه از کسی هم نمیتونه خورده بگیره که این چه وضعشه..

vaghean dige harki mikhad be nooii az in gerun shodane dolar ye estefadeii bebare:|[/QUOTE]

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
تعویض میکنی با کیف چرم 700 تومنی سر به سر؟

بالا