• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ای کاش فیلم این بازی ساخته می شد

Thomass Anjello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همانطور که از نام این جستار مشخص است :cool:
می توانید در این تاپیک با بحث و بررسی بر روی بازیهایی که علاقه مند به آنها هستید
و با ذکر نکات آنها
به این مسئله بپردازید که :
"" اگر فیلم فلان بازی ساخته می شد چقدر هیجان انگیز بود و از این گونه صحبتها ""

نکته مهم :

این بحث کاملا سلیقه ای بوده و نظر به توجه و احترام برای دیگران الزامی است .

;)

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
مثلا اینکه... کاش بازی پدر خوانده هیچوقت ساخته نمیشد... تا اینقدر به این فیلم گند نزنه... ولی از حق نگذریم رو چهره مارلون براندو عالی کار شده بود... اما بازیش اینقدر بی محتوا بود که حال همه رو به هم میزد... حیف بازی مافیا ی خودمون نبود... تو اون سبک شاهکاری بود واسه خودش....

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مثلا اینکه... کاش بازی پدر خوانده هیچوقت ساخته نمیشد... تا اینقدر به این فیلم گند نزنه... ولی از حق نگذریم رو چهره مارلون براندو عالی کار شده بود... اما بازیش اینقدر بی محتوا بود که حال همه رو به هم میزد... حیف بازی مافیا ی خودمون نبود... تو اون سبک شاهکاری بود واسه خودش....

کاملا با نظر شما موافقم :)

بازی پدرخوانده اصلا آن چیزی که انتظار آن می رفت نبود !

البته شاید اگر مافیا ساخته نشده بود , خیلی هم از پدرخوانده . . .

خب دیگه بعضی بازیها هم هستند که از روی فیلمها ساخته می شوند و این چنین افتضاح به بار می آورند .:lol:

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

یکی از آن بازیهایی که خیلی دوست دارم فیلم آن ساخته شود , بازی مافیا است .

البته اگر به صورت سریال ساخته شود , خیلی بهتر است و می توان منظور بازی را خط به خط تبدیل به فیلم کرد .

داستان فوق العاده , شخصیتهای جذاب , محیط خاطره انگیز , اتفاقهای هیجان انگیز و موسیقی بی نظیر , و نکات مثبت بینهایتی که می توان نام برد , همه چیز در این بازی است .:cool:

ای کاش هزینه و توان ساخت این سریال را در دست داشتم و . . . . :rolleyes:

خیلی هم دوست دارم در نقش " توماس " بازی کنم .;)

نظر شما در این رابطه چیست ؟؟؟:blink:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اره منم خيلي دوست دارم بقيه قسمت هاي فيلم evil هم درست كنند فقط 1و2 درست شده درحالي مه بازي 3و4 هم هست

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
اره منم خيلي دوست دارم بقيه قسمت هاي فيلم evil هم درست كنند فقط 1و2 درست شده درحالي مه بازي 3و4 هم هست
یه قسمت دیگه از اویل با نام Resident Evil: Extinction قراره 21 سپتامبر اکران بشه...

aiat_gamer

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فیلم the suffering.از نظر داستانی خیلی جاذبه داره.البته mtv امتیازش رو خریده ولی هز فیلم فعلا خبری نیست.

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
شايعاتي در مورد ساخته شدن فيلم Metal Gear Solid توسط سوني وجود داره كه اميدوارم مثل Silent Hill فيلم خوبي از آب در بياد.
ولي بازيي كه شديدا علاقه دارم فيلمش ساخته بشه واركراف هست و به كارگرداني پيتر جكسون

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
mooZmar
یه قسمت دیگه از اویل با نام Resident Evil: Extinction قراره 21 سپتامبر اکران بشه...
اینکه خیلی خوبه . من به شدت منتظر آمدنش هستم .
aiat_gamer
فیلم the suffering.از نظر داستانی خیلی جاذبه داره.البته mtv امتیازش رو خریده ولی هز فیلم فعلا خبری نیست.
البته به احتمال زیاد , اگر فیلم ساخته بشه , خیلی ترسناک خواهد بود ! ( چشم بسته غیب گفتم :blush:) !!!
pooya007
من هم با فیلم (مافیا) موافقم

پویا جان , کجا بودی رفیق . چند وقتی بود که نبودی ؟:eek:
نظر من هم که می دونی " مافیا " .
BENBANDU
شايعاتي در مورد ساخته شدن فيلم Metal Gear Solid توسط سوني وجود داره كه اميدوارم مثل Silent Hill فيلم خوبي از آب در بياد.
آره , منم قبلا چنین چیزی شنیده بودم .:cool:

ولي بازيي كه شديدا علاقه دارم فيلمش ساخته بشه واركراف هست و به كارگرداني پيتر جكسون
اوه اوه , نمره این انتخاب شما 20 از 20 است .:cool:
کاملا و صد درصد و بلکه 1000 درصد با این نظر موافقم .
" وارکرفت " یکی از آن فیلمهای بیاد ماندنی و تاریخی خواهد شد .
البته خبرهایی از ساخته شدن این فیلم , به گوشم رسیده !:cool: در حال جستوجوی بیشتری برای اطمینان پیدا کردن از این خبر هستم , و سعی می کنم خبرهای امیدوار کننده ای در این زمینه پیدا کنم .;)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
Max Payne
47b20s0.gif

تصور کنين چه Thriller/Crime/Action/Drama ای میشه ساخت

images

پ.ن = البته صحبت های زيادی از قديم بوده و شايد به زودی شاهد فيلم'ش باشيم ...

sabahi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

به نظر من بدترین فیلمهایی که برای بازیهای کامپیوتری ساخته شده همین re هستش.... من عاشق این گیم هستم ولی به نظر من فیلمهاش ارزش بازی رو آورده بودن پایین.... خصوصا nemesis از اینکه توی بازی اینقدر سمج و خشن برای انجام ماموریتش بود با اینکه پدرمو در آورد ولی هر دفعه میدیدمش نیشم باز میشد... ولی توی فیلم کرده بودنش یه آدم احساساتی:wacko:

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
فکر کن فیلم GTA جدیدش بر پایه GTA SA با شخصیت CJ درست شه
چقدر باحال میشه !
به نظر من قدیمیش فیلمش زیاد قشنگ نبود

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
فعلا بزرگترین فیلمی که داره از روی بازی ساخته میشه فیلم Halo هست که قرار سال 2009 به اکران دربیاد . این پروژه بسیار پروژه سنگین و با هزینه ای بسیار زیاد در حال ساخته . ماکروسافت سناریو این فیلم رو که 1 میلیون بایتش هزینه کرده بود 10 میلیون دلار به 20th Century Fox فروخت البته در اخر قرار شد این فیلم توسط Universal Picture و 20th Century Fox منتشر بشه . بعد از مدتی از شروع پروژه بدلیل هزینه بسیار بالای این فیلم که رقمی معادل 135 میلیون دلار تخمین زده شد (جالبه بدونید فیلمی به عظمت Transformers که بزرگترین فیلم تاریخ هالیووود از نظر هزینه نام گرفته 150 میلیون دلار هزینه داشته ) و مشکلاتی که ماکروسافت از نظر مالی بوجود اورد پروژه تعطیل شد بعد از مدتی با کمک ماکروسافت و پشتیبانی Peter Jacson کارگردان معروف هالیوود (که فیلم ارباب حلقه ها رو ساخته) که در این فیلم نقش تهیه کننده رو داره ساخت این فیلم دوباره پا گرفت البته Universal اعلام کرده که هزینه تخمینی 135 میلیون دلار ممکنه تا سال 2009 بیشتر هم بشه و Universal وعده سال 2009 رو برای اکران این فیلم داده . جالب بدونید کارگردان این فیلم Neill Blomkamp یک کارگردان فلم کوتاه است که اولین فیلم بلند خودشو میسازه . ماکروسافت هم اخریا دموی کوتاهی از این فیلم به نمایش گذاشته بود که در نوع خودش جالب بود .اگه تو گوگل یه سرچ کوچیک بزنید مطالب زیادی در مورد این فیلم میتونید پیدا کنید .
http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_(film)

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
و فیلم دیگه مورد علاقه خودم که واقعا برای دیدنش لحظه شماری میکنم . فیلم از روی بازی بسیار بسیار زیبای God Of War هست با اون سناریوی واقعا زیباش . نکته خیلی جالب در مورد این فیلم اینه که این فیلم قرار به صورت اپیزودی مثل ارباب حلقه ها ساخته بشه . این فیلم قرار توسط Universal Pictures منتشر بشه و تهیه کننده معروف فیلم Batman Begins هم نقش تهیه کننده این فیلم رو داره . نکته جالبه دیگه این بود که تو خبر ها احتمال دادن vin Deisel هنرپیشه معروف هالیوود نقش Kratos رو توی این فیلم بازی میکنه .

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
فیلم MaX Payne هم قرار بوده توسط 20th Century Fox امسال روی پرده بیاد که خبری ازش نشد .

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Mod.Chip
فعلا بزرگترین فیلمی که داره از روی بازی ساخته میشه فیلم Halo هست که قرار سال 2009 به اکران دربیاد

دوست عزیزم , ممنون از بابت این اطلاعات ,کاملا مشخصه که شما اطلاعات دقیقی از این بابت در اختیار دارید .

البته صبر تا سال 2009 در مورد این فیلم , کمی سخت است .:blush:
ولی چاره ای نیست .

** ** ** ** ** ** **
و فیلم دیگه مورد علاقه خودم که واقعا برای دیدنش لحظه شماری میکنم . فیلم از روی بازی بسیار بسیار زیبای God Of War هست

اوه اوه , عجب فیلمی خواهد شد این " خدای جنگ " با بازی " وین دیزل " :cool::cool:

سوال : شما این اطلاعات رو از سایت خاصی به دست می آورید ؟

ممنون .

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
ای کاش فیلم بازی " Bioshock" ساخته می شد . . .

نظر دوستان چیست ؟

!
bioshock-2.jpg

بالا